2021.10. 27.

MLB WORLD SERIES 2.meccs

MLB WORLD SERIES 2.meccs

Houston Astros-Atlanta Braves 0-1

Valdez edd meg, amit főztél!!!

 

Houston-Atlanta 2. meccs

 

Az első meccs nagyon sima Braves sikert hozott...6-2-re nyertek idegenben az atlantaiak. Az egészet a Houston kezdődobójának nyakába lehet varrni. Valdez azt se tudta, hányadikán van elseje. Már a legelső dobásai össze-vissza mentek és egyből benyelt egy hazafutást. Minden "ballja" homály volt. Nem is látszott Valdezen, hogy elgondolkodna tettén...3 inning alatt kaptak 5 pontot, sorozatos hibái miatt. A Houston nem győzte pályáraküldeni cseredobóit inningenként, majd amikor érkezett Stanek méginkább szétesett minden...Nem szurkolok egyik csapatnak se, de a Hazai nyer tippem miatt, ezt a meccset fájt nézni. 0-5 után volt 7 inning fordítani/ szépíten, de....

 

A Braves dobója szintén izzadt az első inningben, a hazaiak fordíthattak volna (bár ketten korán kiestek), de Morton megrázta magát és túlélték a játékrészt. Innentől sima volt a meccs, csak annyit engedtek az ellenfélnek, amivel nem volt veszélyben a nagy előny. Ehhez Minter, a csere pitcher nagyban hozzájárult. Egy nagy pofont mégis kapott a Braves, Mortont elvesztették az egész döntőre, miután csúnyán lábon találta egy elütött labda.

 

A mai dobópárbaj, Urquidy vs. Fried lesz. Valami életet várok a Houstoni ütősortól már. A Braves támadóoldalon teljesen rendben van, 3-4 ember nagyon pörög (Soler, Albies, Riley, Duvall, Rosario). A hazaiak védekezésnél is laposnak tűnnek, Altuve nem tud mindenhol ott lenni, az első meccsen rendre odaértek a vendégek ütői az első bázisra. A leírtak alapján ma overt várok.

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
seantaylor21 2021-10-27 12:19:17
Így

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.10.28. 02:09
Houston - Atlanta (2.m.)
Pontszám 7,5
Több, mint 7,5
1.61 7 - 2
Tét 1000
Nyeremény 1610

további tippjeink a Baseball világából