2022.07. 02.

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.07.02

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.07.02

Július végén Wimbledonban megkezdődött az év harmadik Grand Slam tornája, a füves szezon koronagyémántja: Wimbledon. Az idei verseny kicsit már, mint az eddigiek, ugyanis a szervezők kitiltották az orosz és fehérorosz sportolókat, az ATP válaszul nem ad ranglistás pontokat senkinek. Így tulajdonképpen egy nagy gálarendezvénnyé szelídült a komoly presztízsű torna. A biztosabb lehetőségek közül kersünk egy szelvényrevalót! Már a harmadik körnél járunk!

Wimbledon, fű:

  • A mai két abszolút papírforma tipp a De Minaur – Broady és a Nakashima – Galan meccsek. Ezeken akár sima háromban is nyerhet az elsőnek jelzett versenyző! 1,10 körül van mindkettő és nem hagyom ott. A két játékos minden tekintetben jóval előrébb van, mint partnerük. Mindkettő 1,12-őt ér, emellé pedig beraktam a Gasquet – Van De Zandschulp mérkőzést.
  • R. Gasquet (69.) - B. Van De Zandschulp (25.): A francia játékos már 36 éves, egykor TOP10-es teniszező volt. Univerzális játékos, 16 ATP tornagyőzelméből van mindenféle borításról, de alapvetően elmondható, hogy a kemény pályán volt jó. Csakhogy 35 évesen már nem olyan a fizikai és kondicionális állapota egy sportolónak, mint 30 alatt. De fejben még mindig erős, mindent tud a sportágról, de ezen a rendkívül gyors füvön, ami a leggyorsabb pályaborítás az összes közül, már nincs akkora esélye, mint salakon, ami lassítja a labdákat. Itt egy szerva, vagy egy erős tenyeres után sokkal kisebbet pattan fel a labda, amikor már meg kell ütni, gyorsabb játékra, jobb kondícióra van szükség! Gasquet TOP10-es játékos volt, kiváló teniszező, fejben is erős. Ezen a meccsen meg tudja fogni az első szettben-szettekben a hollandot, de a rendkívül kitartó és fejben is erős védekező-stílust is játszani tudó Zandschulp már nem olyan gyenge játékos, hogy ne tudja bedarálni a 36 éves franciát. Alapvetően jó tipp a Zandschulp-győzelem 1,39-ért, de én azt várom, hoyg Gasquet minimum egy szettben jobb lesz és a többiben sem veri nagyon agyon a holland. Így aztán az over 36,5 game vállalható kockázat és 1,72-őt adnak érte!

A három meccs együtt pedig egy kövér 2,15-ös szorzó. Mit gondoltok ezekről a meccsekről?

Elnézést kérek, de csak úgy lehet kijavítani az elrontott tippet, ha újra kirakom a cikket és a másikat kitörlöm. Ilyenkor törlődnek a hozzászólások! 

tipp
Bra. Nakashima - D.E. Galan Riveros A mérkőzés győztese Bra. Nakashima 1.12
A. De Minaur - L. Broady A mérkőzés győztese A. De Minaur 1.12
R. Gasquet - B. van de Zandschulp Játékszám 36,5 Több, mint 36,5 1.72

2.16 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

Bra. Nakashima - D.E. Galan Riveros

2022. 07. 02. 14:20 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

A. De Minaur - L. Broady

2022. 07. 02. 14:00 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

R. Gasquet - B. van de Zandschulp

2022. 07. 02. 13:05 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából