Hazai pályán esélyes a Khimki A VTB Ligában!

2019. Feb. 11.
Skokova

A VTB Liga második helyezettje fogadja a negyedik pozícióban parkoló Kuban Krasznodart. A Khimkinek az elmúlt öt mérkőzésen (és legutóbb is) becsúszott két vereség, így nem nagyon engedhetnek meg több kudarcit, hiszen az Unics Kazan ott liheg a nyakukban! Hazai sikerre számítok!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, VTB LIGA
2019.02.11. 18:00
HIMKI MOSZKVA - LOK.KUBANY KRASZNODAR

  • A Khimki a tavalyi év java részében idèn is egyfejű sárkánykènt funkcionált, a sárkány feje pedig egyèrtelműen Shved. Ha az orosz hátvèdnek megy a játèk akkor 30 pont körül szór ès nyer a sárga-kèk alakulat, ha rossz napja van, akkor pedig 60 dobott ponton is kèpesek besülni. Ami komoly aggodalomra ad okot ezen a meccsen az az, hogy Shved már egy jó ideje sérült, a legutóbbi Zenit-elleni VTB-meccsen sem játszott, ahogyan a Buducnost elleni Euroliga-győzelem során sem. A Khimki lassan de biztosan megoldotta Shved pótlását, ami a dobott pontokat illeti. Az amerikai lègió Crocker, Mickey ès Jenkins vezèrletèvel termeli a kosarakat, a legjobb orosz általában Zubkov. A Kuban is erős csapata a VTB Ligának, a CSKA-tól kikaptak legutóbb, de a Khimkitől nem sokban marad el, ami a védekezés stabilitását illeti. Pontátlagban pedig szinte ugyanannyit tudnak! Többnyire a lengyel Ponitka, a három orosz Kulagin, Khostov és Fridzon, valamint az amerikaiak Johnson, Lacey és Wright vezérletével gyűjtik be meccsenkénti pontjaik zömét!
  • Szoros meccset várok, ahol a Khimki izmosabb-, az Euroligára kialakított kerete behúzza a győzelmet. Még ha csak pár egységgel, akkor is.

TIPP: Khimki -3,5 – 1,61

 

Hozzászólások

Kontár sokova máglyán kéne egned a tippjeidnek kiveszek 4 kosarat s mind jön erre rateszem e kontár tippjet s elmegy mikor vonulsz már vissza te bovli

 

h i r d e t é s ▼