2022.01. 19.

Ausztrál Open: Machac - Cressy

Ausztrál Open: Machac - Cressy

Az Ausztrál Open második fordulójában két olyan játékos találkozik, akik nagyszerűen kezdték 2022-őt! A háló egyik oldalán a cseh fiatal Tomas Machac (132.), a másikon az amerikai Maxime Cressy (70.) lesz.

T. MACHAC - M. CRESSY
2022.01.20. 01:00

  • Cressy egy 201 cm magas szervagép, egy kifejezetten keménypályára született erőteniszt játszó játékos, aki az utóbbi hónapokban, beleértve a múlt év végét is, tört fel igencsak az ATP Tourban. Tavaly megnyerte a Forli 2 challengert, idén pedig immáron 11 keménypályás meccse van Ausztráliából, amiből 9-et megnyert! Nem is akárkiket vert ám meg: A Melbourne Summer Set ATP 250-es torna döntőjéig menetelt, többek között Opelka, Dimitrov testén is, és csak a Bálvány Nadal tudta megverni a döntőben. Aztán jött Sydney, ahol verte Mananrinót és Lajovicot, Evans állította meg. Itt pedig az első körben maratoni ötszettes (ebből három tie-breakes) meccsen verte meg az egykori TOP10-es John Isnert. Fejben is erős a francia, rettenetesen éhes a győzelemre, van ömbizalma és erős.
  • Tomas Machac egy 21 éves nagyon tehetséges fiatal cseh játékos, remek közelmúltbeli eredményekkel. A kemény borítást szereti, jó forma, fejben is jó. Kilenc meccset játszott eddig idén, mind keményen és mind megnyerte. Csakhogy más minőségű ellenfelekkel szemben, mint Cressy! A Traralgon challengerrel kezdte, amit megnyert Fratangeló ellen a döntőben. Majd jött az AO selejtező, ahol simán átment, majd az első körben négy szettben megverte a kifejezetten salakos tehetség Juan Manuel Cerundolót.
  • A kis cseh egy remek keménypályás tehetség, de még nem tart ott ahol Cressy! A lendületben lévő amcsi győzelmét várom! Erre a meccsre az overt is meg lehet próbálni.

Tipp: Cressy – 1,68

 

tipp
T. Machac - M. Cressy
A mérkőzés győztese | M. Cressy | 1.68 | (9/10)

kapcsolódó meccs

T. Machac - M. Cressy

2022. 01. 20. 01:00 | Australian Open, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
zrobo 2022-01-19 13:54:15
Ez szintén jónak néz ki! Csalódott lennék ha nem húzná be ezt a meccset! Cressy nagy adogatók közé tartozik. Neki igazából csak a fogásra kell figyelnie, hátha elcsíp egy egyet. Ez nagy előny. Csak a top fogadók tudják többször lebrékelni. Az eredmények pont ezt is mutatják, ilyen volt Nadal és Evans.
Ez igaz így Opelkára is.
zrobo 2022-01-19 13:55:46
Szuper rá az odds is, én is bevállalom!

további tippjeink a Tenisz világából

belépés

partnerek

címkék