2023.01. 25.

Ausztrál Open: NYEREMÉNYJÁTÉK - 2023.01.26

Ausztrál Open: NYEREMÉNYJÁTÉK - 2023.01.26

Január 16-án, hétfőn kezdődik az év első Grand Slam tornája, talán nem a legpatinásabb, de mindenképp a legjobb hangulatú. Csodálatos időjárás, napfény vidám szurkolók, akik mindig kiváló hangulatot teremtenek. A pályaborítás szabadtéri kemény, amely rnendkívül gyors játékot tesz lehetővé. Tavaly Rafa Nadal nyerte a tornát, egy rendkívül emlékezetes döntőt nyerve Daniil Medvedev ellen. EZ ITT A NAPI JÁTÉK POSZTJA! Kérünk mindenkit, csak a játékban leadott három tippjét írja be a kommentfelületre! A részletek a leírásban.

Játékszabály:

  • A lehulló menüből kell tippelni minden nap, hasonlatosan a Tipplap Club játékhoz! A győztest is a Tipplap automatikája számolja ki, a ROI-t veszi alapul. A főmenüben a TIPPEK-TIPPSTER TOPLISTA-TIPPJÁTÉK TIPPEK gombnál találjátok az aktuális tabellát! A játék végén, másnap már meg is lesz a győztes. De vannak szabályok a tippelésre!
  • Minden nap három tippet kell KÜLÖN rakni! Tehát nem szelvényben, hanem három külön posztban! Se többet, sem kevesebbet! DE van minden játékosnak egy pihenőnapja! Tehát bármikor a két hét alatt egy napot ki lehet hagyni, DE a döntő napjait NEM!
  1. Egy tipp bármelyik meccs kimenetelére! Ki nyeri? X vagy Y. PL: Gauff nyer VAGY Nadal nyer
  2. Egy tippet pontos eredménnyel! Ki nyeri és milyen szettaránnyal? X nyer 3-0-ra, 3-1-re, 3-2-re, vagy fordítva. Nyilván a nőknél 2-0, 2-1 és fordítva. PL:  Gauff nyer 2-1 VAGY Nadal nyer 3-1
  3. És egy tippet a győztes + game-ek száma kombinációra. A Tippmixprón lesznek a lehetőségek, de ha több van, akkor lehet választani! A nőknél más a határszám, itt is lehet választnai ha több van. Nadal nyer + kevesebb mint 30,5 game VAGY Gauff nyer + kevesebb mint 21,5 game
  • Tehát mindhárom tippnek minden játéknap (Kivéve egy pihenőnapot) ott kell lennie, mindaddig, amíg a döntő napja el nem érkezik. Ekkor már csak a női, majd a férfi döntőre kell egy pontos szettarányú végeredményt tippelni!
  • Csak a SINGLE meccsekre lehet tippelni, felnőtt férfi és felnőtt női mezőnyben! A három kötelező tippet mindenki úgy taktikázza ki ahogy akarja. Ki is lehet hagyni akár a nőket és csak három férfi tippet adni, de rá lehet menni csak a csajokra is! Nem lehet kihagyni egy tippet sem! Aki egy nap kimarad, az kiesik. A játék végén a győztesnél ellenőrizni fogjuk, hogy minden játéknapra van-e leadva három tipp! Ha nincs akkor kiesett és a következő játékos a tabellán a nyerő, már ha neki megvan minden tippje szabályosan!
  • Nem kell regisztrálni, bárki játszhat, aki az első (2023.01.17) napon ad le három szabályos tippet. De végig kell vinni! 
  • STAKE! Nagyon fontos pontja a szabálynak! A TÉT-et NEM 100-ra kell itt hagyni, hiszen a ROI-alapú játékok mindig a STAKE, vagyis a TÉT alapján számolódnak ki! Tehát 100-1000 között ki kell választani a tétet, aszerint, hogy mennyire érzed erősnek. Ha bejön nagyobb a profit, ha elmegy, akkor nagyobb a veszteség. Alapvetően 20.000 pontról indul mindenki ITT EBBEN A JÁTÉKBAN IS KÜLÖN! TEHÁT KÜLÖN A TIPPLAP CLUBBAN ÉS KÜLÖN EBBEN A JÁTÉKBAN IS!  Tehát mindenki külön 20.000 ponttal indul ebben a játékban, így kell kalkulálni! 
  • A meccsek mindig magyar idő szerint hajnal 1 óra körül kezdődnek. A poszt pedig mindig az előző napon, már reggel kikerül. Tehát a példának okáért, a nyitónap 16-án hajnalban indul, a poszt 15-én szombaton reggel kerül ki! Lesz idő játszani!
  • Az EXTRA JÁTÉKBAN ITT KELL TIPPELNI, de ezt csak az AO 3. napjáig lehet megtenni, utána lezárom a tippelési lehetőséget. IDE KATT! 

ÉRKEZTEK KÉRDÉSEK AMELYEK HASZNOSAK A JÁTÉK SZEMPONTJÁBÓL:

1) Egy meccsre is lehet az aznapi 3 tippet leadni vagy mind a 3 tippre más mérkőzést kell nézni? Én úgy értelmeztem, hogy single tippeket kell leadni. - NEM lehet leadni ugyanarra a meccsre a három tippet! Külön-külön kell. Három tipp három meccs!

2 Mi történik halasztásnál? - Halasztásnál a SZZRT. döntése a mérvadó. Ha zöldül a tipp akkor jó, ha törlik, akkor úgy számítódik a ROI-ba, a játékban pedig megvolt a három tipp tehát minden oké.


3. Mi történik mérkőzés közbeni feladásnál? - Feladásnál a TIPPMIXPRO és a TIPPMIX vesztesként kezeli a feladásra kényszerült játékost. A másik nyer. És itt nálunk is így megy, hiszen az automatika a ZRT-től veszi át az eredményeket!

4 Mi történik, ha játék nélkül lesz továbbjutó? Pl megtettem a tippem és mondjuk 2 óra múlva játék nélkül visszalép valaki. Akkor tippelhetek helyette újat, ha még van aznapi meccs? - Játék nélkül még a ZRT is törli a meccset és 1-es oddszal kerül elszámolásra, vagyis mintha nem is tetted volna meg! NEM kell újat tippelni és nem is szabad. Ez benne van a pakliban. Három tipp három eredmény. Sajnos ha ilyen kimenetel van az pech. Ellenőrzini meg sokkal bonyolultabb lenne! TEHÁT NEM SZABAD ÚJ TIPPET ADNI!

 

Nyeremény: A győztes 5000 forintos Tippmixpró-feltöltéssel gazdagodik!

Oddshatár: Nincs megkötés, a fenti szabály a lényeg, onnantól minden mehet! A szerkesztők is játszhatnak.

hozzászólások

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Miroslav 2023-01-25 21:09:32
SZiasztoK!
Hát ez a nap kiesik. Holnaptól napi egy tippet kell leadni az eddigi három lehetőség közül bármit lehet választani.
tibcsi68 2023-01-26 19:39:30
4-en kommentáltunk neked előtte, ennyire tisztelsz te minket?
magyardanika 2023-01-25 17:33:33
Szerintem szabadon választott lesz 🤣
jacksly 2023-01-25 17:23:44
Kérnénk Miroslavot, hogy nyilatkozzon, mert láthatóan senki nem adott le semmilyen tippet holnapra. 🙄
tibcsi68 2023-01-25 16:44:33
Hogyan tovább???
AC Milan 2023-01-25 11:04:05
Holnap 2 db női egyéni elődöntő lesz, nehéz lesz 3 különböző mérkőzésre tippet leadni.

további tippjeink a Tenisz világából