Yakamoto

Regisztrált: 7 éve
Hozzászólások száma: 235 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Yakamoto 2018-04-20 15:04:22
Tettem egy sima győzelmet a Nadal overrel, meg egy 2-1et poénból a Cuevas párossal de az már kuka.
Ja és az over is lejött....
Yakamoto 2018-04-19 18:43:50
Ez a hombárfejű Raonic is most tudja feladni, ahelyett hogy Cecchinato ellen tette volna.
Yakamoto 2018-04-14 14:58:42
Én egy Ceccinetto, Garcia-Lopez, De Minaur kombót dobtam a monte-carloi selejtezőre.
Amúgy nekem a fő tipp Jakupovic mára de inkább csak megérzés...eléggé elkapta a fonalat.
Yakamoto 2018-04-13 20:15:09
Ja, első szett volt necces a második az sima. én bulinak bekombóztam még mellé egy focit ami holnap van...meglássuk mi sül ki belőle :)
Nem is értettem az oddsokat annyira, tény Paolini salakos nem is olyan rossz de ITF szinten vitézkedik és talán egy nagyobb eredménye rémlik. Arango meg mégis hazai pályán van meg salakon nyomja hiába csak az 500, ráadásul 17 éves azért láttunk már ilyet h ilyen fiatal lány jól szerepel lásd Kostyuk.
Yakamoto 2018-04-12 22:20:50
Pfff ez a hét...most Bogotába van esőszünet :D
Amúgy a Bogdan meccset vki nézte esetleg, én csak livescore-on követtem ..és egyszer vége lett Blinkova győzelemmel, majd pár perc múlva folytatódott és Bogdan megnyerte a szettet ...kérdezném challenge volt de hát salakon nem hinném.....történt ott vmi vagy csak a live score lett megbolondítva?
Seguel meg nem hogy over, teljesen simán nyert...asszem megyek is vele tovább.
Yakamoto 2018-04-12 11:33:28
Én ma viszont továbbmegyek Quahabbal jó oddsért. Meg még ilyen jobb oddsosból Seguel tetszik mint tegnap is írtam bár Maria nem olyan rossz salakon úgyh az szerintem egy szoros kis találkozó lesz.
Az esőszünetes meccsekkel meg kivárok még bent van Witthoeft meg egy Barthel 2-1em meglássuk.
Mondjuk amit még tegnap jónak éreztem és bent van az Mertens/Flipkens páros....fogtam egy 15x oddsot a Juve meccset avval van kombóba úgyhogy remélen nem csak jól éreztem hanem le is jön.
Yakamoto 2018-04-07 16:05:40
Én írtam ezt a két mecset, csak akkor még helyszínekkel és a borításokkal nem voltam képbe ezért kérdőjellel...le is jött mindkettő , mondjuk Jarry kicsit izzadós volt, meg Chardy,- Fognini over tettem a DK-ból, de lehet ennyi elég is volt 3/3-mal zártam, de nem kell azt nagyon erőltetni.....
Yakamoto 2018-04-07 15:14:01
Köszi szépen, most kiadta...igazából az ember vmennyire persze tenisz tudásából rakja össze dolgokat, de hát nagyon sok a kiszámíthatatlan tényező ebbe az ágrajzos témába...elsősorba hogy sokszor még pár órával előbb nincsenek meg a selejtezős játékosok főleg mert sokszor az első fordulóval együtt vannak selejtezők, így azért kicsit nehezebb, meg hát nem aktuálisan fordulóról fordulóra rakja össze az ember így ha az elején elmegy vki sérülés miatt vagy visszalépés főleg nagyágyú akkor könnyen elmegy egy egész ágrajz. Ezért is ha épp eszembe van akkor csak úgy ránézésre pár perc alatt összerakom aztán lesz ami lesz :D
Yakamoto 2018-04-07 00:18:41
Ez a Pliskova még mindig akkora szar mint volt..azért csak megtévesztett az eddigi menetelése...de akkor ezek szerint tegnap Vesnina volt azar? Vki látta a meccset?
Pera legalább szorossá tudta tenni a döntő szettbe brékelőnybe is volt, mondjuk szomorú hogy onnan bukta be..de hát a rutintalanságára simán rá lehet fogni, mondjuk én ezt a Keys-t se értem aki igazi keménypályás játékos, most meg salakon így megy eddig....
Yakamoto 2018-04-06 11:31:11
Én ma megyek tovább De Minaurral így hogy hazai pálya neki félig szerintem a döntő a cél, mondjuk a mai ellenfele egy challenger szinten jó salakos szóval nem lesz ez egyszerű de 2.1x-ért van benne érték.
A másik mára igen szimpatikus az Bertens, vele annyira nem számoltam a torna elején de ahogy nézem a jó forma alakul ráadásul a kedvenc boritásán.
Amik még elgondolkodtatnak Collins bár itt félek hogy lassan elfárad és kipukkad a lufi és jön egy sima bukó.
Illetve Puig és Goerges ami kicsit szimpi.
Davis kupán is van két kecsegtető mérkőzés A.Zverev Ferrer ellen 1.5x-ért de rá kell nézni hol és min játszanak mert ha salakon és Spanyolországba akkor már nem is olyan jó ez az odds akkor max egy halvány szelvényre merem feltenni. A másik az Jarry de itt is meg kell nézni hol és min.
Még Wu Yibing volt amit kinéztem de az hajnali 4kor volt tegnap meg nem írtam be, reggelre meg én is lemaradtam róla....
Jó hogy tegnap nem raktuk ezt a Mattek-Sands/Hlavacka párost mert jó ki is kaptak éjszaka.
Yakamoto 2018-04-05 20:42:09
Ezzel én is így jártam aztán lehet simán nyernek, néztem az előző meccsüket elég jól nyomták, de a mostani páros akik ellen játszanak azért trükkös , így ezen az oddson elvetettem...pedig még odds előtt gondoltam rakom őket, de mondjuk ahhoz minimum 1.5 feletti kellett volna.
De azért remélem nyernek Sands-nak adhatna egy kis lökést a visszatérésbe, meg hát ő mégiscsak párosba top....
Yakamoto 2018-03-30 17:39:41
Pontosan ő ott volt a pár alatt amikre gondoltam :) Őt mondjuk alapból utálom, a tenisze csak bónusz :D
Yakamoto 2018-03-30 13:57:03
Ja ha két nagy adogató van sokszor van 25.5-ös over ami két szett esetén csak két TB-kel jön le ami azért értem én hogy jól adogatnak egy de 7-5/6-4 is simán benne van ahogy tegnap Anderson is jó az adogatása de azért elég egy megingás vagy egy jó fogadási széria és ott a brék....
Yakamoto 2018-03-29 13:27:49
Hmmm tegnap az underdogok szépen daráltak Isner tényleg ihletett formába nyomja sajnos Chung meg nem hozta azt amit eddig (sajnos van benne egy gát amit egyenlőre nem tud átlépni pedig a tehetség nagyon benne van...hiányzik egy ilyen nagyobb siker -komolyabb menetelés vmi komolyabb tornán vagy 1-2 top játékos legyőzése mert a kötelezőt jól hozza), kár hogy Isnernek Del Potro jön mert vele nehéz lesz a többiek ellen simán tenném most.
Svitolina sérülten játszott állitólag így is elég szoros meccsen kapott ki, a Venus meccset nem láttam de úgy látszik elfogyott, így a fiatal tehetség újabb kört ment, hát jön neki egy Ostapenko....azt se zárom ki hogy ezt is megugorja bár ehhez kell egy Ostapenko is aki elpüfföl pár labdát.
Egyedül Del Potro nyert az esélyesek közül bár elég komoly meccset nyomtak jól gondoltam hogy nem lesz az olyan egyszerű, Raoniccal is lassan számolni kell főleg ha jön egy gyors pálya is....
A párosokon meg voltam lepődve az összes(Barty, Mertens, Bryan, Mclaclan) jött amit gondoltam ritka az ilyen. :)
Ennél a Busta meccsnél félek hogy még az over se jön le hiába tűnik úgy, többször bíztam már Bustába aztán ezeket a lépcsőket nem tudta megugrani ez a meccs kicsit visszavágó a tavalyi UsOpenen meg a IW-inek meccsüknek főleg hogy a körülmények is nagyon hasonlóak...szerintem megoldja Anderson de ha szívemre hallgatok remélem leüti Busta.
A másik meccs szerintem izgibb lesz, azért Zverev itt az edző mizéria ellenére se olyan rossz, bár nem tudom hogy előző fordulóba Kyrgios nem akart játszani vagy ő volt jó.
Ma egy izgalmas szoros meccsbe bízok főleg Coric formája miatt, remélhetőleg Coric győzelemmel.
Csajok meg érdekes Azarenka azért eléggé formába lendült majdnem mint régen akkor meg szinte bárkit le tud ütni a pályáról, viszont Stepens is kezd visszatalálni a UsOpen győzelme után...a teniszük miatt egy picit jobban hajlok Stephens felé de ha eltalálja a pályát Azarenka akkor sztem nyer ma is.
Collinsnak meg örülnék de oda ötletem nincs ki nyer.
Yakamoto 2018-03-29 00:46:09
Az szép! Gratu...ha ezt tudom akkor lehet alapból Ostapenkot teszem így csak egy buli 2-1et tettem rá ami sajnos nem jött be..de az overt így is lehozták :O
Yakamoto 2018-03-28 16:03:43
Ja láttam hogy megy lejjebb, tegnap még 1.68x-ért tettem úgy még jó nézett ki....
Yakamoto 2018-03-28 12:44:19
Nekem ma a legjobban tetsző tipp az Del Potro 1.4x-ért mondjuk szerintem most nehezebb meccse lesz mint két hete Raonic ellen de ha még bírja erővel nyer.
Chung 2-1, ez egy szoros kis meccs lesz véleményem szerint a koreai győzelmével.
Barty/Vandeweghe párost én is kinéztem még mikor továbbjutottak az 1.6x-ért tetszetős. A Mertens/Schuurs pedig reggel néztem de így hogy Tommo is írja azt ma teszem vmi szelvényre.
A lányokhoz sok okosat nem tudok mondani Svitolinának illene nyerni bár valószínűleg nem lesz egyszerű dolga Ostapenkoval, a másik meccsen meg Williams nem tudom meddig bírja még kondicióval de a másik oldal is kérdéses...amúgy nem zárom ki hogy a fiatalabb amcsi nyer.
Yakamoto 2018-03-27 12:56:48
A tegnapi buli szelókat sajnálom jó irányba mentem de nem lettek jók...Ostapenko meg Stephens akiket betettem 2-1re underdogként simábban nyertek, kicsit felültem (meggyőzött amit írtattok különben nem rakom) erre a KontaWagonra így 2-1 Williamset átírtam 2-1 Konta Barbira de hát kár volt, drukkoltam neki a harmadikba mert amit az elején játszott az simán jó lehetett volna de hát volt egy kis ápolás meg hát a játéka is elég gáz lett püffölte el a labdákat...az öreglány meg rutinból behúzta.
Másik kedvencem Khachanov aki 40-0-ről bírta bebukni a szerváját és evvel a döntő szettet mert arra is volt egy 2-1-es szelvényem.
De még van egy Tiafoe 2-1-em is ott jól áll az amcsi de így újrakezdésből kb bármi lehet, remélem Berdych bent marad az öltözőbe és játszanak egy game-t és vége :)
Ha már 2-1 akkor mára egy Chardy-t teszek...tény egyre jobb Raonic illetve 6-0 a mérlegük(mondjuk régi meccsek amikor csúcsformába volt Raonic) viszont a francia jó formát mutat és sztem ma javít ezen a mérlegen.
Meg még Chungnál gondolkodom hogy Sousa nem fogja könnyen adni magát ott mondjuk inkább az over tetszik.
Ha már over ma lehet még pár meccsen úgy gondolom Chardy, Busta, Cilic...
Amúgy Coric, Busta, Kyrgios, Azarenka aki ma játszanak nálam.
Yakamoto 2018-03-25 16:32:57
Amúgy én amit már mikor továbbjutottak kinéztem az a Raonic-Schwartmann meccs...ha jó formába lenne és gyors pálya lenne azt mondanám Raonic, de így 2,2 körüli oddson a törpe argentin eléggé szimpi fogadás mára (bár ahogy ismerem most hogy rá teszek tuti megszívat és kikap ), illetve itt a Schwartzmann szett és talán az over is szimpi vagy inkább a hendi.
Amik még mára szimpatikusak az Krajinovic forma alapján illene nyernie, Cilicék meccsén a két jól adogatóra egy over, ez talán Dimitrovék meccsére is igaz, Chardy elég jó formába szerintem nem fogja tudni olyan könnyen elintézni Dimirov ha elintézi egyáltalán :)
Csajokinál V.Williams, de még Collins és Puig és tetszetős (nekem ez a Barty még mindig egy sötét ló, ha nem az lenne ott simán mondanám hogy Martic)
Yakamoto 2018-03-23 20:02:06
Hát a másodikba azért összeszedte magát Vesnina TB-be be is húzta de a harmadikba simán lenyomta Vekic :O...mondjuk ez nekem jól jött mert raktam egy 2:1-et brazilokkal kötésbe buliszelóként ez lejött...mondjuk még van pár ilyenem, kíváncsi leszek mi jön még...Haddad úgy látom megoldja kettőbe úgyhogy az már nem valószínű :/
Mmoh-nak meg drukkoltam hogy nyerjen, oda is gondoltam egy ilyet de mondom áhhh nem azt megoldja a stabilitás szobra...erre kikapott B-Autista 2-1re :D :D
Yakamoto 2018-03-23 17:57:53
Vekic első szettet lehozta! :O
Yakamoto 2018-03-23 12:30:41
Amúgy vmi mérsékelt szelvényre én is felteszem. ;)
Legyen szerencsénk ma végre!
Yakamoto 2018-03-23 12:03:31
Én is Svitolinát hoztam ki végső győztesnek ;) Úgyhogy remélem nyer ma meg úgy a tornát is.
Tegnap néztem de aztán elvetettem a Nishikori oddsot. Alapból az lenne de Millman idén elég jó mondjuk inkább challenger szinten Nishikori meg most épült fel sérülésből szépen visszarázódva...az a bajom nem láttam játszani. Mondjuk az erősen mellette szól hogy ő kb itt nevelkedett/épitgette fel a teniszét a szomszédba lévő Bollettieri akadémián 13 éves kora óta, szóval körülményeket eléggé ismerheti és kicsit ez neki hazai pálya is.
Yakamoto 2018-03-23 11:33:40
Hát tegnapi kedvencem főbb szelvényem:
Tenisz 1.3x
Tenisz 1.3x
Darts 2.1x
Ez egy jó kombinációba.
Na teszem fel a kérdést mi ment el? Hát a két tenisz 1.3x oddszon! :D
Pedig vallom még ez a sok barom eredmény ellenére is hogy a darts egy sokkal kiszámíthatalanabb sport fogadási szempontból. De ez hűen tükrözi mekkora bolond eredmények születnek teniszbe mostanság, vagy csak a szerencsémet. :D
Ma is szerintem lehet jó pár underdog győzelem, amiket el bírok képzelni Haddad veri Zhangot, Collins veri Vandeweghet, Herbert meglepi Cilicet, Jarry meccsre elég kíváncsi vagyok sok a potenciál a fiatal srácba remélem most meg tudja verni az argentin törpét. Illetve ahogy tegnap vki felvetette hogy Raonic kikap hát nem lepne meg azért nem olyan veretes a formája bár nem pont egy Ymert gondolnék hogy kiüti de simán ilyenkor szoktak ezek jönni amire nem gondol az ember.
Vagy ma pont egy papírforma nap lesz vagy pont nem ezeken lesz a meglepetés.
Amik amúgy szimpik az Martic, Goffin meg még Gasquetbe gondolkodom mert az egymás elleni mérleg azt mutatja hogy Chardynak nem sok ellenszere volt ellene meg jobb teniszezőnek is tartom Gasquetet, de sérülés miatt adta fel rotterdamba azt hiszem így ez kérdéses.
A Svitolina meg ilyen oddson nekem is szimpi de vhogy annyi helyen láttam hogy van egy félelemem mert pont ezek a tutinak tűnő tippek szoktak elszállni mint a győzelmi zászló, úgyhogy azt lehet kihagyom.
Yakamoto 2018-03-21 11:53:18
Nekem mára a Serena tipp tetszik a legjobban(mint ezt már tegnap beszéltük itt),amúgy sok a becsapós meccs. Még Makarovan is gondolkodom.
Ha még mindig sérült és fájdalomcsillapító hegyeken él Paire mint IW-n akkor sztem M.Zverev is 2 körül oddsért egy jó lehet, azt még felteszem vmi szelvényre.
Amerikai vonalon még Mmoh és Fratangelo akik felkerülnek egy szelvényre.
Amúgy tavaly wimbledoni horror sérülése után visszatér Mattek-Sands is, én örülök neki egy üde színfolt a tenisze is meg maga a nőci is! Illetve örömteli hogy abból a csúnya sérülésből kevesebb mint egy év alatt felépült.