2023.01. 24.

Ausztrál Open: A. Rublev – N. Djokovic (25-én reggel)

Ausztrál Open: A. Rublev – N. Djokovic (25-én reggel)

Január 16-án, hétfőn kezdődik az év első Grand Slam tornája, talán nem a legpatinásabb, de mindenképp a legjobb hangulatú. Csodálatos időjárás, napfény vidám szurkolók, akik mindig kiváló hangulatot teremtenek. A pályaborítás szabadtéri kemény, amely rnendkívül gyors játékot tesz lehetővé. Tavaly Rafa Nadal nyerte a tornát, egy rendkívül emlékezetes döntőt nyerve Daniil Medvedev ellen. Máris eljutottunk a negyeddöntőkig. Két TOP10-es játékos találkozik ma, az orosz Andrej Rublev (6.) és a szerb Novak Djokovic (5.)

A. RUBLEV – N. DJOKOVIC

  • Bár egymás mellett állnak a világranglistán és mindketten nagyon masszív TOP10-es játékosok, mégsem lesz ez olyan nagyon szoros meccs. Vagyis ha szorosabb lesz, akkor az csakis Djokovic combhajltó-sérülése miatt lesz. A két ember mentálisan nagyon messze van egymástól. A kulcsszó pedig a komplexitás! Amíg Rublev egy stílust, egy játékot tud játszani, de azt a legmagasabb fokon, addig a szerb bárkihez képes alkalmazkodni és fejben, mentálisan a legerősebb játékosok egyike. És ez meglátszik a nagy tornákon elért eredményeken! Novak Djokovic csak az AO-t 9 alkalommal nyerte meg, 38 mérkőzés óta nem kapott ki itt az Ausztrál Openen. Rublevnek 6 GS-negyeddöntője van, mindenhol kikapott. A másik ami kulcsfontosságú a kemény borítás. Ezen a kemény borításon Djokovic nagyon erős, az agresszív játéka kijön és hát fejben verhetetlen. Rublev még túlélt egy meccslabdát Rune ellen. Djokovicot csak akkor tudja megszorítani, és esetleg megverni, ha a szerb sérülése nem javul, hanem romlik. De erre nem látok sok esélyt. Az biztos, hogy addig fog játszani, amíg lábon van és nemsokára visszaáll az őt jelenleg még megillető helyre, a világranglista élére.
  • Ezt a Grand Slam-et már megnyerte DJokovic, csak és kizárólag a lába az ellenfél. Ha nem sérül le, övé a trófea. A még versenyben lévő játékosk közül egyik sem ér fel a szintjére. Nagyon nem. 

Tipp: Lehet, hogy az első szettben még szoros lesz, de utána már nem. Rublev game-k száma kevesebb mint 17 - 1,63

tipp
A. Rublev - N. Djokovic
A. Rublev - Játékszám 16,5 | Kevesebb, mint 16,5 | 1.63 | (8/10)

kapcsolódó meccs

A. Rublev - N. Djokovic

2023. 01. 25. 09:30 | Australian Open, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
superkutya 2023-01-25 08:36:28
Sima 3-0 🔥Djokot lehet fikazni a fotelbol ugy h meg utot se fogott az illeto 🙈
Zsozsko 2023-01-24 12:57:20
Pedig igazán kikaphatna ez a nagyképű,arrogáns szerb...
Adamtebich 2023-01-24 14:39:55
Mikor Nole játszik nálam az felér egy ünnepnappal!
Már hajnali 4 kor felkelek, hogy 6-ra,mire kinyit a hentes üzlet megigyak 2 liter tablettás bort meg 4-5 raketit.
6 kor kinyit a hentes üzlet, ott veszek darált marhahúst,ha nem szépet adnak a 2 liter tablettás bor hatására cirkuszt rendezek, a maradék pénzből kiváltom a Prostamol Unot.
Természetesen ilyenkor öltöny, nyakkendő, kiöltözök, mint szaros Pista Jézus neve napján.
Szabi ilyenkor előre kikérve a gyárból, sör behűtve.
Gázon csilis bab rotyog.
Az a baj, az előző meccset a csáfó alig nyert 1-2 gémet Nole ellen, a bab még csak levet se eresztett, mire vége lett a meccsnek.

további tippjeink a Tenisz világából

belépés

partnerek

címkék