2023.05. 30.

Roland Garros napi szelvényajánló (B-tipp) – 2023.05.30

Roland Garros napi szelvényajánló (B-tipp) – 2023.05.30

A Roland Garros a tenisz egyik legrangosabb Grand Slam tornája, amelyet évente rendeznek Párizsban, Franciaországban. A hivatalos neve "French Open", de gyakran emlegetik Roland Garros néven is. A Roland Garros győztesei között olyan legendás teniszezők találhatók, mint Rafael Nadal, aki a férfiak rekordját tartja a legtöbb Roland Garros győzelemmel (14-szer), valamint Chris Evert, Steffi Graf, Serena Williams és Simona Halep, akik a női mezőnyben elért sikereikkel váltak ismertté. A vörös salak lassítja a labdákat, emiatt a technikásabb játékosok valamivel előnyben vannak. De természetesen az esélyek kalkulálása rendkívül összetett dolog. A Garros napi akt

Sziasztok!
B-tippnek két olyan meccset hoztam overre-számítva, amelyek esetében, szerintem, kicsit eltúlozva állapították meg a bukik a szorzókat az egyik fél esélyességét illetően. A kettő együtt tripláz!

H. Gaston - A. Molcan
05. 30. 12:15 Roland Garros, férfi egyes

  • Gaston Hugo még mindig csak 22 éves. Pár éve nagy tehetségként lett kikiáltva, de egyelőre a kitörés várat még magára. Eddig inkább a kemény borításokon játszott jobban, de idén egészen jó eredményei vannak salakon. A Vina Del Mar CH-n döntőzött és csak Seyboth Wild verte meg, a Santiago CH-n a kvalliból indulva a legjobb 16 között esett ki, de megverte Delbonist is előtte. Marrakech-ben Struffot verte meg. Ráadásul francia! A közönség teljes mellszélességgel fogja űzni-hajtani és ez mindig a lehető legjobbat hozza ki a játékosokból. Alapvetően is el kell mondani, hogy a francia játékosok mindig élvezik a közönség legnagyobb támogatását! Molcan alapvetően jó salakon, megverte Djere Lacit és Wu-t is, de összességében csak 6-5-re áll idén a vörös porban. A bukik a salak-orientáltság miatt Molcant látják jobbnak és szerintem eltúlzottan jobbnak! Ne feledjük el a 2020-as Garrost, ahol Gaston 5 szettben verte Wawrinkát (aki nyert Garrost)! Tud ő salakon is. Ez a meccs overes lehet!

A. Bublik - G. Zeppieri
05. 30. 12:15 Roland Garros, férfi egyes

  • Itt a különbség a pályaborítások iránti orientációban rejlik alapvetően. Bublik egy tipikus keménypályás-játékos, magas, erős jól szervál, az ereje abban rejlik, amit a salak alapvetően gyengíteni tud, az erőben. Zeppieri csak egy CH-szintű játékos a 121. helyről, de még csak 21 éves és jól teniszezik salakon. Idén 20 salakos meccs van a lábában, de csak 11-9-re áll a győzelmek-vereségek tekintetében. Bublik viszont az utóbbi időben kifejezetten jól teniszezett salakon is! Az adogatásai nagyon jók voltak és hozták neki a pontokat és fejben is egész összeszedett volt. Rómában megverte a tipipkusan salakos Martinezt, valamint a tehetséges Sheltont is, a 3. körben Ruudtől szettet rabolt. Szóval Bublik utálja a salakot, de ez a Garros, ami mentálisan kihozza-kihozhatja belőle a jobbék énjét és akkor ez a meccs simán lehet over! Sőt akár nyerhet is Bublik.
tipp
H. Gaston - A. Molcan Játékszám 35,5 Több, mint 35,5 1.77
A. Bublik - G. Zeppieri Játékszám 36,5 Több, mint 36,5 1.70

3.01 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

H. Gaston - A. Molcan

2023. 05. 30. 12:25 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

A. Bublik - G. Zeppieri

2023. 05. 30. 13:05 | Roland Garros, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Miroslav 2023-05-30 19:16:09
Itt meg Gaston....

további tippjeink a Tenisz világából