2024.01. 19.

Australian Open 2024: a nap szelvénye és kibeszélő – 2024.01.20

Australian Open 2024: a nap szelvénye és kibeszélő – 2024.01.20

Már el is repült ez a két hét az év elején, a sportrajongók örülhetnek, mert megkezdődik a tenisz Grand Slam-szezon, a legvidámabb GS-sel, az Ausztrál Opennel, világ minden tájáról érkező rajongók a kiváló teniszért és a nyugodt hangulatért jönnek Melbourne-be. Ausztráliában a helyzet fokozódik, már a harmadik körös mérkőzések következnek. A mai szelvényemben ott van Novak Djokovic- és Andrej Rublev mai mérkőzése is. A két meccs szorzója kötésben bőven 2,00 fölé fölé kúszik.

Sziasztok! 

  • ​Sajnos véget ért Marozsán Fábián menetelése. Még az első szettet megnyerte Fritz ellen, de aztán az amerikai magasabb fokozatba kapcsolt. És ő kemény borításon TOP10-kategória. Fábi büszke lehet magára, csak így tovább és lesz ebből még ATP-tornagyőzelem, még ha nem is kemény borításon. 

  • Mára egy kétmeccses szelvényt hoztam. Grigor Dimitrov technikai tudása és tehetsége magasan jobb, mint Borges-é és mostanában fejben is rendkívül kiegyensúlyozott és erőteljes a bolgár játékos. Ha a mentális faktor ezen a meccsen is rendben lesz nála, akkor itt Nuno Borges elbúcsúzik a tornától. 
  • A másik meccs lehet szorosabb is. Ugo Humbert egy tehetséges fiatal francia játékos, aki 20. helyen áll a világranglistán. Alapvonalas, gyors védekezőjátéka és agresszív felfogása sokat ér. Csakhogy kemény borításon Hurkacz a világ egyik legjobbja. Hatalmas szervák, kőkemény tenyeresek jellemzik és fejben is erős. Nem véletlen TOP10-es játékos. Ma itt ő a vastagon esélyes. 

Mit gondoltok mára? 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

A nyereményjáték tippeket NE IDE rakjátok!

tipp
U. Humbert - H. Hurkacz & G. Dimitrov - N. Borges
Hurkaczh és Dimitrov nyernek | 1.71 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
PozdiMartin 2024-01-19 23:09:01
Hurkacz szereti a döntő szettes meccseket!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.01.20. 03:30
U. Humbert - H. Hurkacz
Játszmák száma
5
3.10 1 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 310

további tippjeink a Tenisz világából