2024.01. 16.

Australian Open 2024: a nap szelvénye és kibeszélő – 2024.01.17

Australian Open 2024: a nap szelvénye és kibeszélő – 2024.01.17

Az első napon kétségtelenül, hogy Marozsán Fábián győzelmének örülhettünk legjobban! A legnagyobb meglepetés számomra Alex Shevchenko sima kiesése volt, de majdnem volt egy csillaghullásunk is! Rublev csak döntő szett tie-break-ben tudta legyőzni Diego Seyboth Wild-ot és ot tis inkább csak a rutinja és a mentális fölénye segített. Ezen a meccsen bebizonyosodott, hogy Rublev egy játékot tud játszani, igaz azt nagyon jól, de ha van rá ellenszere valakinek, akkor meg lehet szorongatni, sőt meg is lehet verni. Amikor e sorokat írom, Djokovic még játszik, de az első szett 6-2 alapján nem tűnik a dolog veszélyesnek. Na de nézzük a holnap reggeli tippeket, elsőre mindjárt a szelvényt!

Sziasztok! 

  • Ez a mai poszt elsősorban Marozsán Fábiáné! A másik meccset csak azért kerestem hozzá, hogy egy megfelelő szorzó jöjjön ki. Alex De Minaur győzelme a fiatal Matteo Arnaldi ellen, úgymond megagiga-kötelező feladat! Ha a villámlábú ausztrál kiesik a második körben az számára több, mint szégyen lenne. 

  • Na de Fábi! Már az első körben Cilic ellen is megmutatta, hogy mennyire sokat fejlődött. Ami nekem legjobban tetszik benne, az a kőkemény mentális erő! Akar, harcol, látni, hogy nem inog meg fejben. Mindehhez jön a rendkívüli gyorsasága, ütemérzéke. Remek alapvonalas védekezőjátékot rak ki a pályára, amivel egyáltalán nincs kizárva az, hogy egy Francisco Cerundolót meg tud fogni! Az argentinnak egy fegyvere van, igaz abban a világon az egyik legjobb, ez a tenyerese! De sem gyorsaságban, sem technikai téren nem múlja felül Fábit! Szoktam böngészni a friss statisztikákat. Az elmúlt hónapra levetítve Marozsán több pontot szerzett szervából, mint Cerundolo, a return tekintetében pedig hasonló a mérleg! Ezen a meccsen bőven van esélye Fábinak a győzelemre, szurkoljuk ki! A szelvényben egy visszafogott overt tippeltem, egy szettet biztosan hozni fog a magyar! Ti mit gondoltok? 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

A nyereményjáték tippeket NE IDE rakjátok!

tipp
M. Fábián - F. Cerundolo & A. De Minaur - M. Arnaldi
De Minaur nyer + a M. Fábián - F. Cerundolo meccsen több mint 25,5 game lesz | 1.75 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
kakko111 2024-01-17 06:32:38
Én csak annyit tudok, hogy holnap Humbert nagy tuti. Ajándék odds.
PozdiMartin 2024-01-16 19:53:37
Nem hinném, hogy sima lesz!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.01.17. 06:15
Marozsán F. - F. Cerundolo
A mérkőzés győztese + Játékszám 38,5
Hazai és több
3.05 3 - 0
Tét 100
Kihagyott nyeremény 305

további tippjeink a Tenisz világából