2022.07. 03.

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.07.03

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.07.03

Július végén Wimbledonban megkezdődött az év harmadik Grand Slam tornája, a füves szezon koronagyémántja: Wimbledon. Az idei verseny kicsit már, mint az eddigiek, ugyanis a szervezők kitiltották az orosz és fehérorosz sportolókat, az ATP válaszul nem ad ranglistás pontokat senkinek. Így tulajdonképpen egy nagy gálarendezvénnyé szelídült a komoly presztízsű torna. A biztosabb lehetőségek közül kersünk egy szelvényrevalót! Már a harmadik körnél járunk!

  • Sinner (10) - Alcaraz (5): Alcarazt méltán nevezik Nadal utódjának. Már sokszor írtam róla hosszan dicsérve. Igazán remek teniszező, de azért mégiscsak 19 éves. Egy három nyert szettes Grand Slam-mérkőzésen még meg lehet fogni, főleg füvön. A salak azért már nehezebb dió. De itt az amúgy kiváló teniszező és főleg kemény pályát kedvelő olasz Sinner, aki TOP10-es kategória szintén, el tud venni egy szettet minimum a kis spanyol harcostól! A Sinner-szett 1,43 és ez remek lehetőség!
  • Djokovic (1) - Van Rijthoven: Hogyan árazza be az ember azt a Van Rijthovent, aki élete első ATP-tornáját megnyeri. Hát ilyen nincs, és mégis van! És nem fiatal 18-19 éves tehetségről beszélünk, hanem egy 24 éves emberről! És nem tud leállni, itt is nyer folyamatosan. Delbonis, Opelka és Basilashvili után 100%-os ATP füves mutatóval érkezik meg Djokovic ellen! De azért ne gondoljuk már azt, hogy a bab is hús! Lehet itt tündérmeséskedni, de a fák nem nőnek az égig! Hát mi folyik itt Wimbledonban? Jön ez a Rijthoven és még Djokovicot is megveri? Dehogy veri, rossz vicc lenne csak, még annak is gyenge! Djokovic ha odateszi magát, márpedig azért ő oda szokta, akkor ezy sima 3-0! a tippem az, hogy Djokovicnak nem kell 21 game a győzelemhez! 1,41-ért jó kis tipp ez, a kettő együtt dupláz!
tipp
N. Djokovic - T. van Rijthoven N. Djokovic - Játékszám 20,5 Kevesebb, mint 20,5 1.41
J. Sinner - C. Alcaraz Garfia J. Sinner nyer legalább egy játszmát Igen 1.43

2.02 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

N. Djokovic - T. van Rijthoven

2022. 07. 03. 20:50 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

J. Sinner - C. Alcaraz Garfia

2022. 07. 03. 16:50 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Tenisz világából