2021.10. 30.

Napi Kosár-favorit: Duplázó az ACB Ligából!– 2021.10.30

Napi Kosár-favorit: Duplázó az ACB Ligából!– 2021.10.30

Ebben a rovatban az aktuális nap legjobb kosárlabda-fogadásait keressük. A rovat gazdája Krakatau lesz, aki elsősorban a nemzetközi kupákra és a legnagyobb európai bajnokságokra hegyezi ki a történetet. Az amerikai kosárlabda kimarad, annak megvannak a specialistái. Sok sikert mindenkinek, számítunk a véleményetekre! Gran Canaria – CAI Zaragoza

Sziasztok!
És hoztam egy spanyol bajnokit másodiknak!
- A Gran Canaria pár éve még Euroligás csapat volt, idénre ismét nagyon erősek. 4. helyen állnak, legutóbb a Real Madridot is verték, a nemzetköziben pedig a Promitheast. Négy nap múlva játszanak a Pamesa Valenciával EuroCup-meccset is, erre talán jobban figyelnek, de ma egy jóval gyengébb csapattal fognak játszani és nem akarják a bajnokságot sem hanyagolni! Jó kis futó-dobó csapat remek játékosokkal. 
- A Zaragoza 13. helyezett, dobott pontátlaga és a kapott pontok átlaga is rosszabb, mint a Kanáriké. Ők is játszanak a nemzetközi porondon, a FIBA Kupában lesz fellépésük 4 nap múlva, tehát ebben sincs előnyük a Canariával szemben! Mindent összegezve ez egy erős hazai esély és emellett mindkét csapat run and shot-stílusa is érvényesül majd.
A tippem: Gran Canaria – CAI Zaragoza: Gran Canaria meccsgyőzelem & over 153,5 pont a meccsen

tipp
Gran Canaria – CAI Zaragoza
Gran Canaria meccsgyőzelem & over 153,5 pont | 2.04 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
pitrikferenc 2021-10-30 06:30:46
Jó meglátás

további tippjeink a Kosárlabda világából