2024.01. 13.

Ausztrál Open: T. Machac – S. Mochizuki 2024.01.14

Ausztrál Open: T. Machac – S. Mochizuki 2024.01.14

A Grand Slam-szezon az Australian Openen kezdődik, ahová a világ minden tájáról érkező rajongók a kiváló teniszért és a nyugodt hangulatért jönnek Melbourne-be. Az utóbbi időben ez a Grand Slam a nagy négyes játszótere volt: Novak Djokovic (10), Roger Federer (6) és Rafael Nadal (2) 2004 óta kettő kivételével az összes Australian Open-címet megnyerte. Az orosz Marat Safin (2005) és a svájci Stan Wawrinka (2014) törte meg ezt a sorozatot. A brit Andy Murray rekordot jelentő ötször lett második.

  • Machac a mozgékony, agresszív alapvonaljátékot játszó teniszező, aki gyors, minden labdára odaér és bizony mentálisan is jó. Technikai tudását és tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy ilyen fiatalon már hat keménypályás CH-tornát nyert, az elsőt három évvel ezelőtt! Valamint az, hogy stabilan a TOP100 tagja. Jelenleg a 71. helyen áll. Idén már öt meccset játszott, ebből hármat megnyert, Brisbane-ben a kvaliból indulva a főtáblán a második körben esett ki. Itt megverte Etcheverryt és Kovacevicet is.
  • A 20 éves japán Mocsicuki 2023 végén nem cukiskodott, hanem berobbant az ATP tourba. Tokióban, szűkebb hazájában elődöntőzött, de utána a Sydney CH-n is negyeddönőig jutott. A salakos Barletta challengert pedig megnyerte. A szokásos japán mix: 175 cm, 70 kiló, de nagyon gyors és fürge mentálisan pedig mint minden japán, rendkívül erős! Ő aztán feladni sosem fogja. Az AO kvali harmadik körében kikapott Kovacevictől (figyelem, őt megverte Machac idén), de szerencsés vesztesként ott lehet a főtáblán.
  • Machac valamivel előrébb tart, a bukik jócskán esélyesebbnek tartják. De Mochizukit nem szabad lebecsülni, ő minden labdáért meg fog harcolni, nagyon gyors és mentálisan erős. Ebben a meccsben benne van az, hogy megszorongatják Machac-ot. Over 37,5 game a tippem.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
T. Machac – S. Mochizuki
Több mint 37,5 game a mérkőzésen | 2.08 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából