T-Reks

Regisztrált: 11 éve
Hozzászólások száma: 6 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

T-Reks 2012-11-02 10:39:34
Elég jónak tűnik, mondjuk lehet, hogy én a Monacot kihagyom :/ Sok sikert! :)
T-Reks 2012-10-30 18:12:10
benne van sajnos majd legközelebb :)
amúgy ugye az én szelvényem a Panathinaikos-al együtt 9-es fölötti odds-al állt és egy 500-ast dobtam fel 4600 körüli összeg reményében. :)
T-Reks 2012-10-29 18:09:43
Csak, hogy tiszta legyen az 1. bekezdésben azért írtam 4 meccset, mert a Panathinaikos-t is rátettem a szelvényre csak mire kikerült az oldalra, az a meccs már elkezdődött. :)
T-Reks 2012-09-02 10:46:29
Inkább ne is tippeltem volna semmit, ennyire nem lehet pont az ellenkezője na mindegy van még pár forduló minden országban. :)
T-Reks 2012-08-31 16:59:10
Elég jól hangzik a kockázatosabb is. Sőt megkockáztatom, hogy a nagyobb eredővel rendelkező tippsor az esélyesebb. ;) Én majd a kettő keverékéből teszek egy szelvényt.
Szurkolok, hogy bejöjjön.
T-Reks 2012-08-28 18:56:06
Üdv!
T-Reks vagyok és már egy ideje olvasgatom az oldalt, most én is megosztom veletek egy szelvényemet, ami 4 meccsből áll. Minden mérkőzéshez írtam egy kis szösszenetet, elemzésnek azért nem nevezném :)

Tippelési szempontból talán a legnehezebb egy egyenes kieséses csata második mérkőzése. Ekkor már nem csak a két csapat erősségét kell figyelni, hanem az előző mérkőzés eredményét gyakran a mérkőzést előnnyel váró csapat egy szoros vereséggel vagy döntetlennel is továbbjuthat, így nem mindig erőltetik meg magukat. Ez sok veszélyt és buktatót rejthet, de nézzünk mégis a mai kínálatból két BL selejtező visszavágót és két Angol Ligakupa meccset.


- Maribor (H) vagy Dinamo Zagreb (V) jut tovább? V 1.30

A két csapat a múlthéten szoros meccset vívott egymással (2-1), de az elég egyértelműnek tűnik, hogy a horvátok az erősebbek. Az idegenben lőtt gól azonban egy kis szerencsével még sokat jelenthet a szlovén bajnokság listavezetőjének, de arra nem mernék fogadni, hogy képesek lesznek kiharcolni a BL csoportkörébe jutást. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy akár csak egy kínkeserves döntetlennel is, de a horvátok jutnak ismét a legjobbak közé. Az odavágón megszerezett 2-1-es előnyt bármilyen döntetlennel továbbjutásra lehet váltani.


- *(0-1) Anderlecht-AEL Limaszol D 3.40

Hasonló a helyzet az Anderlecht-AEL mérkőzésen is. A hazai csapat az odavágón 2-1-es előnyre tett szert és most ezt próbálják idegenben megőrizni. Bár az elmúlt években óriási erősödésen ment keresztül a ciprusi foci, elég csak az APOEL tavalyi vagy az Anorthosis néhány évvel ezelőtti BL vitézkedéseire gondolni, de mégis azt mondom az Anderlecht, ha nehezen is, de behúzza. Azt azonban nem gondolom, hogy egynél több góllal nyernének Juhászék, a valószínűleg főleg védekező és fegyelmezetten játszó szigetországiak ellen. Ezért tettem handicapben egy döntetlent. Az is a belgák malmára hajthatja a vizet, hogy a ciprusi bajnokság még nem indult el, ellenben az Anderlecht olyannyira játékban van, hogy második hazája pontvadászatában.


- Stoke City-Swindon H 1.57

Az angol ligakupa az egyik olyan kupasorozat, ahol nincs biztos mérkőzés. Itt a kicsik is bármikor megszorongathatják a nagyokat, sőt esetenként ki is ejthetik. A második fordulóban már az alacsonyabb osztályú csapatokhoz csatlakozik néhány első osztályú együttes. A Stoke City a harmadosztályú Swindont fogadja. A mérkőzés esélyese vitán felül a Stoke. Az ellenfél a harmadosztályban eddig jól teljesített, de főleg hazai pályán, idegenben csak egy 0-0-ra futotta, egy náluk gyengébb együttes ellen. A Stoke az Arsenal ellen sem kapott gólt és a Britannia Stadionban mindenkire veszélyes. Arra nem mernék tenni, hogy a Stoke kiüti ellenfelét, de ha nem lesznek túlzottan magabiztosak, akkor nem lehet gondjuk Paolo Di Canio csapatával szemben. Az egy 1.57-es szorzó mindenképpen csábító…


- West Ham-Crewe H 1.35

Itt is egy első és egy harmadosztályú klub összecsapását vizsgálom meg. A West Ham és a Crewe is újonc a maga bajnokságában. Sok vita nem lehet afelől, hogy melyik a jobb csapat. A West Ham kerete akkor is erősebb, ha nyilvánvalóan nem az első számú kulcsemberek fognak játszani. A Crewe ráadásul egy nagy zakóval tért haza, amikor legutóbb vendégként játszott és akkor nem is egy első osztályú ellenfele volt. Szóval itt nem gondolom, hogy meglepetés születhet sima West Ham győzelem a tippem.

Összesen az odds 9,368 körüli, ami már kisebb téttel is szép nyereményt hozhat (persze kinek mi a szép nyeremény).