kisbocs93

Regisztrált: 11 éve
Hozzászólások száma: 10 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

kisbocs93 2013-09-06 12:12:21
Egy meglátás: A bosnyákok kedden szintén "Szlovákiával" játszanak, csak a Felvidéken. Szóval, ha le is adnak egy pontot nekik azt inkább idegenben...
kisbocs93 2013-09-06 11:52:59
Amit Komanról írtál az teljesen igaz, amúgy az egész írás korrekt. Már csak "Sanyi bácsin" múlik, hogy eljut-e hozzá több millió magyar fohásza egy támadóbb felállásért...
kisbocs93 2013-05-13 14:06:52
Na, ez most kifejezetten tetszik! Hajrá! :)
kisbocs93 2013-05-11 10:29:05
Az a nagy pénz (+dicsőség), hogy a döntőben ott vannak (TV-s jogdíjak stb.), hogy megnyerik-e az már nem szempont (A nyertes annyi pénzt kap kb. mintha a BL-ben a 8 közé jutna). Nem hiszem, hogy az EL döntő miatt veszélyeztetni fogják a jövő évi BL szereplést. De ki tudja...
kisbocs93 2013-05-11 10:19:47
Tetszenek ezek a tippek! :D
kisbocs93 2013-05-10 16:14:03
Tényleg nem akarok kötekedni és csak poén szinten jegyzem meg, hogy a Ivanovic tényleg tényleg kijönne akár két csodaszép hölgy is... :D
kisbocs93 2013-05-10 00:17:50
Jó estét!

Az elmúlt két forduló (helyenként hatalmas) buktái után még egyszer megpróbálok értelmes tippeket összehozni.

072 Chicago - Miami (V 1,38)
A múltkor csúnyán elcsúsztam ezen a párosításon, remélem most javítja a hibáját a Miami. Azt gondolom a helyzetet és a csaptokat nem kell bemutatnom. A lényeg, hogy a Miami bárhol bárki ellen esélyes, most még kell is nekik a pont a múltkori baki miatt. Remélem ezúttal jó "kisfiúk" lesznek.

129 Dinamo Moszkva - FK Krasnodar (H 1,63)
Egész csinos szorzót adnak Dzsudzsiék hazai győzelmére, pedig a minősíthetetlen szezonkezdés ellenére is Dominál otthon a Dinamo (8-1-4 19:13). Ha az utolsó 10 hazai meccset nézzük, akkor az arány 8-1-1, amiben egy CSZKA elleni remi és egy Anzsi lepasszolt(?) meccs fért bele. Az Anzsi elleni amúgy is még októberben volt, azóta csak az éllovas vitt pontot a Himki-arénából. Azt fontos megemelíteni, hogy a Koman Vladimirt soraiban tudó Krasnodar sem kispályás csapat, és mindössze három pontra vannak az EL-t érő ötödik helytől, tehát a motivációval sem lesz gond. Mindazonáltal a Krasnodar nem brillírotik idegenben (2-4-7 14:26), kevés számú győzelmüket is a leggyengébbek ellen szerezték. Két Dzsudzsák gólpasszt és 2-0-ás végeredményt várok.

131 Aston Villa - Chelsea (V 1,78)
A Chelsea jelenleg 2 illtetve 3 ponttal van az Arsenal és a Tottenham előtt. Mindkét említett gárda könnyebb ellenfelekkel találkozik, mint az Everton (mely csapat tudniillik a chelsea ellenfele lesz az utolsó körben). Szóval annak érdekében, hogy ne az Everton legyőzésével kelljen bebiztosítani a 3. helyet és a sima BL indulást a Chelsea valószínüleg meg fogja verni a brit miniszterelnök kedvenc csapatát, az Aston Villát. Akiket talán nem kell bemutatni, alsó középkategóriás csapat, most is bentmaradtak az első osztályban (feltételezem, hogy a Wigan nem nyer kettőt stb.), nem a Chelsea ellen kell vitézkedniük. Fontos megemlíteni, hogy a Chelsea oddsa lassan felfelé kúszik, ami intő jel lehet, de ma még csak csütörtök van, lesz még lentebb is az az odds.

132 Manchester City - Wigan (H 1,31)
A képlet egyszerű, a City elvesztette a bajnoki címet, a másodi helyük nem forog veszélyben. Egy ilyen kaliberű csapatnál elvárás (legalább) egy kupa behúzása évente. Ez most a nagy presztízsű FA-Kupa lehet, a kérdés igazából az, hogy rendes játékidőben történik-e ez. A Wigan nem nagyon reménykedhet a bentmaradásban, de még nem kizárt, hogy sikerül nekik, tehát kellene az energia a bajnokságba is. A FA-kupát viszont nem hiszem, hogy félvállról vehetné bármelyik angol csapat, a Wigan sem csak úgy odateleportált a döntőbe (bár csak az Everton volt komoly ellenfél). Mindent egybevetve 1 gólos vagy 3+ gólos City sikert várok.

138 Schalke - Stuttgart (H 1,35)
A Schalke a Bl-ért küzd és az utolsó 5 forduló eredményességének köszönhetően sikerült három ponttal meglépni a Frankfurttól és néggyel a Freiburgtól, az utolsó fordulóban pont Freiburgba látogat a schalke, valószínüleg könnyebb szívvel futnának ki a gyepre, ha már nem lenne tétje a mérkőzésnek. Ehhez a motiválatlan, kiesni már nem tudó Stuttgartot kell megverni, mely csapat az Augsburgtól és a Fürthtől is kikapott, ez utóbbitól hazai pályán. Nem tagadom, a Stuttgart képes néha meglepéteseket okozni, de a hazai pályán rettenetesen stabil Schalke most meg fogja verni őket.

152 Espanyol - Real Madrid (V 1,45)
Idegenbeli szereplés szempontjából nem az idei volt az álomidény a fővárosi együttesnél. Alig sikerült minden második meccset nyerni (A gólkülönbség rendben volt 32-17). Ha viszont az utóbbi 5 meccset nézzük, akkor 4 győzelmet és egy X-et látunk 10-4-es gólkülönbség mellett. Furcsamód, ahogy esélytelen lett a Real arra, hogy bajnoki címet nyerjen sorra nyeri a meccseit. Az Espanyol így négy fordulóval a vége előtt se lefelé, se felfelé nem nagyon tud már jelentős (vissza)lépést tenni, a Stuttgarthoz hasonlóan ők is csak az idény végét várják már. A Real pedig azért mégiscsak a Real, nyerni fognak, szerintem 1 vagy 2 góllal.

179 Porto - Benfica 2,5 OVER (V 1,73)
A Benfica el***ta nem kicsit, nagyon, hogy Gy. fegyencet idézzem. Kezükben volt a bajnokság és képesek voltak ikszelni az Estorillel. Így, ha a Porto megveri őket, akkor már csak a Ferreira bravúrjában reménykedhetnek (Ugyanis a Ferreira játszik a Portóval a végén, bár ha most nyernek, nekik nem fog kelleni a pont, a Porto meg amúgy sem szokta megkérdezni, hogy kell-e). Szóval a Portó a bajnoki címért játszik szombaton, és bár szerintem nyernek is, én mégsem erre teszem le a voksomat, hanem a gólokra. Ugyanis az utóbbi 11 meccsükból 9 Over volt, és ezek nagy része 4-5 gólt tartalmazott. Szerintem a statisztikán kívül a helyzet is a góloknak kedvez. A Porto nyerni (akar) fog, de azért a Benfica is rúg legalább egyet, kész is az over. A szorzó pedig meglepően jó, remélem indokolatlanul.

236 Feyenoord - NAC Breda (H 1,3)
A Feyenoord a második helyet már bukta, viszont a harmadikat vélhetően szeretné megtartani. Alulról a Vitesse a fenyeget, akik a biztos kieső Venlo-t látják vendégül és nem valószínű, hogy barátságosan fogják fogadni őket. Ebben az esetben pedig a Feyenoordnak győznie kell ha tartani akarja pozícióját, a Vitesse enyhén jobb gólkülönbségének köszönhetően. Szóval valószínüleg kellenek a pontok, de nincs nagy tragédia hiszen az ellenfél a NAc Breda, akik már bukták a rájátszást, kiesni nem tudnak, így hát beállnak a Stuttgart és az Espanyol mellé a motiválatlanok közé. Nem egy életbiztosítás ez a meccs, a szorzó sem túl jó, de ezt most bevállalom, hátha visszaadja a Feyenoord azt, amit a múltkor elvett.

Eredő: 23,09134
kisbocs93 2013-05-06 15:59:02
Ez egy algoritmus eredménye, nem nézi, hogy ki mikor volt bajnok :D
kisbocs93 2013-05-06 08:38:58
Jó reggelt!
Kezdem a következő kört egy reálisabb szelvénnyel:

007 Suarez-Navarro - Stosur (V 1,63)
Mindkét játékos hasonló aránnyal rendelkezik salakon, de mivel Stosur inkább kemény borítást kedveli, spanyol ellenfele közel kétszer annyi mérkőzéssel rendelkezik ezen a borításon. Miért prognosztizálom mégis az Ausztrál lány győzelmét? Egyrészt a ranglista helyezés (23-9) és az egymás elleni mérleg (1-2) mondatja ezt velem, másrészt az a tény, hogy Stosur szeretné már elkezdeni salakos szezonját. Ugyanis Indian Wells-i vádlisérülése után kénytelen volt Charlestonban is abbahagyni a versenyt, majd felépülése után Stuttgartban első meccsén kikapott a jobb formában lévő Jankovicstól. Szóval szerintem nem egy vereségért utazott Madridba az ausztrál lány, ha nem szeretne végre egy jót játszani salakon. Szoros meccsen Stosur győzelmét várom.

018 Miami - Chicago (H 1,12)
019 San Antonio - Golden State (H 1,19)
A két várható döntős pihenten, a két kiesőjelölt elég fáradtan vág neki ennek az estének. Nem várok meglepetést, több mint 10 pont lesz a csapatok között és a kettő együtt már 1,33-as szorzót hoz. Ez szerintem egy olyan ajándék, amit el kell fogadni.

070 Baghdatis - Robredo (V 1,3)
Az abszolút salakspecialista RObredo (272/117) találkozik, a borításon közepes teljesítményt nyújtó Baghdatissal (48/45). A ciprusi mindössze egy vesztett meccsel iratkozott fel az ez évi salakos statisztikákba, míg a spanyol mondhatni élete formájában játszik, ez évi áldozatai között van Berdych, Dimitrov, Anderson és Wawrinka is. Azt hiszem ezt nem kell tovább ragozni, sima 0-2.

114 Manchester City - West Brom. (H 1,33)
A City elszórakozta a Swansea elleni meccset és bizony, ha nem vigyáz jobban, akkor könnyen a nagyon jó formát mutató Chelsea mögött találhatja magát. A City hazai mérlege (13-3-1) és félelmetes kerete meggyőző érv amellett, hogy a West Brom. statisztikái ezután is azt fogják mutatni, hogy idegenben többet vesztenek, mint amennyit nem. Ha erődemonstráció nem is feltétlenül lesz, egy kétgólos hazai győzelem mindenképpen benne lehet. Én ettől függetlenül maradok a sima H-nál.

140 Albacomp - Kaposvár (H 1,33)
Az Albacomp idegenben már-már bundagyanúsan teljesített a Pécs ellen, hogy aztán a döntő meccsen közel negyven ponttal verjék őket. A Kaposvár ellenben rendesen megszenvedett a Jászberény ellen, végül pályaelőnyének hála győzött. Mivel az Albacomp otthon nem ismer kegyelmet és a Kaposvár idegenben elég impotens, azt gondolom nem lehet kérdéses a meccs kimenetele, csak a különbség.

155 Szolnok - Szeged (V 1,98)
A Szolnok meglepetésre idegenben verte a Szegedet (9-11), akik talán még a Zvezda elleni "pürrhoszi győzelem" után lábadoztak. Az, hogy melyik a jobb csapat nem kérdés, és a Szeged tovább akar jutni. Szerencsés helyzetben vagyok, mivel csak annyit kell mondanom, hogy nyernek, hogy mennyivel (és ez az igazi nagy kérdés) az már nem az én dolgom. Szóval nyer a Szeged eggyel kettővel, vagy hattal, nekem 8.

161 Szevasztopol - Sahtar Donyeck(V 1,15)
A második vonalban vitézkedő, abban nyerésre álló kikötői csapat próbálja megállítani a Kupában is menetelő Sahtart. Ez mindenképpen Dávid és Góliát küzdelmének tűnik, ha a Sahtar nem hülyéskedi/bundázza döntetlenre a meccset, akkor nagyon sima lesz.

209 Locarno - Bellinzona (V 1,4)
A svájci másodosztályban járunk, ahol a feljutásra talán még mindig esélyes vendégek fontos pontokat hullajtottak el középcsapatok ellen az elmúlt két fordulóban. Most itt az esély, hogy az biztos kieső utolsó helyezett ellen begyűjtsék a három pontot és életben tartsák feljutási esélyüket.

Eredő: 15,92539