NBA: Memphis és Sacramento ahová ma ellátogatunk

2018. Nov. 10.
Szerkesztő

A TTBK Sport elemzőinek nagyon jól fekszik az észak amerikai kosárlabda. Tegnap is küldtek két tippet ami sajnos a mi hibánkból nem került ki, pedig további két jó tippel gazdagítoptták volna az eddig sem rossz átlagukat. Ami volt az már történelem ma ezért ma is nagy reményekkel nézünk az ájánlásaikat.

h i r d e t é s ▼

 

 

 

 

Memphis Grizzlies – Philadelphia 76ers H 1,83
 
FAQ: amerikai bajnokság, kosárlabda, NBA.
 
Indoklás:
Érdekes összecsapás lesz ez a mai hiszen a 76ers B2B és egy hosszabbításból jönnek amit simán elkerülhetett volna a csapat csak előjött a szokásos betegségük és nem tudták végig koncentrálni a mérkőzést.
Igazából semmivel sem volt jobb a 76ers de volt egy Embiidjük aki 42 pontot hozott 4 gólpassz valamint 18 lepattanó mellett ami extra klasszis teljesítmény még akkor is ha hosszabbítás volt a mérkőzésen.
A Memphis 2 napot most pihent és előtte is hazai pályán játszottak a Nuggets ellen akik egyébként még a 76ers-nél is jobbak és sikerült őket legyűrni egy jó utolsó 3 perccel ahol pontosan védekezett a csapat.
Jó amúgy ez a csapat hiszen igazából szupersztárjuk nincsen de ezzel szemben az az 5 játékos aki éppen pályán van egymás alá dolgozik és ettől is olyan erősek hogy pozitív mérlegük legyen és rájátszáshoz szükséges mérkőzéseket tudjanak hozni.
Nyugaton az egyetlen 100%-os gárda hazai pályán a csapat és érdekesség hogy a 76ers 2011 óta mindössze csak egyszer tudott itt nyerni.
Nálam ez extra nagy hazai.
 
 
 
 
 
-------------------------------------
 
 
 
Sacramento Kings – Los Angeles Lakers (AH -2,5) V 1,55
 
FAQ: amerikai bajnokság, kosárlabda, NBA. A tipp értelmezése, hogy a Lakers legalább 3 ponttal nyer.
Indoklás:
Sokat gondolkoztam hogy mit is írjak ehhez a meccshez de most sem nagyon tud más eszembe jutni azon kívül hogy akkora egy szar ez a Kings(7.) hogy fogalmam sincs mit keresnek egyáltalán 12 meccs után a 7. helyen a LAKERS ELŐTT de az tuti hogy eddig minden komolyabb csapat átrobogott rajtuk és kaptak már 144 pontot is a ligában ami azért elég veretes.
Nem gondolnám hogy most megússzak 120 alatt és várok egy jó Jameset is a meccsre akiből végre kiszakad a vadállat és nem “csak” ilyen 25-30 pontokat fog dobálni hanem becélozza a 40 környékét.
Ehhez hozzájön hogy B2B a Kings és a Lakers 2 napot pihent erre a meccsre.
 

Hozzászólások

Remélem, gyakran látunk még tippeket Tőlük (itt is), mert amióta figyelem a munkájukat, tényleg feltűnően penge sikerrátát tudnak felmutatni! :)

 

h i r d e t é s ▼