2023.01. 24.

Ausztrál Open: B. Shelton – T. Paul (25-én hajnalban)

Ausztrál Open: B. Shelton – T. Paul (25-én hajnalban)

Január 16-án, hétfőn kezdődik az év első Grand Slam tornája, talán nem a legpatinásabb, de mindenképp a legjobb hangulatú. Csodálatos időjárás, napfény vidám szurkolók, akik mindig kiváló hangulatot teremtenek. A pályaborítás szabadtéri kemény, amely rnendkívül gyors játékot tesz lehetővé. Tavaly Rafa Nadal nyerte a tornát, egy rendkívül emlékezetes döntőt nyerve Daniil Medvedev ellen. Máris eljutottunk a negyeddöntőkig. Ebben a negyeddöntőben két amerikai csap össze a mindössze 21 éves Ben Shelton (89.) és az öt évvel idősebb Tommy Paul (35.)

B.SHELTON – T. PAUL

  • 21 éves sz egyetemista Shelton, de valami félelmetes érett játékot produkál. Bitang erős adogatása van, itt az AO-n az utolsó három meccsén egyszer tudták bebreakelni! Mentálisan nagyon erős, még az első fordulóban Zhangnak meccslabdája volt, onnan nyerte meg a mérkőzést, ez a menetelés, amit elkövetett nem csak a remek játéka miatt volt, persze amiatt is, hiszen kiváló tehetség, hanem (szerintem) jóval nagyobb részben a mentális ereje miatt! Nem roppant meg, képes volt újítani, nyugodt volt és magabiztos végig. Ez a legnagyobb kincs minden egyéni sportban, szerintem, de legalábbis minimum ugyanakkora szeletke, mint a tehetség! Shelton az utolsó 22 meccséből 20-at megnyert.
  • Tommy Paul viszont szintén rendkívül magabiztos, nagyon jól játszik alapvonalról, vele szemben Sheltonnak hosszabb labdamenetekre kell számítania. Nehéz a Shelton-féle stílus ellen küzdeni, de Tommynak megvan hozzá az ereje, a mentális nyugalma és a rutinja. Jól adja vissza a szervákat, de Shelton ellen még neki is nagyon nehéz dolga lesz!

Tipp: Over 37,5 game – 1,70

tipp
B. Shelton - Tom. Paul
Játékszám 37,5 | Több, mint 37,5 | 1.70 | (8/10)

kapcsolódó meccs

B. Shelton - Tom. Paul

2023. 01. 25. 05:10 | Australian Open, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
GABIBUSZ 2023-01-24 17:56:11
Megy haza a kisgyerek mint ma Korda! Azért nincs mindig karácsony nem lett Ő hirtelen verhetetlen! Én most nagy téttel tolom Pault!!

további tippjeink a Tenisz világából

belépés

partnerek

címkék