2022.09. 07.

ATP Tour, US Open 2022: J. Sinner (11.) - C. Alcaraz (3.)

ATP Tour, US Open 2022: J. Sinner (11.) - C. Alcaraz (3.)

Még nyár vége van, amikor megkezdődik az év utolsó Grand Slam-versenyének, a keménypályás US Opennek a háromlépcsős selejtező-sorozata. Aztán augusztus 29 és szeptember 11 között kerül megrendezésre a nagyszerű verseny, amely nem csak a presztízs szempontjából nagyon fontos, hanem anyagilag is rendkívül bőkezű. Tavaly Daniil Medvedev, a jelenlegi világelső verte három viszonylag sima szettben Novak Djokovicot. A másik negyeddöntőben egy rendkívül izgalmas meccs lehet. Az olasz Jannik Sinner (11.) a spanyol csodagyerekkel Carlos Alcarazzal (3.) találkozik! Fotó: SInner Instagram

J. SINNER - C. ALCARAZ GARFIA
2022.09.08. 02:15

  • Carlos Alcaraz 19 éves. A legfrissebb élő világranglista szerint a 3. helyen áll, ha ezen a tornán bejut a döntőbe és nem lesz ott Ruud, akkor már világelső lesz. Ha megnyeri a tornát, biztosan világelső lesz. 19 éves! Talán nem túlzás csodagyereknek nevezni. Természetesen hiába nagyon erős fizikálisan, hiába tud mindent a teniszről, technikás nagyon, azért a rutin megszerzése mindig időbe telik. Még neki is. Ámbár, ha megnyeri a tornát, akkor ő lesz a tenisztörténelem legfiatalabb világelsője. Itt Baez, Coria és Brooksby ellen simán ment, de legutóbb Ciliccsel hatalmas meccset játszott! Ma sem lesz másként.
  • Az ellenfele ugyanis Jannik Sinner, aki szintén fiatal, 21 éves és szintén TOPkategóriás játékos! A dél-tiroli származású játékos, ellentétben az olaszokkal általában, a kemény pályán jobb. Univerzális játékos, nagyon koncentrált, motivált és higgadt. 188 cm magas, elég jól szervál, de ő kiválóan tudja a védekező és a támadó stílust váltogatni. Itt Altmaiert, Eubankst, Nakashimát és Ivashkát verte meg.

Azt gondolom, egy dolog biztos. Ez a meccs nem lesz három szett! Over 37,5 game a választásom.

 

tipp
J. Sinner - C. Alcaraz Garfia
Játékszám 37,5 | Több, mint 37,5 | 1.70 | (8/10)

kapcsolódó meccs

J. Sinner - C. Alcaraz Garfia

2022. 09. 08. 03:20 | US Open, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából

belépés

partnerek

címkék