2022.05. 22.

Roland Garros I. szelvény - 2022.05.22

Roland Garros I. szelvény   -  2022.05.22

Május 22-én vasárnap kezdetét veszi a Roland Garros Grand Slam torna Párizsban. A rendezvény az európai salakszezon csúcspontja, amelyet megnyerni hatalmas dicsőség. A torna királya Rafa nadal itt van, de lábsérülése nem jósol sok jót. Esélyes még a formába lendülő Novak Djokovic, a 19 éves tálentum Carlos Alcaraz, valamint még talán a görög Stefanos Tsitsipas. Ha más nyeri a tornát, az a vaskos meglepetés-kategória lenne. Nézzük, mit kínál nekünk a mai nap a sportfogadás terén! (miniszorzók kihagyva!) A legfontosabb észrevétel: Nagyon alacsonyra vannak beállítva a szorzók, rendkívül szemét módon.

Roland Garros, salak (3 nyert szettre megy a játék!)

  • H. Dellien – D. Thiem: Thiem TOPkategóriás játékos, de egyszerűen nem találja a régi ritmusát. Amióta visszatért súlyos sérüléséből képtelen meccset nyerni, pedig a salak számára a legkedvesebb borítás. Idén hat meccs salakon, hat vereség. Sajnos nem sok jót jósolok neki mára, hiszen ellenfele az a Hugo Dellien, aki 2018 óta a challengereken menetelt, nyert is 8-at belőle, idén is egyet. Aztán 2022-ben már kezdett az ATP tornákon is indulni, a kvalit mindig túlélte és egy-két fordulót is letudott ezeken a tornákon. Igazi inas, mozgékony salakspecialista, fejben nagyon jó, nehéz lesz ellene. 43 salakos meccse van idén, ebből 30-at megnyert. Thiem sokkal tehetségesebb, viszont nagyon gyenge a forma. Azon csodálkoznék, ha sima 3-0-ra nyerne az osztrák. A kis bolíviaiban egy szett legalább benne van. Dellien szettje 1,18, de az over is jó választás lehet.
  • D. Altmaier – J. Munar: Daniel Altmaier 191 cm magas, elsősorban az adogatásokra építi fel a játékát. Erőteniszt játszik, de salakon is elvan. Az alapvonalról püföl, pontos és fejben is jó. Nem különösen technikás-tehetséges. Jaume Munar viszont elsősorban salakos játékos. Idén nyert egy challengert, utána pedig az ATP tornákon lendült játékba. Salakon Munar az esélyesebb, nyerhet is – 1,42.
  • Van De Zandschulp (26) – Kotov: Jól ment Kotovnak az elmúlt időszakban, de amíg ő CH-tornákon játszott, addig Van De Zandschulp ATP-tornákon nyomult. Ráadásul a holland igazi bulldog-kategória, nyomul, megy nem lehet leverni. Fejben nagyon erős. Csodálkoznék, ha Kotovtól kapna ki, mindjárt az első körben! 1,33
  • Auger Aliassime (9) – Varillas: Ha meg kellene nevezni egy TOP10-es játékost, aki az első körben kieshet, az Medvedev, de mindjárt a második helyen Auger-Aliassime-ot említeném. A kis kanadai nagyon tehetséges, de fejben még nincs a topon, emiatt az eredményessége ingadozik. Az elsőkörös ellenfele Juan Pablo Varillas pedig egy igazi salakspecialista, aki 31 salakos meccséből 22-őt megnyert. Nyilván Auger-Aliassime a favorit, de itt nem lesz könnyű dolga. Varillas nyerhet egy szettet – 1,62 a szorzó!

A szelvényen Hugo Dellien és Jaume Munar legalább egy nyert szettje, valamint Van De Zandschulp győzelme - 1,69 a szorzó 

tipp
D. Altmaier - J.A. Munar Clar J.A. Munar Clar nyer legalább egy játszmát Igen 1.07
H. Dellien - D. Thiem H. Dellien nyer legalább egy játszmát Igen 1.18
B. van de Zandschulp - P. Kotov A mérkőzés győztese B. van de Zandschulp 1.34

1.69 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

D. Altmaier - J.A. Munar Clar

2022. 05. 22. 11:00 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

H. Dellien - D. Thiem

2022. 05. 22. 11:00 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

B. van de Zandschulp - P. Kotov

2022. 05. 22. 13:25 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából