Csazika

Regisztrált: 9 éve
Hozzászólások száma: 13 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Csazika 2017-12-17 21:35:48
Most látom lehet szavazni is.A legelső fotón látható élet értelme,milyen névre hallgat?Az a teniszütős csajszi.Minden nap mikor benézek erre az oldalra és meglátom a topic fotót ,rögtön meghallgatom a Wellhello-tól a rakpart című számot és meditálok egyet a hölgyre :) Üdv
Csazika 2015-02-05 16:05:25
Kedves Kutya30!

Igazán köszönöm észrevételed,de ha nem akarsz valamibe beleszólni, akkor ne tedd :)

Természetesen,aki utána néz a mérkőzéseknek az a hiányzókra is vett pár pillantást,illetve tájékozódik.

Igazán nem szeretnélek megsérteni,de ha nem találsz számodra értéket az írásomba,akkor kérlek lép rajta tovább.Kár lenne ezen vitatkozni,és idegesíteni egymást.

További szép napot,és sok sikert kívánok!
Csazika 2015-02-05 12:58:46
Igazán köszönöm,

kimerítő válaszod,de van itt egy kis bibi.Méghozzá az,hogy az ellenfelet is illik mérlegre rakni.Ezen azt értem,hogy nem csak az Ajax érdemeit illetve tévedéseit kell nézni,hanem azt is ,hogy ki látogat el hozzá.Talán így teljes a kép.Alkaamar nem mondható erős csapatnak idegenben(sem).

Mint már írtam,nem raknám döntetlen nélkül,és ebben egyet is értek Veled,Veletek.

Győzzön a jobb(nem merem ide írni,hogy jobbik :) )

U.I.: ez a politika mindenbe beleszól :) már biztatni sem lehet politikai hovatartozás nélkül :)
Csazika 2015-02-05 09:57:11
Jó reggelt!

Nem értek egyet veled,kedves AirTiger!
Az Ajax mitől árnyéka önmagának?Több győzelem ,és kevesebb vereség,Több rúgott illetve kevesebb kapott gólja van mint Alkmaar-nak. Ezen felül otthon lesz ahol 11 mérkőzésből összesen egyszer kapott ki akkor is a PSV-től(akinek azért csak-csak áttörte a védelmét ,és akasztott egy becsületgólt.Példának okáért ez Alkmaar-ról nem mondható el,ott a PSV simán győzőtt 3-0).Jelenlegi hazai mérlege: 1 vereség,2 döntetlen,28 rúgott,és 8 kapott gól.Tabella "utolsóktól" összesen 3 gólt szívott be,ellenben Alkmaar-al neki 6 sikeredett. Jelenleg van pár sérült a keretben,de csupán Kolbeinn akit megemlítenék mint "veszteséget",de ettől még nem lesz kevesebb az Ajax.
Idegenben Alkmaar olyan "nagyszerű" csapatoktól is gólt kap mint,Dordrech(1),Den Haag(2) és Willem II(3). Igen,ez az a Willem akit az Ajax decemberben fogadott,és 5-0 alázott. Alkmaar idegenbeli mérlege:2 vereség(ebből Willem II az egyik)2 döntetlen,15 rúgott,és 12 kapott gól.Tudomásom szerint nincs sérült játékosa(max mentális,de ezt nem hozzák le :) :) )
Természetesen minden mérkőzésben benne van a döntetlen(én általában NEM is fogadok döntetlen nélkül) ebben egyet értünk,csak ez az árnyékos dolgot nem értem,mármint,hogy az Ajax saját maga árnyéka.
Megtennéd,hogy pár sorban részletezed álláspontod,persze csak ha van időd.


További szép napot!
Csazika 2015-02-04 21:07:08
Simán jött,

pedig a csapat fele fel sem ment a pályára :)
Csazika 2015-02-03 11:56:43
6. Főbűn: Harag (ira)
A harag az emberi lélek azon indulata, mely a megsértett, megrövidített, várakozásaiban megcsalatkozott, szokásaiban megzavart, önérzetében sértett ember lelkében ezen dolgok okozója ellen támad. A harag, a megtorlással párosulva bosszúvá válik. Ha ez az érzés hirtelen, nagy erővel támad fel a hirtelen harag (méreg) nevet kapja.
Jézus értünk halt meg a keresztfán, hogy mi bocsánatot nyerjünk és ne menjünk a kárhozatra. Nekünk nem kell meghalnunk embertársunkért, de tudnunk kell elengedni , megbocsátani egymásnak. Annál is inkább mert a harag nemcsak az egymás közötti viszonyt, de a saját lelkünket is mérgezi és tönkreteszi belső nyugalmunkat. [3]

A harag megítélésekor meg kell különböztetnünk a harag kifejezését ("most nagyon haragos vagyok, légy türelemmel felém, amíg megnyugszom, és képes leszek józanul gondolkodni") és a harag kirobbanását, kiélését, amikor a harag által eltorzított gondolatok és érzelmek féktelen cselekvéssé válnak, amelyeket a harag elültével megbánás -- vagy a féktelen cselekedetet utólag magyarázó önigazolás követ.

Kérlek ne sértegess senkit,nem szép emberi vonás. A haragon ,és az irigységen is lehet változtatni,csak dolgozz rajta.
Szép napot!
Csazika 2015-02-02 13:56:49
Idén sem tervezek adózást

Eddig is jól meg voltam nélküle,ezután is megleszek....

Vissza a kerékvágásba: Elment az első mérkőzésem(amúgy gyönyörű mérkőzés volt,szem nem maradt szárazon)ezért a soron következő,számomra szimpatikus esemény az egyiptomi Premier League.
Zamalek várja sok-sok szeretettel az Al Nasr, kegyetlennek még jó indulattal sem mondható együttesét(halkan jegyzem meg,Al Nasr talán jobban járna,ha zenei bandát kreálna a jelenlegi keretből).
Az odds príma,Zamalek otthon veretlen ,és csupán 2 döntetlent hozott össze.Na ez nem mondható el Al Nasr csapatáról ugyanis az idegenben való szerepléséért én kérek ellnézést a nevükben:8 találkozó ebből 7 vereséggel zárult.Már-már szégyenlem magam,de kihasználom a lehetőséget,és(ilyet nem szoktam csinálni)döntetlenre való fogadás nélkül teszem meg a tétet: Hazai 1,53 odds-ra 24800 ft.

جعله نادي الزمالك للألعاب الرياضية :) vagy ahogy a Kínai mondja: Bring it on Zamalek :)

Az Arabom még nem tökéletes......
Csazika 2015-02-02 13:26:46
Béke,szeretet,nyugalom,összetartás.
Csazika 2015-02-02 11:09:52
Köszi az infót Zúzó11,

de ahogy elnézem a két csapat adatait,nem nagyon kell ide "sztár" csatár a győzelemhez. Persze minden megtörténhet..

Hajrá Phoenix :)
Csazika 2015-02-02 10:52:52
Nem olyan gyenge a hétfő

éppen ezért csapjunk is a közepébe.10-kor kezdődik az Ausztrál A-League első mérkőzése,és nagyon kellemes odds-ot kínál a vendég csapatra.A Wellington Phoneix kiemelkedően jobb formát mutat mint a hazai pályán ellenfeleként felsorakozó Brisbane Roar.Számomra minden egyértelműen a vendég csapat győzelmére mutat,de egy esetleges döntetlent sosem zárok ki,ezért ezt a mérkőzést 1,61-en megrakom cc 8100 ft-al.
Lássuk a medvét vagyis a "madarat".
Csazika 2015-02-01 19:02:58
Sziasztok!
Csatlakoznék Jósolok hozzászólásához Monaco-Lyon találkozóval kapcsolatosan:nálam is benne van a döntetlen ezért simán semmiképp nem raknám meg.
Monaco-nak jó a védelme otthon,és gólban sem nagyon marad el Lyon-tól.A két csapat között nem látok sok különbséget ,és valahol olvastam,hogy Lyon-nak egy kulcsjátékosa hiányzik(igaz ez engem sosem izgat,de biztos van akit ez is érdekel).
Szóval csak óvatosan!
Csazika 2015-01-31 13:03:09
Nem rossz,köszi!

Ha már megérzés:
Egyiptom premier league:Alassiouty v Smouha. Hazai csapat eddigi "ámokfutása" nem igazán mondható tökéletesnek (18 találkozón 0 győzelem....gondolom sok Magyar játékosuk van :) ),de ha jobban mögé nézünk akkor hazai pályán valamivel nagyobb esélye van a (győzelemre vagy) döntetlenre mint az ellenfelének.A szorzó (jelenleg 3,60 Hazai,és 3,50 Döntetlen,és 1,83 H+D a bet-en) is simán megér egy egységet.Tippem H+D. Mint szoktam mondani:nem hülye vagyok csak bátor :)
Csazika 2015-01-30 15:10:12
A Brest ,The Best :)
Egyetértek a Brest hozza a formáját(már csak azért is mert hazai pályán több gólt képes érvényesíteni mint az ellenfél idegenben 15-10 illetve a kapott gólok száma is magukért beszél 4-12).A többi különbséget már leírtad ezért azt nem részletezném.

Brest (jelenleg és a bet365-ön) 1.70


Erre mehet 30 £,

Tudom,hogy itt Tippmix tippek vannak,de olvastam a Brest infót és gondoltam hozzászólok.Én nem játszom Tippmix szelvényen,csak online fogadok,és azt sem a szerencsejáték oldalán.