CaeSar

Regisztrált: 10 éve
Hozzászólások száma: 74 db
Tippek száma: 3
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

CaeSar 2017-06-04 10:05:01
Helló memberek!

Nézegettem a mai listát, és egyet kell értenem a felettem szólóval. Nagyon gyér a kínálat. A Raora kínált odds meg pont arra elég, hogy ne legyen benne érték. Igazából akárhogy nézem, tényleg ma a papír győzelmekről szólhat a nap. Sima meccseket várok, főleg Nadal meccsék. Ugyan mára már nem mond esőt, de felhős lesz az ég, ami azt jelenti, hogy lassulnak a viszonyok, ergó Nadal élni fog.
Ha ezt a számítást veszem alapul, hogy kicsit lassabb lesz emiatt a tenisz, akkor a Rao winben tényleg nincs semmilyen érték. Szerintem Busta elhozhat egy szettet a kanadaitól. Thiem szerintem 3 szettben lehozza, Djoko lehet el fog szórni egy szettet, sokat azért nem mernék feltenni rá.
Csapnivaló ez a nap!

Megnéztem a női meccseket, de ott sem lettem okosabb, fpleg mert nagyon nem is követem őket. Ott sincs igazán 'biztos' meccs, jó oddsért.

Vegyes párosnál érdemes lehet a Dodig/Mirza párost tenni, egyrészt sokkal tapasztaltabbak, mint a Sitak/Svitolina páros. Másfelől, Svitolinának még lesz egy egyéni mérkőzése is ma, és biztos vagyok benne, hogy neki az a prioritás. Van esélye, hogy behúzza a tornát, egyéniben nagyon jó formában van.

A női párosnál pedig a Chan/Higins duóra kell egy kis figyelmet szentelni. Madridot és Rómát is beúhzták párosban. Ellenfeleik is jó passzban vannak, de én jobbnak érzem a Chan/Higins kettőst.

Több ötletem nincs is mára.

Akinek van építő jellegű hozzászólása, az ne tartsa magába!
CaeSar 2017-06-02 08:36:40
Helló memberek!
Mai meccseket nem nagyon érzem, nincsenek nagyon'biztos' tippek. Amondó vagyok, hogy menjünk rá a meglepetésekre.
Első meccsen máris borulhat a paír. Vesely és Bautista-Agut meccsel, ahol a csehnek lesz szerintem keresnivalója. Van most olyan jó formában, hogy megnehezítse a spanyol dolgát. Egy szetttre nálam minimum jó Vesely, de ha úgy játszik, mint Bedene ellen, akkor boríthatja a papírformát.
 
Carreno-Busta - Dimitrov
Dimitrov két szettveszteség nélküli sikeren van túl, viszont a képet árnyékolja, hogy sem Robert, sem pedig Robredo nincsenek formában, mondhatjuk azt is, hogy rottyon vannal. Carreno-Busta rakkolós tenisze veszéles lehet Dimitrovra nézve. A Dmitrovra adott odds, bár vonzó, megrakni biztosan nem merném. Azt gondolom, hogy itt is okos döntés lehet a népszerű , 3,5 szett feletti fogadás.

Zeballos - Goffin
Itt viszont Goffinnak a győzelme szerintem nem lehet kérdés. Zeballos képes szép teniszt játszani, de Goffin azért más kaliber. A belga győzelmére kínált oddsban mégsincs túl sok ráció. Egy overt be lehet próbálni, azért nem kizárt, hogy Zeballos lehoz egy szettet.

Raonic - GGL
Raonic 3-0-ás sikerén kívül nálam minden más eredmény meglepetés lenne. Jó alapvonalról Rao, ráadásul GGL nincs nagy formában, még akkor sem, ha az első körben megverte Müllert.

Basilashvili - Nadal
Értéktelen ez a meccs. Annyira underdog Nikoloz, hogy nagyon nincs is mire fogadni. 7-8 gémet összeütögethet azért Basilashvili.

Thiem - Johnson
Johnson meglepően idén salakon egész jól villog. Houstonban tornát sikerült nyernie. Ott azért más feltételek voltak. Gyakorlatilag gyors pályának minősül a houstoni salak. Sugita ellen az első körben szenvedett, a második körben viszont simán verte Coricot. Aligha lesz ma keresnivalója Thiem ellen, aki Nadal után talán az idén a legjobb formában lévő salakos teniszező. Én sima Thiem sikerre számítok.

Pouille - Ramos-Vinolas
Hosszú meccset várok, sok-sok szettel, hosszú labdamenetekkel. Mindkét játékos nagyon érzi a salakos teniszt. Vinolas formája kicsit leszálló ágban van, pedig a salakos szezont brutális formában kezdte meg. Így sem lankadhat Pouille figyelme, hiszen bármikor elkaphatja Őt Vinolas. Over az ami erre a meccsre a legjobb választás lesz.
CaeSar 2017-05-25 08:03:16
ATP - Genf, salak
Johnson - Zverev
A meccsre kíváncsi leszek. Zverev tegnap nagyon jól adogatott Isner ellen, Johnson is jó adogató. Egy hosszabb meccs kikerekedhet ebből.
Anderson - Nishikori
A meccsen nehéz elmenni. Nishikori nyilván az esélyes, de elképzelhető, hogy Anderson rágós lesz.
Wawrinka - Querrey
Otthon elvileg Wawrának csapnia kell Querrey-t. Mégsem tennék rá:
Kuznestov - Stebe.
Ha minden jól alakul, akkor ezt két szettben lerendezi Kuznetsov.
ATP - Lyon, salak
Kicker – Basilashvili
Nikoloz idén nincs rossz formában, esélyesebb, mint Kicker, szerintem nyerni is fog.
Khachanov – Tsonga
Tegnap Jo megszenvedett Berlocq-kal. Kihagynám azért ezt a meccset, mert nem érzem az átütőerőt Tsongában.
Raonic – Elias
Rao kétszettes győzelmén kívül más eredmény aligha lehet itt.
Berdych – Simon
Ideje végre, hogy Simont lapátra tegyék. Berdych-nek minden fegyvere megvan ehhez. Remélem lesöpri a franciát.
CaeSar 2017-05-24 08:24:26
ATP - Genf, salak
Sok jó meccset itt sem találni, ráadásul tényleg figyelni kell a Gaross árnyékában. Wawra talán azért szégyenszemre hazai pályán nem esik ki ilyen korán. Tipsy-t szerintem a Garros annyira nem érdekli, inkább pénzt gyűjtöget, Stebét azért ütnie kellene. Zverev meglepheti Isnert, hiszen John sem biztos, hogy tudása legjavát fogja nyújtani. Hét közepe van, jövő hétteől Garros. Lassan lesznek csillaghullások. Johnson sem lehet nyugodt, Zeballosban is benne van a lehetőség, hogy nyerjen.
Vinolas - Kuznetsov
ha nem a Garros előtt lennénk, azt mondanám, hogy hosszú meccs lesz. Így kérdéses, hogy aki elveszíti az első meccset, mennyire lesz kedve strapálni magát, hogy energiákat vesztegessen az RG előtt. Querrey meg szerintem lebombázza Skugort.
ATP - Lyon, salak
Rao - Istomin meccs felejtős, ahogy az Elias - Del Potro meccs is. Thompson - Khachanov meccsén én Karent várom győztesnek. Az Edmund - Simon meccs érdekes lesz. Hazai közönség ide vagy oda, szerintem Simont ma elkaphatják. Berlocq - Tsonga... Tsongára egy garast sem tennék. Berdych - Chung, megint csak egy fifty-fifty meccs.
CaeSar 2017-05-22 11:07:28
ATP - Lyon, salak
Megmondom őszintén, hogy ezen a tornán se látok olyan meccset, amire én a pénzemet fel merném tenni. Van egy Seppi - Dzumhur meccs, ahol bár a bosnyák az esélyes, sok pénzt nem érdemes bele fektetni. A Brown - Kicker meccs megint csak nagy roncsderbi lesz. Dustin kiszámíthatatlan, és favoritként nem szeretek rá tenni, a 2 feletti odds meg kevés arra, hogy Kickert bevállaljam. Chung - Young meccsén Chung a giga esélyes. Ha figyelmen kívül hagynám a jövő héten kezdődő Grand Slamet simán pakolnám a koreait. Ilyen oddson talán megél a tipp egy kombiban, 1-2 kört vélhetően menni fog Chung, és esetleg ha az esélyesek kipottyannak előle, lehet a végén még tornát is nyerni fog. Elias - Albot meccsére tippet sem tudnék mondani. Kokkinakis - Istomin. Igazi kis roncsderbi ez is. Kokkinakis salakos tenisze elég gyatra, Istomin pedig a kezdeti lendület óta egyszerűen képtelen stabil teniszt hozni. Ideje lenne meccset nyernie már. Kokki ellen akár össze is jöhet. Kisebb tétes kombiba belefér. Medvedev - Simon. Jó kis csörte lehet. Első gondolatom az volt, hogy veretem Simont. Medvedev mégis egy tehetséges kis játékos. De aztán megnéztem a formát, és nem az igazi. Persze Simon képes bárki ellen leadni a meccset, otthon azért 1-2 kört talán menni fog. Sok pénzt azért ne tegyünk a Simon győzelemre.
CaeSar 2017-05-22 11:07:24
ATP - Genf, salak
Vigyázzunk a Roland Garros-t megelőző tornákon! A GS-ek előtti tornán nagyon sokan csak bohóckodni mennek el, főleg azok, akik akarnak is dobbantani a nagyobb tornán. Az első fordulókban csak óvatosan a tétekkel ezeken a meccseken, nem tudni, hogy ki akar ténylegesen nyerni is. Sokan felvezetésnek elmennek bohóckodni, 1-2 meccs erejéig, utána kiesnek, és átmennek Párizsba.
Kukushkin - Marcora
Kukushkin legutóbbi meccsét Rómában fel kellett, hogy adja. Szerintem sokat nem fog itt sem kockáztatni. Még ha rendben van, akkor is képes idén bárkitől kikapni. Marcora nem egy világverő gyerek, de a selejtezőben a hazai Chiudinelli-t búcsúztatta, ami szép eredmény. Ekkora oddson nem szabad otthagyni!
A többi genfi meccs számomra elég sótalan. Querrey-re nem tennék, az odds elég pici. Lorenzi-Anderson meccse is elég kétesélyes. Ki tudja Anderson mennyire veszi komolyan a Garros árnyékában ezt a tornát. Ha nem figyel oda, Lorenzi ütheti is. Donaldson - Estrella meccse elég hullámzó lehet, látva a két játékos idei teljesítményét. Haase - Zverev meccsében is benne van a meglepetés. Robredo jó esetben veri majd Skugort, de az oddsban ott sincs túl sok érték.
 
CaeSar 2017-05-09 11:47:42
Sziasztok!
Ki milyen meccseket nézett ma ki?
Nálam Almagro nagy favori ma, de szerintem Carreno-Busta is behúzza a kötelezőt,
Karlovic - Bautista szerintem nem lesz egy sétagalopp a spanyolnak. Ahogyan szerintem Murray is megszenvedhet Copillal, de most Pouille-t sem érzem annyira simának.
Mischa Zverev akár meglepetést is okozhat, Coric nagyon  vakon van, más kérdés, hogy Zverev is elég rossz formát mutat mostanában.
Ramos-Vinoas is esélyesebb Schwartzmannál, jobban adogat a spanyol játékos, ez döntő lehet.
Thiem szerintem szétgyepálja Donaldsont. Tegnap Mannarinot verte Jared, de Mannarino úgy adogatott, mint Errani rosszabb napjain.
A Harrison - Tomic, Zverev - Verdasco meccsek nálam megtippelhetetlenek. A Mayer - Goffin meccsben nincs érték.
Haas - Müller meccsére kíváncsi leszek. Két jól szerváló játékosról van szó, talán az overt lehetne megpróbálni, de ez a páros is elég megtippelhetetlen.
 
Aix en Provence CH tornán még lehet egy jó meccs. Mégpedig a Pella - Rublev meccs. Pella nagyon jó formában van, Hamburgban döntőzött Zverev ellen. Rublev szerintem salakon bőven verhető. Az odds is kellemes. De ezen a tornán talán még Chardy-t is érdemes játszani.
CaeSar 2017-05-04 16:11:17
Szia!

Nekem mindkét fogadás szimpatikus. De azért ez nem egy egetverő tipp, szóval a téttel óvatosan.
CaeSar 2017-05-04 11:02:35
Monfils - Chung
Monfó első idei salakos tétmeccsére készül. Jó játékos a francia, elég hektikus Ő is. Igazi bohóc. Vigyáznia kell ma, ha nem veszi komolyan a meccset, akkor bajba is kerülhet. Chung Barcelonában nagyot ment. Nadal ellen volt esélye még egy szettet is elvinni. De Kohlit és Alex Zverevet például megverte Chung. Nem reménytelen most sem a helyzet. Monfó még nem biztos, hogy teljesen felpörgött a salakos szezonra. Én az underdoggal tartok itt is! Egy szettre szerintem jó lehet Chung, de még a mérkőzésre is látok esélyt.
CaeSar 2017-05-04 11:01:45
Fognini - Pella
Fognini egy igazi suttyó, sajnos ezt kell mondanom, legalább is, ami a fogadást illeti. Nehéz eltalálni, hogy mi a szándéka. Kuznetsov ellen Budapesten a 2. szettben majdnem dupla brékhátrányba került, majd onnan fordított, és adogathatott is a meccsért. Nem szerválta ki a meccset, majd utána el is bukta. Jól jellemzi ez a meccs Fogninit. Pelláról tudni kell, hogy egy jó kis bal kezes salakos játékos. Előny lehet még Pellának, hogy már 3 meccset letolt itt Münchenben. Eysseric, Mertens és Stebe sem tudott szettet nyerni ellene. Elmondhatjuk tehát, hogy jó formában az argentín játékos. Fogninira akkor sem tennék, ha az ellenfél kéz nélkül teniszezne. Kétségtelen, hogy olyan tenisze van, ami elképesztő, csak sajnos agya nincs hozzá. Én aprót biztosan szórni fogok Pellára.
CaeSar 2017-05-04 10:54:04
ATP - Estoril, salak
Fratangelo - Taro
Fratangelot láttam Simon ellen Budapesten teniszezni. Nyert is, és nem is játszott rosszul. Azt hittem akkor, hogy csak véletlenül verte Simont, és a francia sem akart ott nagyon nyerni. Nem játszik rosszul Björn, azt kell, hogy mondjam. Szereti is a salakot, és van egy egyészen jó kis szervája is. Taroban nagyot csalódtam, igazi CH menő. Több nincs a srácban, pedig lehetett volna. Jó alpvonal játékos, és elég stabil, de semmi komoly. Én itt Fratangelo sikerét várom, még ha nem is lesz annyira sima.
CaeSar 2017-05-03 15:37:16
Ez idáig nagy szánalom...
CaeSar 2017-04-30 12:50:39
Két kemény döntő lesz ma. Én egyiket sem érzem most. A Pouille-Bedene meccs szerintem nagyon szoros lesz. Bedene tényleg élete formájában van, Pouille meg egyszerűen nagyon jó. Kiélezett, hosszú meccset várok. Én azt gondolom, hogy Bedene van most akkora formában, hogy egy szettet mindenképpen el fog hozni.

Másik meccsen is inkább az esélytelenebb játékossal mennék. Nadal Chung ellen szenvedett az első körben. De Zeballost sem söpörte le. Thiem meg van most olyan formában, hogy képes legyen nehézzé tenni ezt a meccset Nadalnak.
CaeSar 2017-04-25 10:19:08
ATP – Barcelona, salak

Thiem – Edmund
Thiem kedveli a salakos teniszt, erről tartott is egy kis bemutatót Rióban. Azt a tornát nagyon szépen végigvitte, nagyon jó játékkal húzta be. Igazából esélyt senkinek nem adott az osztrák játékos. Mai meccsen is nagy favorit, hiszen tényleg nagyon jól tolja. Ellenfele viszont nem fog feltett kézzel kimenni a pályára, ebben biztos vagyok. Edmund is a salakos teniszt preferálja, és egész szépen feljött a ranglistán is. TOP50-ben van 22 évesen, ami azért szép eredmény, hiszen nem beszélhetünk, egy kimagaslóan tehetséges játékosról. Az első körben Chardyt verte simán Kyle. Én azt hiszem, hogy az odds nagyon csábító, de lesznek pontok a meccsen, ahol akár még meg is inoghat Dominic. Edmund egész jól adogat, és a tenyerese is egész korrekt. Vélhetően Thiem nyerni fog, de szerintem lesöpörni nem fogja Edmundot.

Taro – Basilashvili
Taro picit eltűnt a képből. Tavaly még lehetett látni alacsonyabban rangsorolt ATP versenyeken, de mostanában inkább CH szinten ütöget. Nem is baj ez, neki az a szintje. Ott szedegetheti a pénzt, és gyűjtheti is a pontokat. Egyértelműen a salakos borítás a kedvence a japánnak. Kvalifikációt simán vette, és most sem kapott legyőzhetetlen ellenfelet.
Nikoloz inkább a gyorsabb teniszt kedveli. Bár salakon is pozitív a mérlege, a tenisze mégis inkább a gyorsabb borításra épül.
Én nagyon hajlok a Taro win felé. Online fogadóknak javasolnám a Taro szettet, hiszen az is élhető oddson fogadható! 1,38-ért szerintem nagyon jó tipp!

Tomic – Brown
Tomicról jót vagy semmit, így inkább semmit!
Dutstin Brown egy hatalmas figura. Megjelenésével engem mindig megmosolyogtat. Utána mikor elkezd teniszezni az is vicces. Roppant egyszerű teniszt játszik, de engem feldob a tenisze. Van egy nagyon jó adogatása, meg egy rettentően finom keze. Ez annyit tesz, hogy hatalmas adogatás, és nagyon nagy tenyeres, és kiváló hálójáték. Ha kicsit vicces akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy fonák oldalról talán még edzésen se nyert pontot.
Ismerve Tomic mentalitását, én azt mondom, hogy tegyük oda Brown-t. 18/44-es salakos mutatóval nem hiszem, hogy sok vizet fog zavarni Bernard. Aki látta játszani, az tudja, hogy Ő nem fog megszakadni a győzelemért. Ha elveszed a kedvét a tenisztől, akkor ott vége is. Mentálisan nagyon rottyon van, mint honfitársa Kyrgiosz, de neki legalább ért valamit a pszichológus. Ausztrálián kívül Bernard Tomic nem képes küzdeni. Egyszerűen ha nem fog ki egy über jó napot, akkor egy stabil közepes tenisszel el lehet kalapálni.
Az odds kiváló, én biztos, hogy játszani fogom Brown-t, még akkor is, ha rettentően sablonos a tenisze.

Zverev – Almagro
Belenéztem tegnap AAlmagro Diez elleni meccsébe, és nem voltam elájulva a látottaktól. Bár simán nyert Almagro, nekem cseppet sem volt meggyőző. Nem is adogatott valami jól, pedig az nála alap kellene hogy legyen, főleg most, mikor a tenisz annyira nem megy.
Zverev tehetséges, jó kis játékos. Mindig félve teszek rá, mert még nagyon kiscsikó, és elég hektikus. Ez viszont egy kötelező meccs kellene, hogy legyen a számára. Óvatosabb téttel, egy kombiba belefér a tipp!

Gasquet – Sugita
Gasquet idén még nem igazán mutatta meg magát. Kisebb versenyeken tudott csak kisebb sikereket elérni. Idén salakos meccsen még részt sem vett. Akkora favorit a francia, hogy nem érdemes rá rakni. Mai ellenfele az a Sugita, aki lucky looser-ként bejutott a főtáblára, és az első körben elintézte Robredot. (6-4 6-3) Simán verte a veterán spanyolt, aminek azért akkora jelentősége nincs, mert Robredo valami elképesztően nagy hullámvölgybe van. Talán ki sem fog már onnan keveredni. Sugita tenisze messze nem salakos, és nagyon nem is várom tőle, hogy itt labdába rúgjon, mégsem gondolom, hogy itt Gasquet lenne a helyes tipp. Tippmixpro-n nagyon semmit nem tennék. Online +6 game AH-val pedig Sugitát. Nem világmegváltó tipp, de én ilyen irányba gondolkodnék. Gasquet sincs kirobbanó formában, ráadásul idén salakon még csak edzésen játszott.

Struff – Herbert
Struff szépen hozta a meccseit, amikor kellett. Monte Carloban is jó formában volt. Herbert ellen is nagy favorit a német, hiszen a salakos teniszt sokkal jobban érzi. Messzire nem is kell menni, múlt héten Struff 6-3 6-2-re verte meg Herbertet. Ha ennyire sima nem is lesz, de mindenképpen a német a meccs nagy esélyese. Az odds is rendben van, már csak a meccsnek kell lejönnie!

Ferrer – Anderson
Roncsderbi a javából. Egy magát hihetetlenül alúlmúló David Ferrer találkozik egy sérülésből visszatérő Kevin Andersonnal. Ferrer idén még nem tudott salakos meccset nyerni, ami azért számára elég rossz érzés lehet, hiszen ez a borítás a kedvence. Nagyon sebezhető Ferrer. Már a lábmunkája sem tudja kihúzni a csávából. Én kisebb téttel ugyan, de rámegyek az Anderson tippre. Jobb formában van Kevin, és az adogatások döntőek lehetnek. Ferrert agyon lehet returnölni, hiszen alig van szervája a spanyolnak. Nagyon value-nak érzem az Anderson oddsot!

Istomin – Chung
Istomin, mióta legyőzte Djokovicot Ausztráliában, gyakorlatilag semmit nem mutat. Csak hozza a szokásos formáját, mondhatni. Egyébként sem a legkedvesebb borítása a salak, ráadásul most egy igen kis szívós ellenféllel fog találkozni. Chung is inkább a kemény pályás teniszt éli, viszont Gulbis és Pella legyőzése a kvaliban, elég nagy löketet adhat számára. Én látok rációt Chung győzelmében.

Khachanov – Bellucci
Furcsállom az oddsokat. Nálam Bellu lett volna a favorit, és olyan 1,5 körül adtam volna érte. Khachanov nem igazán büszkélkedhet idei salakos szezonjával. Egy Mahut elleni roncsderbit tudott megnyerni, azon túl Busta verte két szettben.
Bellu meg azért csak fel tud mutatni egy houstoni döntőt, ahol ugyan kikapott, de azért mégis csak egy döntőről van szó. Tiafoe, Gonzalez, Querrey, Escobedo sem volt pedig rossz névsor. Az igaz, hogy mindegyik meccsét döntő szettben húzta be, de ha megnézzük, akkor igazából egyik döntő szett sem volt szoros. Ez jelentheti azt is, hogy fejben ott van a meccseken. A döntőben is csak rövidítésben tudott nyerni Johnson.
Nos, ár/érték arányban nekem nagyon tetszik a Bellucci tipp. Nagyon jó kis salakos játéka van a brazilnak. Persze azért fejben nem mindig van a toppon, ezért a tétet csak mérsékelten. A Thomaz szett online játszóknak is lehet egy kissé biztosabb tipp. Az odds is jó.

Granollers – Paire
Granollers is a semmiből tud meccseket nyerni. Jaziri ellen előzetesen sok esélyt nem láttam, mégis képes volt meccset nyerni, pedig bűn rossz formában van. Ha csak a teniszt nézzük, akkor Paire-nek nyerni kell. Viszont a francia is képes botrányos meccsekre, igazi nemtörődöm teniszt tud olykor letenni az asztalra. Csábító a francia játékos szorzója, mert ha tényleg csak az aktuális formát nézzük, akkor nincs miről beszélni. Ha követik a srácok a sormintát, akkor most Paire fog nyerni. Érdemes bepróbálni ezt a tippet, mert az odds elég jó ahhoz, hogy megérje a kockázatot.

Seppi – Carreno-Busta
Carreno-Bustára érdemes odafigyelni. Kezd egész érett teniszt játszani a spanyol. Messze a legkedvesebb borítása a salak a spanyolnak. Hazai pályán lesz, meg egyébként is, jobb formában van, mint Seppi. A lábmunkája, és a védekezése a legjobb formában lévő Ferrert idézi olykor. Támadni sem rest a spanyol, de ha valamit ki kellene emelni a játékából, akkor az talán a stabilitás lenne. Jó az alapvonal játéka, viszonylag keveset hibázik, és képes megfuttatni az ellenfeleket. Képes nagyon gyorsan védekezésből támadásba átmenni, vannak nagyon szép kontra ütései. Ugyan nagyot nem kaszálhatunk a sikerével, de egy kombiba nagyon jó alap lehet.

Olivo – Dutra
Nekem Olivo mindig egy semmilyen játékos volt. Életemben talán egyszer ha láttam játszani, ezért nem igazán ismerem a srácot. Dutrát láttam párszor játszani, ő képes jól teniszezni, de van, hogy elveszíti a fonalat, és akkor kuka az egész. Ti jöttök! Ki mire fogadna ezen a meccsen?!

Evans – Zverev
Az idősebbik Zverev nagyon vakon van. Képtelen meccseket nyerni, pedig az Australian Open után nagy volt az eufória. Az oddsok nagyon jól be lettek lőve. Evans nem is tudom, hogy van itt ebben a körben. Monteiro 4-0-ra vezetett a döntő szettben, onnan jött vissza Dan. Érthetetlen módon. Nem igazán érzi a salakot egyik játékos sem. Ide is jöhetnek a tippek, mert én egyelőre nem tudok semmi okosat mondani.

Giraldo – Zeballos
Giraldo is eltűnt, mint annak a rendje. meggyőződésem, hogy ha normálisabb ellenfelekkel találkozik a kvalifikációban, akkor nem lenne főtáblás. Lopez-Perez és Davidovich Fokina is nyert szettet ellene. Ez minden, csak nem jó előjel a számára. Egyébként is inkább mindkét játékos Challenger huszár. Amennyire nincs képben Giraldo, annyira nincs képben Zeballos sem. Ráadásul Horacio 4 napja feladni kényszerült a meccsét Melzer ellen.
Ide is várom az építő jellegű hozzászólásokat!
CaeSar 2017-04-22 10:53:13
Helló Memberek!

Mik a tippek mára?
 
Goffin verheti Nadalt is? Ramos pedig Pouille-t? Barcelonából vannak jó kvalis meccsek. Ruud és Taro szerintem jó lehet. Underdogként Samper-Montana szerintem nyerhet is akár. Chung - Gulbis nagy roncsderbi lesz. :D 
Ma elkezdődik a budapesti ATP is. A vajdaságá Györe László verheti a szintén magyar nevű GOmbos Norbertet? Szerintem igen. Jól játszik a zentai fiú. Még talán hazai pályának is tekintheti a budapesti versenyt. És az újdonsült junior Grand Slam bajnokunk mire megy Stakho ellen? Ha van szíve Stakhovsky-nak, akkor leadja a meccset. Én be fogom próbálni Zsombort. Lajovicnak is vernie kell Balázs Attilát! 

A női tenisszel kapcsolatban vannak építő jellegű gondolatok? Ma sok meccs van, lehet csipegetni!
CaeSar 2017-04-20 21:26:38
Igen! Tudom, és próbálok ezen javítani.. De sanjons tényleg nagyon szegényes a kínálat. Ha csak a Tippmixpro által kínált lehetőségek közül tudnék választani, akkor nagyon kevés tiippet tudnék adni. Pontosabban: tippet tudnék hozni, csak ennyire nem lennének 'biztosak'. 
De megpróbálok ezen is javítani. 
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást.

Üdv!
CaeSar 2017-04-20 10:49:01
 
 
Berdych - Cilic
Tomas Berdych nagyon szenved. Kuznetsov és Haas ellen is alig sikerült továbbmenni. Nem játszik jól a cseh, maradjunk ennyiben. Marin Cilic sincs élete formájában, de legalább Chardy ellen simán győzött. Nálam esélyes a horvát játékos. A szettjére 1,33-at kínálnak, az elég jó tipp szerintem. Egyébként meg nagyon sótlan ez a párosítás.
Murray - Ramos-Vinolas
Murray, hozta a várhatót tegnap. Szenvedve ugyan, de nagynehezen behúzta a meccset Müller ellen. Müller mindkét szettben brékelőnyben volt, ráadásul az első szettben szettlabdái is voltak. Egyik lehetőséggel sem tudott élni,Murray meg rutinosan behúzta a meccset. Ramos-Vinolas ellen már nem lesz ez ennyire egyszerű. A spanyol tegnap letaglózta Berlocq-ot, előtte meg Olivot simázta le. Murray, ha úgy játszik mint tegnap, akkor leshetnek gondok. A 17,5 over game szerintem nagyon okos tipp. Óvatosan, apróval én még Vinolast is bepróbálom.
Pouille - Mannarino
Mannarino Tsonga ellen egész jól küldte. Nagy formában van Adrian. GGL-t verte az első körben, az belefér, viszont Tsongát ütni, az szép skalp. Pouille ellen is lesznek majd esélyei. Lucas várhatóan hozza a papírformát, de 1,25-ért én biztos nem rakom meg. A 18.5 over egy korrekt tipp lehet ide.
Wawrinka - Cuevas
Stan oddsa meglepően magas. Viszont, ha képbe vagyunk Cuevasszal, akkor rájöhetünk, hogy miért ekkora a Wawra odds. Jó kis salakos játékos Cuevas. Ma sem lesz szerintem elveszve. Egy szettet simán összeütögethet, de óvatosan a téttel.
Zverev - Nadal
Sascha Zverev eddig kétszer találkozott Nadallal. Tavaly IW-ben meccslabdái is voltak Nadal ellen, ha jól emlékszem, ráadásul egy könnyed röptével fejezhette volna a meccset. És ahogy az lenni szokott, azt a kulcsopntot elbukta, onnan meg a meccset is. Az idei első GS-en is összefutottak, ott is kimaxolták a lehetőségre bocsájtott szettek számát. Jó kis szoros meccseket hoznak ők. Miben van itt érték? Látva Nadal tegnapi Edmund elleni eredményét, a Zverev győzelemben van érték. A Zverev +4,5 game is ülhet. De én biztosan megteszem Zverevet simába is, egy mérsékeltebb téttel.
Thiem - Goffin
Thiem salakos játéka szerintem veri Goffin salakos játékát. Az odds több, mint jó. Én most úgy érzem, hogy Thiem megveri Goffit!
Struff -Schwartzman
Struff nagyon jó formában van. Sorra nyeri a meccseit, legutóbb Dimitrovot sikerült megvernie. Schwartzman nem lesz legyőzhetetlen. Struff szettje szerintem igazán jó tipp. Az argentín alacsony termete miatt a szervái nem igazán nagy fegyvert jelentenek. Struff szervája hozzá képest lórúgás. Döntő lehet a szerva milyensége.
Djokovic - Carreno-Busta
Írtam, hogyha továbbmegy Busta Khachanovon, akkor rakom Djoko ellen is. És ez így is fog történni. Djoko nagyon szenved. Simon ellen is nyögvenyelősen hozta csak a meccset. Valami nincs rendben a szerbnél, kár ezt szépíteni. És nehéz elképzelni, hogy hogyan tud kijönni abból a mély gödörből, amiben benne van. Persze, lehet, hogy simán nyerni fog Djokovic, de az előjelek, és az odds számomra elég ajhhoz, hogy a spanyolja dobjak egy kis aprót. Egy kis matek, a mai meccsekken Nadalt, Murrayt, Djokot verettetni fogom egységnyi téttel. Valamiért úgy érzem, hogy ha nem is mindhárom, de legalább egyikük ki fog esni. Ha a legkisebb oddsú Zverev veri Nadalt, még úgy is pluszban zárhatunk. Elég tehát, hogy csak az egyik 'nagy' bukjon, már akkor is profit van. Ha pedig esetleg két csillag hullik, akkor pedig kasza.
CaeSar 2017-04-19 11:01:34
Jó reggelt memberek!
 
A tegnapi nap hellyel-közzel úgy alakult, ahogy várható volt. Müller és Haas hozta a meglepetést. A többiek várható eredményt produkáltak. Mannarino győzelme is meglepetés, de az benne volt a pakliban. Nézzük a mai meccseket.
 
Carreno-Busta - Khachanov
Busta nagyon érett teniszt mutatott Fognini ellen. Fabio még a sajátos nemtörődöm stílusával sem tudta kizökkenteni a spanyolt. Belenéztem a meccsbe, nagyon jól tolta Busta. Stabil alapvonaljátéka volt, remek védekező labdái, és kiváló támadások. Khachanovot szerintem ütnie kell. Az odds szerintem remek, oda kell tenni. (következő körben ha továbbmegy, akkor jön Djoko. Ott is Bustára teszek!)
Wawrinka - Vesely
Nagyon mini odds.Még ha Wawra egyik kedvenc borítása is a salak, én nem mernék rá tenni. Vesely veszélyes lehet. No nem azért, mert jobb játékos, hanem azért mert már több időt töltött élesben a salakos pályán. +6,5 játék HC Vesely-re szerintem a legbiztosabb tipp.
Berdych - Haas
Berdych nagynehezen továbbvánszorgott Kuznetsov ellen, de meggyőzőnek aligha mondanám. Bemelegítő meccsnek kicsit erős volt, de azért a cseh csak továbbszenvedte magát. Mai ellenfele az a Haas lesz, aki nagy meglepetésemre megverte Pairet az első körben. Haas-nak nem gondolnám, hogy reális esélyei lennének a meccs megnyerésére, ugyanakkor azt sem gondolom, hogy salakba döngöli majd Berdych. +6,5 játékkal megtámogatva a németet, szerintem egy korrekt tippet kapunk, az odds is kellemes.
Thiem - Haase
Thiem számára igazán kedves ez a borítás. Idén már nyert salakos tornát, kiváló játékkal. Ugyan most is Ő a meccs toronymagas eséyese, én valamiért nem mernék rá tenni. Olyan megérzés féle, mait az ember nem tud megmagyarázni. Egyszerűen nem merek erre senkit buzdítani. Még úgy sem, hogy a józan eszem azt mondja, hogy ezt Thiem nagyon simán behúzza. Két hónapja nyerte a riói tornát Thiem, azóta első éles salakos meccse lesz, ráadásul egy nem rossz formában lévő Haase ellen. Az odds azért csábító lehet, de én ide nem rakok semmit. Szerintetek?
Chardy – Cilic
Cilicnek nem lehetnek jó emlékei Chardy-val kapcsolatban. Miamiban a 2. körben kapta el a francia a krabótot. Most is 2. kör van.. Cilic szépen leeresztett, az az igazság. Az Ő teniszéből szerintem kihozta a maximumot. Ettől jobb már aligha lesz a horvát. Chardy sem egy tenisz zseni, és Cilic mindenképpen jobb játékos tőle, de a pillanatnyi formát tekintve nem esélytelen a francia. Én szoros szetteket várok. Akár három szett is lehet belőle. 21,5-től több játék szimpatikus tipp. De ezzel azért csak óvatosan, salakon könnyebb brékelni.
Zverev – Lopez
A NextGen egyik tagja lép ma pályára. Sascha Zverevre én 2014-ben figyeltem fel egy hamburgi tornán. Fogadtam is rá, szépen is hozott a konyhára. Látszott a srácon, hogy hatalmas tehetség. Fejben kissé még érnie kell, és akkor rendben lesz. Lopez ellen favorit a német. Nyernie is kell, mese nincs. Nem lesz egyszerű szerintem, de Zverev egyik kedvelt borítása ez. Lopez pedig hiába nagyon rutinos játékos, neki nem ez a terepe. Szoros lehet, de a végén én Zverev sikert várok. Egy közepes kombiba elfér a tipp!
Berlocq – Ramos-Vinolas
A spanyol a favorit, de azért csak óvatosan ezzel. Legutóbbi négy meccsük döntő szettbe torkollott. Ez azt is jelenti, hogy nagyon közel állnak egymáshoz. Berlocq 2010-2013-ig háromszor verte meg Vinolast. Azóta viszont találkoztak négyszer, és abból csak egyszer sikerült nyerni. Jól látszik, hogy az idő előrehaladtával mennyire változnak az esélyek. Kimenetelben nem gondolkodnék. 21,5 játéktól több. Akár két szettel is lejöhetne. De elnézve a két játékos legutóbbi meccseit, azt hiszem lesz itt három is.
Murray – Müller
Murray-nek elvileg be kellene darálnia a luxemburgit. Müller salakos tenisze gyakorlatilag egyenlő a nullával. Még akkor is, ha első körben Robredot megverte. Ott inkább Robredo volt a nagyon rossz, mint Müller a jó. Murray még kemény pályán is jól képes kezelni Müller adogatásait, salakon ez még jobban ki fog jönni. Egy nagy gondom van nekem. Murray sérülésből tér vissza, első igazán komoly meccse lesz ez. Egy hónapja kapott ki Pospisiltől IW-ben. Párhuzamot vonva tegnap Djokovittyal. Lehet itt is szenvedés lesz. Érdemes kihagyni ezt a meccset. Apróval a 18.5 over szerintem játszható. De tényleg csak óvatosan, mert ha Murray rendben van, akkor sima lesz. Élőben érdemes szemezgetni majd.
Pouille – Lorenzi
Lucas Pouille elég kellemetlen ellenfelet kapott. Ha nem vigyáz, simán bajba lehet. Lorenzi hétről hétre hozza amit tud. A csávó tényleg nagyon korrekt a fogadókhoz. Amikor kell nyer, amikor kell, akkor veszít. Most viszont nem egyértelmű számomra, hogy melyik forgatókönyv fog megvalósulni. Elvileg Pouille a jobb játékos, gyakorlatilag ez nem biztos, hogy így van. Én most ezt a Pouille sikert nem merem bevállalni. A józan ész itt is a francia sikerét mondatja velem, de rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Csipázom Lorenzik, apróval tenni fogok rá. Ha nyerni fog, még jobban csipázom, ha veszíteni, akkor sincs gond, elég szépen hozott már nekünk a konyhára a veterán digó!
Edmund – Nadal
Horrorfilm? Miben bízhat Edmund? Semmiben. Nadal kiváló formában van. Meglátásom szerint két sima szettben fogja verni Edmundot. Akinek jó adogatása van, de egy hosszabb alapvonal csatában el fog vérezni. Nadalnak nincs más dolga, mint játékban tartani a labdát. 21.5 játék alatti opció 1.31-ért vehető egyik irodában. Szép tipp, simának kell lennie!
Dimitrov – Struff Hm.
Dimitrov játéka az év elején brutális volt, azóta visszaesett. Nem hiába ez a szép kis odds. Marrakech-ben az a Robredo verte meg, akit azóta kétszer láttam játszani, és botrány volt amit művelt. Vajon Dimitrov akkor hogy játszhatott?! A kérdés ugyan költői, de gondolom, hogy még attól is rosszabbul. Az, hogy itt mi fog történni, azt most rátok bízom. Én nem merném megtenni Dimitrovot, nem meggyőző a formája. Persze, ez napok alatt változhat. Struff képes lesz megszorongatni, esetleg nyerni is?! Várom a véleményeket!
Schwartzman – Agut
Bautista-Agut Nikoloz elleni meccsén elég sérült gyanúsnak tűnt. Rettentően szenvedett a spanyol azon a meccsen. Schwartzman meg amilyen megbízható salakos meccseket tolt ezidáig, mostanára annyira elvesztette a fonalat. Agut fizikai állapotát tekintve a Schwartzman tippben van ráció. Olyan irodánál kell tenni, ahol, ha feladja, akkor is nyerünk. Aki biztosabb tippre vágyik, annak az argentínra adott +4,5-ös játék hendikepet ajánlanám. A tipp nem nagyobb, mint egy közepes, hiszen ki tudja, hogy mennyire sikerült Agutot rendbe tenni, illetve, hogy valóban sérült volt e.. És persze Schwartzman sem a megbízhatóbb fajta mostanában. Ekkora oddson azért egy kis tétet azért szerintem megérdemel.
CaeSar 2017-04-18 17:00:18
Tsonga meg is főtt, ezt azért nem gondoltam volna, persze írtam, hogy meleg lesz neki.
CaeSar 2017-04-18 14:24:20
Én Coricra egy fillért sem tennék. Vedd figyelembe, hogy előző héten tornát nyert. Ha konstans módon követed a teniszt, akkor láthatod, hogy az a játékos, amelyik tornát nyert egy adott héten, az a következő héten az első körben szenvedni fog és/vagy kikap. Nincs statisztikám, de szerintem az előző heti tornagyőztesek következő héten történő első körös meccseik több mint felét elbukják. És még az sem feltétel, hogy az első körös ellenfél világverő legyen. Erre a legjobb példa az előző heti houstoni torna. Dutra tornát nyert előtte, majd az első körben simán 2-0-ra kikapott Zeballostól!
CaeSar 2017-04-17 10:35:15
Ma elindul Monte Carlo, a legnagyobbakkal. Ma is lesznek jó meccsek. Ki milyen tippeket gondolt a mai meccsekre?
CaeSar 2017-04-15 11:10:35
Sziasztok membrek!

Kinek milyen tippjei vannak mára? Mit gondoltok a mai ATP meccsekről?
 
Az én meglátásaim:
 
Vesely - Coric
Két olyan játékos tart itt, akit én nem vártam ilyen magasságoka, mégis egyik közülük döntőt fog játszani holnap. Mindketten döcögve jutottak el idáig, talán Vesely volt egy kicsit meggyőzőbb, de csak az eredményeket tekintve. Megmondom őszintén nekem teljesen kétesélyes ez a meccs. Egymás ellen kétszer találkoztak, mindkétszer  horvát nyert, ráadásul Vesely még szettet sem tudott nyerni. Ez azért meglepő szerintem. Veselynek most reális esélye lehet szettet nyerni. Erre igen korrekt oddsot is kapunk. Szerintem ez lehet egy jó választás erre a meccsre.
 
Paire - Kohlschreiber
Kohli nálam tudjátok, hogy fogadás szempontjából alkalmatlan. Paire is igen hullámzó, de most felszálló ágban van. Tegnap Robredot lemosta a pályáról, és ez szó szerint így volt. Kohli meg igencsak szenvedgetett, Chardy és Struff is szettet nyert ellene. Nálam Paire az esélyesebb underdogként is. De mivel mindkét játékos elég hullámó teljesítményt nyújt, ezért talán egy over is jó ötlet lehet.
 
Bellucci - Escobedo
Bellu tegnap igen jól tolta Querrey ellen. Escobedo meg megverte Isnert. Mindketten sokat töltöttek a pályán, de azt hiszem Escobedoból többet vett ki a tegnapi meccs, hiszen 39 játékot játszottak le Isnerrel. Mindegyik szett rövidítésben dőlt el. Escobedo elég jól adogat, és jól is tolja mostanában. Escobedo +4,5 játékkal megtámogatva szerintem jó ötlet lehet. FIatal még, talán annyira nem lehet fáradt. Bellu meg Querrey-el is megszenvedett, úgy hogy Sam elég rosszul adogatott. Legalábbis az első szettet, csak azt tudtam végignézni. Escobedo egy stabil adogatással szerintem partiban lehet. Mindennek ellenére szerintem Bellucci tovább fog menni.
 
Sock - Johnson
Johnson meglepetésre továbbment Verdascon. Ugyan nem láttam a meccset, nem tudom mi történt, de Verdasco személyét ismerem, meg tudja verni saját magát. Sock szerintem sokkal jobb, tehetségesebb játékos, mint Johnson. Ráadásul Johnson salakos tenisze nem is igazán jó. Az amerikaiak tehát örülhetnek, egy amcsi biztos lesz a döntőben. Én Sock-ra szavazok!
CaeSar 2014-10-14 14:59:23
UPDATE:
 
Találtam egy egész pofás kis value betet:
 
Thiemo de Bakker - Gianni Mina V!
CaeSar 2014-10-01 13:58:51
Köszi, nem így volt tervezve, de a lényeg, hogy jött.
CaeSar 2014-08-14 08:32:17
016 1 Lilleström (H) vagy Sarpsborg (V) jut tovább H 1.32
044 1 Basel - St. Gallen H 1.41