2023.01. 26.

Ausztrál Open: K. Khachanov – S. Tsitsipas (27-én hajnalban)

Ausztrál Open: K. Khachanov – S. Tsitsipas (27-én hajnalban)

Január 16-án, hétfőn kezdődik az év első Grand Slam tornája, talán nem a legpatinásabb, de mindenképp a legjobb hangulatú. Csodálatos időjárás, napfény vidám szurkolók, akik mindig kiváló hangulatot teremtenek. A pályaborítás szabadtéri kemény, amely rnendkívül gyors játékot tesz lehetővé. Tavaly Rafa Nadal nyerte a tornát, egy rendkívül emlékezetes döntőt nyerve Daniil Medvedev ellen. Már az elődöntőknél tartunk, már csak pár meccs és véget ér az AO. Ma az orosz Karen Khachanov (20.) és Stefanos Tsitsipas (4.) találkozik.

K. KHACHANOV - S. TSITSIPAS
2023.01.27. 04:30

  • Az orosz Khachanov nagyon jó formában van. Korda ellen már a meccs elejétől remekül ütötte a kereszt-tenyereseket, folyamatosan kiszorította Kordát, így több esetben fel tudott menni a hálóhoz, a gyengébben visszaérkező labdákat megölte. Küzdött az amerikai derekasan, de aztán még meg is sérült, így nem tudott tökéletesen harcolni. Az orosz az első szerváinak 80%-át meg tudta nyerni és csak 18 ki nem kényszerített hibát ütött. Elhomályosítja ezt a statisztikát Korda sérülése, ami a meccs második szakaszában már hátráltatta a játékban. Azt, hogy Khachanov tehetséges ebben a játékban, azt tudtuk, korábban a TOP10 tagja is volt. Fizikailag erős, atletikus, de fejben hektikus. Most azonban nagyon jó formában van, ennek köszönheti ezt a negyeddöntőt, amely után minimum a 13. helyig előrelép. Ma viszont nagyon nehéz dolga lesz.
  • Stefanos Tsitsipas ugyanis egy TOP5-ös rendkívül univerzális teniszező. Minden borításon jó, kiváló fonákja van, és rendkívül technikás. A kulcsfontosságú mérkőzéseken, főleg az erősebb játékosokkal szemben meg tud inogni, úgy is lehetne fogalmazni, hogy súlytalan. Ő is remekelt a tornán eddig. Az öt lejátszott meccsén egyedül Sinner ellen volt szoros a meccs, azt 3-2-re megnyerte a görög, de volt egy kisebb visszaesés a játékában. Aztán végül újítani tudott, és maga alá gyűrte a kétségtelenül kiváló képességekkel rendelkező olaszt.
  • Azt gondolom, hogy a mai meccs rendkívül kiegyensúlyozott lesz, nem hiszem, hogy bármelyikük meginogna, itt már nagyon fontos szerepe van a motivációnak, a koncentrációnak. Kettejük közül Tsitsipas valamivel összetettebb, technikásabb teniszező, ha mindketten hozzák tudásuk azonos százalékát, akkor a görög nyer. A bukik is ezt várták, viszont az orosznak is lesz beleszólása ebbe a meccsbe!

Tipp: Tsitsipas nyer + több mint 39,5 game – 2,80

tipp
K. Khachanov - S. Tsitsipas
A mérkőzés győztese + Játékszám 39,5 | Vendég és több | 2.80 | (8/10)

kapcsolódó meccs

K. Khachanov - S. Tsitsipas

2023. 01. 27. 04:30 | Australian Open, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
49ers_fan 2023-01-26 06:46:12
3-1 Tsitsipas.
Zsozsko 2023-01-25 19:43:33
Jó szinész a csávó,mindig eljátsza,hogy sérült,aztán meg olyan simán mos le mindenkit,hogy ha valóban sérült lenne,erre nem volna képes még ő sem,hiszen nem egy gépről van szó.
Adamtebich 2023-01-26 12:34:49
Gyenge azt állitani, hogy jó színész.
A legjobb!
Adamtebich 2023-01-25 11:58:08
Megint ugyanaz a szindróma Nole meccsén.
Felkelek hajnal 6kor,hogy 8-ra,mire kinyit a hentes bennem legyen 2 liter tablettás bor meg 4-5 raketi,tudjak vele üvöltözni.
Megveszem a darált marhahúst, még berohanok a patikába gyorsan a maradék pénzből kiváltani a Prostamol Unot.
Ott is cirkuszt rendezek, mert sokan vannak, a meccs meg 9:30-kor kezdődik.
Sietek haza. Szabi előre kikérve a gyárból, sör behűtve.
Gázon csilis bab rotyog.
De még csak egyet rottyanni se tud a bab, Nole megint kivégezni ezt a csáfót!
Mérgembe veszek még 2 liter tablettás bort hitelbe.
Családikor meg adi.
GABIBUSZ 2023-01-26 17:10:59
Nem unod még ezt az értelmetlen ismételgetést?? Ez még egy ötéves gyereknél elmegy de felnőtt embereknél inkább kínos mint vicces!!

további tippjeink a Tenisz világából

belépés

partnerek

címkék