Pistol Pete

Regisztrált: 7 éve
Hozzászólások száma: 66 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Pistol Pete 2017-04-11 21:44:48
Lènyeg az, hogy eltàvozodott innen, hogy magàtol vagy sem az èdesmindegy... Ne gondold az, hogy èn egy ilyen kis gonoszkodo fèreg vagyok, kb. 1,5ève id vagyok, ez a csàvo bent van szerintem a top 3 ban "full gàz" kategoriàban. Agcsaja vitte a toppot, ő tavaly nyàron irt pàr hètig emlèkszem, a focis Liguanora istenkènt nèzett,meg Bibliai idèzeteket is irt mellè. D. Az mindent vitt... Az oldal adminjai lehet hogy tudjàk.... Valemelyik nap làttam a nevèt itt. D. Bàr aztàn lehet vannak összefonodàsok. Boba, te nem fèrsz bele a top 3ba,akàrhogy igyekszel. :)
Pistol Pete 2017-04-11 21:33:52
Nem irtam tippet, mert nemrèg vègeztem a meloval ès màr nem is akarok ezzel foglalkozni, holnap reggel meg vajbab ültetès a kertben, 10szem,fejteni valo.. Remèlem azèrt nem veszünk össze, piece, and love and house music. :)
Pistol Pete 2017-04-11 21:31:25
Traah cimboràt èrdemes lecsekkolni a 6:3-on,ott mennyire alàzatos kis pincsi kutya, nem mind itt egy arogàns majom. :) Kibaszatom àm onnan is szerintem holnap, az ottani iro a Cesh18,jo baràtom... Onnantól màr csak a 8centis farkàt tudja húzogatni. :)
Pistol Pete 2017-04-11 20:48:50
Hasznos infó volt Boba, ettől lesz tele a pènztărca. :) Te is csak vagy itt az oldalon, mint geci a bugyiban. :)
Pistol Pete 2017-04-11 19:55:32
Tegnap vègigolvastam amugy egy teniszfórum vagy 150hozzàszólàsàt,ott mondjuk azèrt kiutàltak embereket, mert a "kemèny mag" Federer szimpatizàns volt es volt pàr őt fikazo nyilatkozat... Mondjuk ezt azèrt nonszensznek tartom... Bàr volt benne tènyleg olyan iràs, hogy ő is cuccozott, ez azert nem szèp ilyet irni... Ellenben egy Nadalrol ezt irni vastagon megàllja a helyèt... Meg volt olyan iras, is hogy a svàjci sunyi, meg voltak ellenfelekre tett ilyen sunyi, alattomos megjegyzèsei... Ebben lehet igazsăg... Nekem sem a kedvencem, tudàsa előtt le a kalap. De most valakit ilyenèrt, mert nem èppen Federerrel szimpatizăl, kiutàlni tenisz blogrol kissè nonszensznek tartom..
Azèrt, hogy valaki kimàsolja fèl internetet, bebasz ide komplett nyilatkozatokat, cikkeket, tippsort, blogirast magyarra forditva, s ugy adja elő mint ha ő irta volna...
Ezek utan ő vàdol meg màsokat, hogy innen onnan màsol, ha tàmadjàk arogàns, ha bejönnek az1,10s tippjei veri itt a nyàlàt, ha buko van, eltűnik pàr napra. Kamu, photoshoppolt szelvènyeket rak fel, amire mèg Barnamedve is "szemfènyvesztèsbe esik" 40èves fejjel...
Viszont szerintem az ilyen kiutàtàlàs az megalapozott, az "real". Isten nyugtassa őt is!
Pistol Pete 2017-04-11 19:20:23
Ahogy visszaemlèkszem Barnamedve, ha foglalkoztăl vele, meg utànajàrtàl dolgoknak, te is jo tippeket irtàl, nem csak az Atp tornàkrol, hanem challenger, itf is! Meg ugye volt pàr ügyes fiu, akikre felfigyeltèl ès jo ötleteid voltak. Persze, ez idő, foglalkozni vele! Amikor csak odabasztal te is valamit, csak hogy legyen valami, abban nem volt köszönet. Ez a csàvo magyarul sem tud normàlisan irni, nem figyelted.? :) Hova gondolsz hogy itt angolrol forditgasson. Arra van agykapacitasa hogy mindenhonnan kimàsolgasson ezt azt. Csakhogy ehhez is kell èsz, az meg nincs neki, sik hülye ez!
Pistol Pete 2017-04-11 19:12:45
A 2.hozzåszólàsnak volt előzmènye, kicsit olvasd vissza a tegnapi napot. Szeretnèk egy normălis hangvètelű fórumot, rovatvezető nèlkűl, ami tènyleg csak a teniszről meg a jo tippekről szól, nem erről a faszjancsiról, aki telebassza 30dilettăns hozzăszólassal meg hozott anyagokkal ezt a rovatot, menjen a 6:3ra ahol eddig is volt, itt csak tènyleg a 12èvest tudja meghűlyiteni, de lehet mèg azt sem.
Pistol Pete 2017-04-11 18:35:32
Van valami jo tipped estère vagy most azzal foglalkozunk ki kicsoda vagy kinek az anyja? Erről kène szólnia egy tenisz fórumnak vagy blognak.? Nem hinnèm.
Pistol Pete 2017-04-11 16:42:07
Sajnàlom ha igy döntöttèl.! Èn is köszi az együttműködèst, novemberben az klassz volt, mikor összedobtuk a fèrfi vb-t meg utàna a Davis kupàt is! Egyszer te mondtad emlèkszem, hogy veled le kell ülni meg kell inni egy sört.. Nos most èn is azt mondom neked búcsuzoul!Vagy Twin Peaksben a Kanadai hatàron megenni egy jo meggyes pitèt egy csèsze feketèvel Cooper ügynök módjàra. D. Azèrt remèlem jössz olvasókènt majd.!
Pistol Pete 2017-04-10 21:23:20
Az itteni Bobafet volt a kezelőorvosa. D. Egyèbkènt az is egy oriàsi nagy baromsàg volt vele kapcsolatban, mondjuk elment egy All Star Nba kosàrmeccsre, meg mutatott egy csekèly èrdeklődèst a kosàr irànyàba, akkor a közvèlemèny màr ilyen hülyesègekkel jött hogy abba akarja hagyni a teniszt meg kosarazni akar, stb...
Pistol Pete 2017-04-10 19:52:30
Mlb-ből nekem a Cubs szimpi, odds:1,66....Első otthoni meccsüket jàtssza a Cubs, s először tèrnek vissza a Wrigley Fieldsre november 4.ota.Most avatjàk majd fel a tavalyi bajnoki címert a stadionban. A meccs kulccsa szerintem az, hogy a Dodgers először lèp fel idegenben balkezes dobo ellen, a tavalyi èvben ezek ellen, 24-27volt a Dodgers mèrlege.. Több dolog is szól a Cubs mellett, első meccs otthon, bajnoki cimer avatàs, John Lester kezdèse, es jobb szèria mutato.
St. Louis Cardinals win, odds:2,05...A hazaiaknàl aveteràn Wainwright kezdèsèvel, a Washinghtonnàl lesèrült az egyik kulcsjàtèkos a Philadelphia elleni meccsen, Trea Turner.
Colorado Rockies win, odds:1,55
Pistol Pete 2017-04-10 19:25:38
Közben kijött a többi èjszakai Nba-s meccsre is az odds, a Bullsnak kötelező nyerni hazai pàlyàn a play offèrt folyo harcban, a Heatnek brutàl nehèz meccse van ezèrt, a Cavsot fogadjak, nekik könnyebb, a Magic làtogat a, Szeles Vàrosba. A Bikàk a legutobbi 3meccsükből kikaptak 2szer idegenben N. Y. - ban a Knickstől es a Netztől, több baki nem fèr bele, ugyan Wade visszatèrt a hazai csapatba, de vele együtt iskikaptak, Rondo bajlodik kisebb sèrülèssel,a Magicnèl Paytonèk tàmadàsban tüzelni fognak, de a vèdelem teljesen àtjàrohàz jo ideje. - 2Bulls win, odds:1,30
Pistol Pete 2017-04-10 13:04:01
Hètvègèn pèntek kora reggeltől vasàrnap kèső estig a Davis kupàè volt a főszerep, ahol a negyeddöntőket rendeztèk ès kialakult az elődöntő pàrositasa is szeptember közepère, ezt most igy szèpen beèpitettèk a salakszezon kezdete előtt, nem is volt Atp torna a múlt hèten, csupan egy Sophia Antepolisz challengertorna Franciaorszàgbol, festői környezetben,èrdemes megnèzni. Ott a finàleban a hazai Paire kicsit talàn esèlyesebb volt, de megverte az iden remekül jàtszo szlovènből lett brit Aljaz Bedene. Ezen a tornàn ütögetett Fucsovics Marci is, akit pont Paire vert meg, előtte azonban 2franciàt elintèzett,Kenny de Sheepert es Paul Henry Mathieut, Benoa Paire egy kicsit sok volt màr neki.
A hèten viszont tagadhatatlanul kezdetèt veszi a salakidèny, ami egèszen junius elejèig, a Garoos vègèig tart, ma màr indul 2kisebb torna, Houston Amerika es Marrakech Marokko, valamint challengerek is indulnak ezügyben, Barketta, Olaszorszag es egy mexikoi dolog is
Az Atp Houston es Marrakech kvalijai màr zajlottak a hètvège folyaman a Davis mellett, meg is vannak a pàrositasok, magyar idő szerint ma este meg is indulnak a főtàblàs küzdelmek.
Pàr gondoltat a hètvègi Davisekkel kapcsolatban:Djokovics, Kyrgiosz es Mahut...
Szerintem a hètvège poènja Mahut nevèhet fűződik, aki egy pàros meccsen a lelàtorol adott vissza egy labdàt szó szeribt, hisz àtesett a palànkon, èrdemes ràkeresni.
Djokovics:Indian Wellsi veresege utàn a Belgràdi Alexandar Nikolics Arènàban tèrt vissza Davis meccsen a spanyol Albert Ramos Vignolasz ellen. Siman nyert, az igazsàghoz hozzàtartozik, hogy egy harnatgyenge ellenfèllel szemben tette(pedig nem rossz ez az Albert Ramos, főleg nem salakon), Nole az 1.adogatàsai mögött 88%ban nyerte a pontokat, a 2.mögött 93%al,elègedett volt a szervàival, nem is csodàlom.
Djoker tehàt visszatèrt,Andy Murray viszont mèg mindig csukosèrülèsből làbadozik, nèlküle semmi esèlyük nem volt a briteknek Rouenben, mert bàr a franciàknàl nem volt Tsonga, Gas es Monfo sem, volt egy remek Püill es Chardy is nyert, Mahutèk meg hoztàk a pàrost.
Ès akkor Kyrgiosz:A hètvège hőse volt es oroszlànrèszt vàllalt az ausztràl sikerben a pàrharc előtt valamivel esèlyesebbnek vèlt Amerika ellen, hozta mindkèt szingli meccsèt szettvesztesèg nèlkül. Igaz Kyrgiosz mellett azert Thompson Jordan bravúrja is kellett, aki megverte Jack Sockot.
Konklúzio:A Kyrgiosz attitűd kialakuloban van, a profi làtàsmód kezd tàrsulni az ego mellè(uhh brutàlis lesz àm a kettő egymàsra talàlàsa, kb. Björn Borg szindroma), mikor ősszel a Kinai tornàn bűntit kapott az Atp-től a Mischa Zverev elleni produktumàert(pènz meg eltiltàs), ugye utàna elment teràpiàra es ez kezd neki szerintem segiteni, arra volt az jo, hogy kivűlàllo szemlèlőkènt megfigyelhette a benne zajlo belső folyamatokat, mierr viselkedik igy.
Januàrban hazai közeg előtt mèg nem lehetett a pszichès javulàs jeleit làtni, hisz 2-0utan kapott ki Andy Seppitől, de utana Marseille elődöntő, Acapulco szinten, Djokovicsot verte ott, aztan Indian Wellsben szintèn megverte Nolèt, meg Szàsa Zverevet is, a màsik nagy igèretet, aztàn Miami elődöntő, ahol csak a közönsèg ès a szèkbiro Laiani összesküvèsèvel tudott Federer nyerni...
Itt a Dk-ban àtmentette újfent a remek formàjàt, màr nem csak a nagyvadak ellen koncentràlt, összeszedett es èhes a sikerre, hanem itt most Querrey es Isner ellen is az volt. Elhiszi, hogy a legjobbak között a helye, ez előremutato a salakszezonra, valamint Wimbire nèzve.
Mentàlisan nagyon erős, összeszedett, ellentmondàst nem tűrő, ràadàsul a hülyegyerek stilusa is az ellenfeleket tudja megzavarni, 93%ban hozza a szervàit eddig ebben a szezonban, egèszen elkèpesztő adat, meg meri ütni a 2.szervàit is, van benne tökössèg, ez 2 nagy bajnokot idèz:Pistol Pete-et ès Bumm bumm Beckert.
Fonàkjai vilàgszinvonaluak, egyedül a return mèg nem az.
Leyton Hewitt remek hatàssal van rà es lehet a jövőben is, ha valaki akkor ő nagyon jol tudja, hogyan lehet egy kezelhetetlen valakiből(hisz ő is az volt) egy autonóm, de megkerülhetetlen teniszjelensèget csinàlni. A tisztelet jelei megvannak nàla Hewitt irant, felnèz rà, issza a szavait, ő meg biztatja az oldalvonal mellől.
Kirgi tud harcolni a tàrsaièrt,a közönsègèrt, az alàzat, az odaadàs jelei is mutatkoznak nàla.
Vègszó:A dolog eldőlt, Kyrgiosz haza fog èrni ès a vilàg legjobb teniszezője lesz, nincs itt kèrdès egy szàl sem!
Pistol Pete 2017-04-10 11:31:23
Ahogy közeledünk az Nba alapszakaszànak vègèhez rohamlèptekkel, lèpèsről lèpèsre tisztàzodnak ki mèg nyitott kèrdesek, igy törtènt ez az èjszaka folyamàn is, bàr sok èrdemleges meccsnem volt.
A magyar idő szerint koraesti, 18oràs kezdèssel megrendezett N. Y. - Raptors meccsen a Kanadaiak megszereztèk az 50.alapszakasz sikerüket(ez tavaly is meg volt), a hazai Knicks, akik újfent erősen tartalèkosak voltak, több nagycsapat èletèt ismegkeseritettèk màr, itt is egèsz jol tartottàk magukat egy ideig, de a vègèn a Toro bedaràlta őket, De Rozan 35,Kevin Lowry 17,es Patterson 15pontjàval,tartjàk a 3.helyet Keleten, a hètvègèn otthon, a Verizon Centerben kikapo fővàrosi Wizzards előtt.
Újjabb esèlyt adott a Cavs a Celticsnek az 1.hely szempontjàbol, hiàba volt Irving 45pontja,James 32pontja,a Cavs 26pontos fórt szorakozott el, ember nem gondolta volna, hogy innen bukgatnak, azonban a zàro negyed 44-18al zàrult. Hosszabbitas következett, ahol ujfent vezetett a Cavs, de ujfent forditott es nyert a Hawks, rövid időn belül 2szer vertèk meg a Cavsot, oda vissza. Oriàsi blama, ujfent egàlra àllnak a Celticssel, 77ben fordult elő olyan aMilwakee-val, hogy 26pontos hàtrànybol forditsanak az utolso negyedben, valamint 2002-ben a legendàs Lakerssel.
Mèg egy èrdemleges meccs volt a tegnapi forduloban, de az volt a legfontosabb! Lènyegèben a Denver szàmàra, akik a play offert harcoltak, de elbuktak, s egy àlommal lettek szegènyebbek, a Trail Blazersè a play offos hely. Westy az Okc-ben, megszerezte a 42.tripla duplàt, igy àtadta a múltnak Oscar Richardson hihetetlennek hitt rekordjàt, 50pontot szerzett ezen az estèn, s a Nuggets v3ègzetèt ő okozta, a dudaszó pillanatàban ő sűllyesztette el a győztes 3pontost.Pedig a Nuggets nem jàtszott rosszul, jo darabig vezetett, s uralta a meccset, az utolso negyedet mèg +10ről kezdtèk, de volt ott 6eladott labda es technikait is kaptak.
A mostani forduloban 2meccs oddsa van kint eddig! A Celtics megkapta tehàt az ujabb esèlyt a Cavstol, a Td Gardenben fogadjàk az utolso Brooklynt, - 3,5Celtics win, odds:1,30...
A legutobb az idegenbeli fóbiàjàt lekűzdő es az utobbi időben nagy formàba lendülő es fontos meccseket megnyerő Pacers a 76ershez megy. - 2,5Pacers win, odds:1,37
Pistol Pete 2017-04-09 18:20:32
Www.hatosfal.hu. Ez is egy kèzis oldal, jo iràsok vannak. Ha valakit èrdekel...
Pistol Pete 2017-04-09 14:58:49
Köszi. D. Grat ategnapi tippekhez, tettem is mindkettőt. Kosarbol nekem a 2 ből csak az egyik jött, a Miami bravurt csinàlt a Verizonban. Baseballal kapcsolatosan azt irja az egyik amerikai sportokkal foglalkozo oldal, hogy aYankees es a Red Sox jo nagy pàcban van, tele vannak sèrűltekkel meg influenzajàrvàny is van, utobbi csapat egyik jàtèkosa a 6.inningben a nèzők előtt hànyta el magàt, szoval lehet èrdemes veretni őket... Mondjuk èn sem panaszkodhatom influenza ügyèben, alig tudtam aludni az èjjel...
Pistol Pete 2017-04-09 12:26:24
Fèrfi Davis Kupa meccsek:Darcis megverheti Seppit is, jo szorzo rajta, 1,72(kezdès:16:30),Ramanathan(indiai) win, odds:1,40(kezdes:11:30),Gunneswaran(indiai) win, odds:1,33(kezdes:13:00),Mirza Basic win, odds:1,44(kezdes:15:00),Ruud Caper win, odds:1,40(kezdes:12:00),Viktor Durasevics(norveg) win, odds:1,40(kezdes 14:00),
Pistol Pete 2017-04-09 12:03:19
Folytatódik a gyilkos harc az Nba-ben a play offos helyekèrt, a Bulls az utolso Netz otthonàban kapott ki, a hazaiak egyèbirant az utobbi időben egèsz jol jàtszanak es fel tudtak mutatni pàr győzelmet, mondhatni kàr, hogy pàr fordulo ès szàmukra legalabbis vège a bajnoksagnak, marad az uccso hely, de legalabb a legjobb draft pozicio az övèk lesz, ami a következő szezont illeti. A Bullsnak pedig ez a Heat sikerèvel sokba fàjhat, teljesen egàlra àllnak per pillanat a felek, igaz a tiebreaker es a könnyebb sorsolas a Bikàk mellett, de most màr maximum a 8.helyèrt mehetnek, amivel èppen hogy becsusznak a play offba es az 1.Clevelanddel meccselnek az egyenes kiesèsben, ami nem egy jo dolog, 7.hely esetèn mondjuk kaphattak volna egy Celticset, ami azert egy fèl fokkal hàlàsabb dolog lett volna, mint a Cavs. Pedig ez egy megnyert meccs volt nekik, a vègèn 9el vetettek, s onnan olvadtak le, pedig Butler 33at,Wade 25-öt hintett, előbbi jàtekos győztesnek szànt 3pontosa azonban a vègèn lejött a gyűrűről.
A Miami komoly bravurt hajtott vègre a Verizonban a Wizzards elleni sikerrel, ennek fő letètemènyese Hassan Whiteside volt a maga 30pontjàval,a Heat elől hàtul jol működött,picivel beljebb vannak a play offot illetőleg, de a helyzet mèg igy is elèg remènytelen, mèg egyszer jàtszanak a Wizzardssal, ezuttal otthon, majd Cavs... A Wizzardsnak ezzel ugy nèz ki elmegy a 3.hely a Raptorssel szemben.
A Pacersnek viszont ugy nèz ki meg lesz a play off, bàr avèdekezessel nem sokat törődtek a Magic otthonaban, a tàmadojàtek ellenàllhatatlan volt Paul George-val, Turnerrel es Younggal, 70%ban cèloztak mezőnyből.
Nagyon közel,egy győzelemre a play offtol a Trail Blazers, nyertek èjjel a Moda Centerben a Jazz eklen, egy elèggè pontszegèny, v3èdekezèsről szolo meccsen, a Trail vez3èr Damian Lillard 59pontot szerzett, amivel nyertek, ezzel Portland franchise-t döntött meg, a vezère nèlkűl jàtszo Jazz erőtlen volt tàmadasban, vèdekezèsben is, nagyukon a Clippers, zàràskènt pedig Warriors es Clippers van nekik, komoly bravur kell, a Clippers nyert a Spursnèl, joval motivàltabb volt, kőkemeny vèdekezes, pontos tàmadojàtek.
A Warriorsba visszatèrt bruar vêge ota Durant 31perccel es 16ponttal,kicsit rozsdas volt mèg, a Pelikanoknal nem jàtszott egyik àszuk sem, sem Cousins, sem AnthonyDavis, igy belenèztek egy nagyobb verèsbe, a hazaiaknàl Curry nem jàtszott es Barnes bokàja is kiment, kicsit aggaszto lehet a play off előtt.
Ma is vannak jo meccsek, szorzok egyelőre mèg nincsenek.
Pistol Pete 2017-04-09 11:06:01
Akinek van bet:Itf, Portugalia, Quinta da Marinha:Granollers win, odds:1,57....Hammamet, Tunèzia:Jeoffrey Blanceaux win, odds:1,40
Pistol Pete 2017-04-08 15:46:10
Kudla win, odds:1,44(Houston quali)
Pistol Pete 2017-04-08 13:22:35
A ma èjszakai Nba-s meccsek között volt pàr èrdekes dolog, a Cavs otthon kapott ki a Hawks "B" - től, az Atlantaiak ugy nèz ki kijöttek az igencsak mèly gödörből, amibe kerűltek, s jo formàt vettek fel, sorozatban vertèk a Celtics-set es a Cavsot, tartjàk az 5.helyet,a Cavsnak ujra csak 1meccs a fórja a Celticssel szemben plusz a tie breaker is nàluk van azert, azt mondtàk csak azutan fogjàk pigentetni Jamest es Irvinget, mikor màr megszereztek a keleti első helyet, addig nem. Vàratlan es csunya verèsbe szaladt bele a Thunder a 12meccs ota nyeretlen Suns otthonàban, a Denver hozta a meccsèt nehezen a Pelikàns ellen, utobbi csapat a 2 àsza nèlkül volt, a Nuggetsnàl mèg mindig megvan az esèly a play offra, igaz 1meccs hàtrany a Trail Blazerssel szemben illetve a tie breaker is a Portlandnàl van.
Fontos meccset vesztett el a Heat Kanadàban a Raptors ellen a play offos harc szempontjàbol, Kevin Lowry a múltkori visszatèrèse es remeklèse utan most betlizett, De Rozan viszont nagyotjàtszott es sokadjàra nyerte meg a meccset a Toronak, valamint Vince Carter 2000-01es franchise rekorjàt is àtadta a múltnak.
Hatalmasat futott a Miami januar, februar soran,oriasi, "epic come back" volt amit csinaltak, több rekordot is àtadtak a múltnak, de Dion Waters hiànyàban 1-2nyerhető meccset elbuktak, itt a vègèn meg piszkos nehèz a sorsolàskk, 3meccs,Wizzards odavissza, valamint Cavs, ugyhogy erős a sejtèsem a 3csapat közül, akik mèg ott a play offèrt harcolnak, Bulls, Pacers, Heat, ők fognak elszàllni sajnos(èn kedvelem őket)..
A Wizzards bombaerős hazai közegben a Verizon Centerben, harcolnak a Raptorssal a 3.helyèrt, szerintem ha nem is könnyen, de nyernek. Wizzards win, odds:1,41...
Ami mèg jo lehet, hajnal 04:30as kezdès magyar idő szerint, Warriors-Pelikans, a hazaiaknàl visszatèr Durant, a hirek szerint perclimit nèlkűl, Curry viszont valszeg nem jàtszik, fàj a bal tèrde.Hendivel lehet tenni a Warriorst, odds mèg egyelőre nincs.
Pistol Pete 2017-04-08 11:56:12
Atp Marrakech quali:Donszkoj win, odds:1,44...challenger Sophia Antepolisz:Bedene win, odds:1,44..Paire win, odds:1,40...itf Egyiptom:Peliwo Filip win, odds:1,40....Setkics win, odds:1,28....itf Heraklion:Petr Michnev win, odds:1,33...itf, Hammamet:Peter Torebko win, odds:1,28..itf, Usa:Mcdonalds Meckenzie win, odds:1,30
Pistol Pete 2017-04-08 10:32:11
Az újabb súlyos sèrülèsèből làbadozo Korsos Dorina is jövőre Metzingenbe lesz kölcsönadva, szerintem nem kerül rossz helyre, nem egy rossz csapat.
Pistol Pete 2017-04-07 22:26:10
Emberek èrdemes beleolvasni a sportfogadas.org-on, tenisztippek, az ottani teniszcikkiro Cesh18 es ott is Trash nèven iro, ott inkàbb kèrdező baràtunk. S utàna hozza ide.. Ebből szerintem ne kèrjűnk, meg egyèrtelműen mondjunk nemet erre a dilettàns hülyère. A Twin Peaks egyik alapmondata jutott eszembe:"A baglyok nem azok, aminek làtszanak"... D. D. D. Rèbeggen irtam Tommonak, hogy az abaj, kevès az èrdemi hozzàszolas, jo tipp, itt ebben a rovatban is, meg a màsikakban is... Ez mèg mindig megvan, de viszont egy ilyen dilettàns marhăval inkabb ne legyünk beljebb..
Pistol Pete 2017-04-07 21:42:55
Raptors szerintem veri a Miamit(szűken), odds:1,54...Hokiban a Montreal verheti a Lightsot, sima win:2,35...,meccsgyőztes:1,83