2023.10. 08.

Amerikai Arénák - 2023.10.08.

Amerikai Arénák - 2023.10.08.

WNBA döntő, MLS alapszakasz vége, MLB PLAYOFF, jövő héten rajtol az NHL, utána az NBA,! Várunk minden USA sport rajongót kommentben! Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com

NBA, NHL, WNBA, MLS ligák színtere. Jöhetnek az ötletek, gondolatok, elemzések, tippek!

 

Ma rajtol az MLB főcsoport elődöntő kör, íme a párosítás:

 

Orioles-Rangers 0-1

Astros-Twins 1-0

Braves-Phillies 0-1

Dodgers-Diamondbacks 0-1

 

A Houston mentette a hazaiak becsületét, máshol mind a vendégek nyertek, a Dodgers eszméletlen nagy pofont kapott Kershaw és a védelem korai betlije után. Ma két meccset játszanak, a két AL találkozót. A Houstontól ismét győzelmet várok.

 

Orioles-Texas

6,5 over

1,48

 

  • Elsőre 3-2-re győzött a Texas, két inning hozott összesen pontot, az Orioles válaszolt a kapott pofonokra, de utolérni nem sikerült a Rangerst, így 1-0 a vendégként érkező gárdának.
  • Ma Rodriguez (7-4) és Montgomery (11-11) kezdenek a dombon, Rodriguez pont a Texas ellen debütált az MLB-ben, idén draftolták 1/11-en, pozitív alapszakasszal nyitotta karrierjét. Montgomery nem futott be nagy karriert, de pozitív az összmérlege, átesett már a Tommy Jones surgeryn, szezon közben érkezett a Cardinalstól. Ő nullázta le a Tampa ütősorát a wild card kör első meccsén.
  • Nem várok nagyon sok pontot, de a 6,5 az a határ, amit még overre mondanék, benn a pakliban a döntetlen 9 inning után, ami segítheti még a több pontot. Lehet nehezen indul be a termelés, de többet várok annál, mint, ami elsőre történt, hogy csak két inningben volt esemény.

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Baseball világából