2022.05. 24.

Roland Garros I. szelvény - 2022.05.24

Roland Garros I. szelvény   -  2022.05.24

Május 22-én vasárnap kezdetét vette a Roland Garros Grand Slam torna Párizsban. A rendezvény az európai salakszezon csúcspontja, amelyet megnyerni hatalmas dicsőség. A torna királya Rafa nadal itt van, de lábsérülése nem jósol sok jót. Esélyes még a formába lendülő Novak Djokovic, a 19 éves tálentum Carlos Alcaraz, valamint még talán a görög Stefanos Tsitsipas. Ha más nyeri a tornát, az a vaskos meglepetés-kategória lenne. Nézzük, mit kínál nekünk a mai nap a sportfogadás terén! (miniszorzók kihagyva!) A legfontosabb észrevétel: Nagyon alacsonyra vannak beállítva a szorzók, rendkívül szemét módon.

Még mindig az 1. forduló a Garroson, lássuk a fogadásra érdemes lehetőségeket. Várom a Ti javaslataitokat is!
 

Roland Garros, salak:

  • F. Bagnis (103.) - D. Medvedev (2.): „összevissza pattog rajta a labda és még koszos is leszek tőle” ezek Daniil Medvedev szavai a salakról. Az orosz kiváló játékos, de kifejezetten a kemény pályát szereti és a játéka is alapvetően ott jön ki legjobban. Az eddigi szezonban egyetlenegy salakos meccset játszott, azt el is veszítette. Ennek ellenére megígérte, hogy igyekszik majd jól játszani és nem kiesni. Facundo Bagnis egy CH-lovag, de kifejezetten salakspecialista. 10 salakos challengert nyert már meg, idén is egyet. Meccsben van és jó kis brusztolós játékos salakon. Benne van a szett Medve ellen, sőt, még az sem biztos, hogy nem veri meg az oroszt. A szett – 1,84
  • R. Berankis (101.) - L. Djere (56.): A litván teniszező egy CH-lovag és kifejezetten a kemény borítást szereti. Györe Laci viszont ATP tornát is nyert már, kettőt méghozzá, emellett pedig két csellója is és mind salakon. A Garroson nehezen hiszem, hogy kikap a délvidéki fiatalember! - 1,15 a szorzója.
  • D. Shapovalov (15.) - H.V.M. Rune (40.): Shapovalov négy évvel idősebb, egy TOPkategóriás játékos, de egyrészt elsősorban kemény borításon jó, másodsorban fejben gyenge! Ha nem megy neki a játék, akkor képes összezuhanni. Holger Rune pedig kiváló tehetség, 2003-as születésű, már most a 40. helyen áll! Univerzális játékos, de a salakon a jobb! Már most van öt CH-ja és már idén megnyerte első ATP Tornáját salakon, Münchenben! A kanadait tartják esélyesebbnek, de ez a meccs lehet a nap meglepetése, szettre pedig szinte biztosan jó lehet a dán – 1,23 az odds!
  • E. Ruusuvuori (61.) - U. Humbert (46.): Nagyjából hasonló szinten van a két játékos és mindkettő inkább a kemény borítást szeretik. A finn viszont jobb formában van idén és salakon is több meccset játszott és többet is nyert. Münchenben a negyeddöntőig jutott, az addig vezető úton Cressyt és Nishiokát is megverte salakon. Ez a mai meccs neki áll – 1,68!
  • F: Tiafoe (27.) - B- Bonzi (52.): Bonzi CH-lovag szint, Tiafoe pedig ATP-szint. Az ébenfekete bőrű amerikai nagyon erős fizikailag, de ennek ellenére salakon is egészen jól tud játszani. Hat CH-t nyert, ebből kettőt salakon, az egy ATP-tornagyőzelme kemény pályáról van. Jó a formája idén az amcsinak! Estorilban dötőzött, ahol Baez verte meg, de addig megverte Lajovicot, Davidovich Fokinát és Kordát is. Ráadásul ez a Garros, ahol erős a motiváció. Bonzi sincs rossz formában, de ő más kategória. Ezt a meccset Tiafoe nyeri – 1,59
  • Sonegónak, Rublevnek kötelező a meccs.

A szelvényen: Ruusuvuori és Djere győzelme és Rune szettje 2,37-ért!
 

tipp
R. Berankis - L. Djere A mérkőzés győztese L. Djere 1.15
D. Shapovalov - H.V.N. Rune H.V.N. Rune nyer legalább egy játszmát Igen 1.23
E. Ruusuvuori - U. Humbert A mérkőzés győztese E. Ruusuvuori 1.68

2.38 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

R. Berankis - L. Djere

2022. 05. 24. 11:00 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

D. Shapovalov - H.V.N. Rune

2022. 05. 24. 11:00 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

E. Ruusuvuori - U. Humbert

2022. 05. 24. 11:00 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnamedve 2022-05-24 14:14:32
Shapovalov agyatlan, megint bebizonyosodott. Pedig miyen tehetséges lenne. Medvedev összekapta magát viszont. Majd meglátjuk meddig megy neki a salakon. Rafa és Nole oktatott, Alcaraz is simán hozta. De jó lesz ez, csak ez az eső ne esne állandóan!

további tippjeink a Tenisz világából