2022.06. 30.

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.06.30

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.06.30

Július végén Wimbledonban megkezdődött az év harmadik Grand Slam tornája, a füves szezon koronagyémántja: Wimbledon. Az idei verseny kicsit már, mint az eddigiek, ugyanis a szervezők kitiltották az orosz és fehérorosz sportolókat, az ATP válaszul nem ad ranglistás pontokat senkinek. Így tulajdonképpen egy nagy gálarendezvénnyé szelídült a komoly presztízsű torna. A biztosabb lehetőségek közül keresünk egy szelvényrevalót!

Wimbledon, fű:

  • A. De Minaur – J. Draper: Jack Draper a brit újhullám jeles képviselője. Remekül adogat, erős alapvonaljátékot játszik. Fejben is egészen jó. Eastburne-ben Brooksby-t, Schwartzmannt és Penistont verte meg, Queensben Fritz-et. Itt az első körben Bergs ellen nyert sima három szettben. Alex De Minaur viszont pont az ellentétes stílust képviseli, a gyors védekező játékot. Minden labdát befut és visszaad, ráadásul technikás is. Az ausztrál jobb teniszező, ha forma is lesz, akkor ma ő lesz a továbbjutó! Opelkát verte Queensben, Tommy Pault Easburne-ben, mindkettő hasonló karakter, mint Draper, csak jobbak. De Minaur szorzója 1, 58
  • J. Thompson – S. Tsitsipas: Jordan Thompson az erős középkategóriás keménypályás játékos. Viszont fejben erős, megbízhatóan hozza azokat az eredményeket, amelyekre vele kapcsolatban lehet számítani. Tsitsipast pedig ő nem tudja megverni, még akkor sem, ha a görög csak 70%-ot ad ki abból, amit tud! Márpedig a mallorcai felvezető versenyt megnyerte Cicipasz füvön, így nincs rossz formában. Ez pedig azt jelenti, búcsúzik Thompson! 1,20 a szorzó! Ne hagyjuk ott!

A kettő együtt 1,9!

tipp
A. De Minaur - J. Draper A mérkőzés győztese A. De Minaur 1.58
J. Thompson - S. Tsitsipas A mérkőzés győztese S. Tsitsipas 1.20

1.90 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

A. De Minaur - J. Draper

2022. 06. 30. 19:10 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

J. Thompson - S. Tsitsipas

2022. 06. 30. 14:00 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából