2023.11. 09.

NBA: Indiana Pacers – Milwaukee Bucks

NBA: Indiana Pacers – Milwaukee Bucks

Ma mindössze csak két meccset rendeznek az NBA-ben, az egyiket Indianapolisban játsszák, ahol a hazai Pacers a Milwaukee Bucksot fogadja.

  • A Pacers remekül kezdte az idény, jelenleg 5-3-as mérleggel állnak, és ha csak egy kicsit is jobban védekeznének, akkor ez a mérleg sokkal jobb is lehetne. Bármennyire is problémás a védekezésük, a támadásuk hatékony és jó. A liga legjobb támadócsapata, meccsenként átlag 126 pontot szereznek. A csapat fő mozgatórugója Tyrese Haliburton, aki 12 asszisztos és 24 pontos átlagával a liga legjobb előkészítője. Támadásban minden Haliburton körül forog, rá épül a Pacers egész játéka. Ő teremt lehetőséget a dobóknak, főleg a mindig távoli dobásra kész Hieldnek, deTurnert is rendszeresen megtalálja passzokkal. A Pacers egy fiatal csapat, amely gyors támadó kosárlabdát játszik. A labdajáratásnál nyomást gyakorolnak az ellenfél védőire, gyakran a lopott labdákból lendülnek támadásba. Alig 24 órája játszottak egy meccset a Jazz ellen, amelyet házigazdaként 16 pontos különbséggel nyertek, 134 pontot szerezve. Haliburton 16 pontot szerzett és 13 asszisztot adott hozzá, míg Nesmith 24 pontot szerzett.

  • A Bucks ebben a szezonban nem játszik olyan jól, mint várták, de még mindig 5-2-re állnak. Ami különösen feltűnő, az a koordináció hiánya, és Khris Middleton hiánya, aki évek óta a Bucks támadójátékának kulcsembere. Szintén probléma a Bucksnál Lillard, aki még mindig nem találja a folytonosságot a játékában. Az elmúlt három meccsen azonban Lillard nagyban hozzájárult a Bucks győzelmeihez, ahol kétszer 30+ pontot szerzett. Tegnap este is nagyot alakított, amikor a Pistons elleni győzelemben a meccsről kizárt Giannis távollétében felelősséget vállalt és betalált. Antetokounmpo is kezd hozzászokni ahhoz a játékstílushoz, és remekül együttműködik Lillarddal. A Bucks védekezési mutatója elég rossz ebben a szezonban. Évekig a liga egyik legjobb védekező csapata volt, idén pedig 119,5 pontot engednek átlagban, ezzel a liga egyik legrosszabbul védekező csapata lettek.

 

  • Az Indiana kiválóan támad, a Bucks gyengébben védekezik. Mindkét gárda kevesebb mint 24 órája játszotta az utolsó meccsét, ez látszani fog ma. A Milwaukee talán valamivel erősebb, de csak akkor ha Lillard hozza az elmúlt három meccsen mutatott formáját. Azt gondolom, hogy 250 pontnál több nem lesz és a hazai gárdát hendikeppel érdemes nyeretni.
tipp
Indiana Pacers – Milwaukee Bucks
Indiana +8,5 és Kevesebb mint 250,5 pont a mérkőzésen | 1.95 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Agaboca 2023-11-10 10:43:52
Na most visszajött a tegnapi 2 pont. Nem spóroltak a fiúk a tölténnyel, de azért lejött. Szép volt!
Agaboca 2023-11-10 10:46:53
Pontosabban a tegnapi 4 pont
senki 2023-11-09 20:41:05
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.11.10. 01:00
Ottawa - Vancouver
1X2
Döntetlen
4.35 2 - 5
Tét 100
Kihagyott nyeremény 435

további tippjeink a Kosárlabda világából

A cikkben a két major liga fináléval foglalkozunk, Boston-Dallas NBA és Florida-Edmonton NHL döntőket rendeznek! foto pixabay.com
A cikkben a két major liga fináléval foglalkozunk, Boston-Dallas NBA és Florida-Edmonton NHL döntőket rendeznek! foto pixabay.com