Éjszakai duplázó a tengerentúlról

2018. Nov. 20.
yeled
Sajnos a kinti meccsekre sokszor csak este jut idő, de reméljük elér még néhány amerikai sportokra fogadót a tippünk. Igazából a papaírformát próbáljuk erőltetni, reméljük sikerrel.
 
 
 
 
NBA: New York Nicks – Portland Trailers
  • A vendégek a nyugati konferencia élén állnak 11-5-ös eredménnyel míg a vendéglátok 4 győzelmet és tizenhárom vereséggel a keleti konferencia alsó harmadában tanyáznak. Keleten jelenleg a leggyengébb formában vannak, amit az is jól fémjelez, hogy az utolsó öt meccsükön rendre vesztesen hagyták el a parkettet. Ezzel szemben a Trailers az utolsó tizenegy meccséből kilencet nyertek és átlag hét ponttal többet dobtak, mint az aktuális ellenfelük. Érdemes lehet őket egy kis hendivel is megtámogatni -3,5 még nem tűnik istentől elrugaszkodott ötletnek és arra már 1,40-et fizetnek.
Tipp: Portland -3,5
 
 
NHL: San Jose Sharks – Edmonton Oilers
  • Az Oilers sokáig úgy tűnt, hogy idén a meglepetés csapat lesz, de aztáén visszaestek és most 9-10-1-et tudhatnak magákénak míg a Cápák 11-7-3. Ez így szemre nem tűnik annyira vészes különbségnek, de ha megnézzük az Edmonton az utolsó öt meccséből négyet elvesztett és az egy győzelme is a hazai arénában sikerült. Ezzel szemben a Cápák a az utolsó öt hazai meccsükből négyet hoztak és egyszer botlottak. A kintit szakírók általános véleménye, hogy nem látják most az Oilersben az erőt a változásra, ráadásul a mostanában formába lendülő Cápák ellen végképp nem és többnyire legalább két gólos hazait jósolnak. Én egy kicsit óvatosabb lennék és akár csak egy gólos hazai győzelem is boldoggá tenne és bár tudjuk egyszer minden sorozat megszakad én itt mégis maradok a papírforma mellett és a hazaiakra kockáztatok meg egy kis aprót a fenti kosárral összekapcsolva. Remélem reggel nem veszitek érte a fejem.
Tipp: Hazai 1,77
 
 
 

h i r d e t é s ▼

 

h i r d e t é s ▼