2022.06. 28.

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.06.28

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.06.28

Már itt is a július vége, Wimbledonban megkezdődik az év harmadik Grand Slam tornája, a füves szezon koronagyémántja: Wimbledon. Az idei verseny kicsit már, mint az eddigiek, ugyanis a szervezők kitiltották az orosz és fehérorosz sportolókat, az ATP válaszul nem ad ranglistás pontokat senkinek. Így tulajdonképpen egy nagy gálarendezvénnyé szelídült a komoly presztízsű torna, amin az is elképzelhető, hogy Novak Djokovic megnyeri a serleget, mégis hátrább csúszik a világranglistán, hiszen pontokat véd, amiket nem kap meg. A biztosabb lehetőségek közül kersünk egy szelvényrevalót!

Wimbledon, fű:

  • F. Auger Aliassime (9.) - M. Cressy (45.): Felix az egyik legkiválóbb adottságokkal rendelkező játékos, fiatal, erős, technikai tudása nagyszerű, kondícióban verhetetlen, csakhogy fejben sajnos még nem nőtt fel a tudásához. Ha ebben a szegmensben tud fejlődni, akkor nagyon stabilan ott lehet a legjobb 10-ben. Most éppen ott van, de ő képes bármikor váratlan vereségekre! Maxime Cressy kétméteres hatalmas szervákat tud, de nem csak az adogatásra épít! Olyan játékosokat vert meg az utóbbi időben akik más-más stílust játszanak. Norrie darál és védekezik, fejben nagyon erős, Opelka adogatása vizet fakaszt. Mindkettőt legyőzte. Ha Aliassime annak csak 80 százalékát lehozza, amit tud, akkor simán veri Cressyt, de az utóbbi időben ezt nem hozta! Hurkacz 2-0-ra verte, Van Rijthoven (az meg ki?) 2-1-re. Az amerikai pedig megbízható, fejben erős játékos. Ma itt egy szett terem Cressynek, azt gondolom! 1,44 a szorzó!
  • L. Sonego (54.) - D. Kudla (75.): Kudla már 30 éves lesz, de ő egy igazi keménypályás játékos, remek adogatással, kiváló kemény alapvonaljátékkal. Nem tartozik a TOPkategóriába, de 8 challengert csak összeütögetett zömmel keményen és egy füves tornát is nyert. Idén Surbitonban öntőt játszott, Thompsontól kikapott, de verte Popyrnt, Broadyt és Andy Murray-t is! Utána Queensben Berrettini verte meg, de előtte kiverte azt a Sonegót, akivel most is játszik! Kudla erős CH-szint, fejben jó és füvön nagyon jó, valamint jelenleg remek formában is van. Sonego magasabb kategória, ez igaz. Univerzális játékos, neki van két ATP tornagyőzelme is, az egyik füvön. Védekező stílus, rengeteget robotol, gyors és az adogatása sem kuka. Idén hat füves meccset játszott, ebből hármat nyert. Ez a meccs nagyon kiegyenlített lesz, overt lehet próbálni, de azt gondolom, hogy a Sonego harcos védekező stílusa érvéynesülni fog, legalább 20 game-et játszhat ő. 1,65-ért.

A második szelvényen így 2,37-es eredő van.

tipp
L. Sonego - D. Kudla L. Sonego - Játékszám 19,5 Több, mint 19,5 1.65
F. Auger-Aliassime - M. Cressy M. Cressy nyer legalább egy játszmát Igen 1.44

2.38 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

L. Sonego - D. Kudla

2022. 06. 28. 16:10 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

F. Auger-Aliassime - M. Cressy

2022. 06. 28. 16:55 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából