2022.07. 04.

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.07.04

Wimbledon (II. szelvény) – 2022.07.04

Július végén Wimbledonban megkezdődött az év harmadik Grand Slam tornája, a füves szezon koronagyémántja: Wimbledon. Az idei verseny kicsit már, mint az eddigiek, ugyanis a szervezők kitiltották az orosz és fehérorosz sportolókat, az ATP válaszul nem ad ranglistás pontokat senkinek. Így tulajdonképpen egy nagy gálarendezvénnyé szelídült a komoly presztízsű torna. A biztosabb lehetőségek közül kersünk egy szelvényrevalót!

Wimbledon, fű:

  • Kubler - Fritz (11): Kubler egy tehetséges univerzális játékos. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy junior korában volt 3. is a világranglistán, és a juniorok között sikerült is megnyerniük a Davis Kupát. Ahhoz képest, hogy ausztrál a salak a kedvenc borítása, itt is érte el élete legnagyobb sikereit. 178 cm magas, tehát a szervához meg van a kellő magassága, viszont ez még eléggé ruganyossá és dinamikussá is teszi. Első szervája igen megbízható, szívós, fejben is erős játékos. Sock ellen ötszettes meccsen nyert, ráadásul 2-1-ről fordított. De az eddigi három meccsén nem csak Sockot verte meg, hanem Evanst is, aki teljesen más stílust képvisel, mint az erőteniszt játszó amerikai. Nehéz ellenfél Kubler, nem lesz könnyű dolga Fritznek. T.H. Frtiz eddig verte Musettit, aki meglehetősen indiszponáltnak tűnt, majd volt két könnyebb meccse. Remekül szervál, hatalmas tenyerest üt, tipikus erőtenisz-képviselő. Ráadásul fejben is jó. Ha lesz meglepetés a mai négy meccsen, akkor ez lesz az! Kubler minimum egy szetter jó, kell, hogy legyen ma! Ennek pedig 1,56 a szorzója.
  • Garin - De Minaur (19): De Minaur kétségkívül TOPkategóriás teniszező! A szervája nem tartozik a legjobbak közé, viszont kiválóan returnozik, gyakorta fogadhatatlanul üti vissza az adogatásokat. Nagyon gyors, befut elérhetetlennek tűnő labdákat is. Az alapvonalról játszik, kiváló lábmunkájával, erős pontos ütéseivel mozgatja, majd hibára kényszeríti ellenfeleit. Univerzális játékos, de a gyors pályákon hozza a jobb formáját. Garin alapvetően salakos, de itt egészen remekül játszott eddig. Ymer, Grenier még csak-csak, de Brooksby-t is le tudta győzni füvön, ez már a meglepetés kategória. Füvön szerintem a legjobb 5 játékosban benne van, de füvön nem várható ez tőle. Ketten találkoztak idén már füvön, méghozzá Eastburne-ben, ahol nagyon sima kettő szettben nyert De Minair, valamint két korábbi meccset is játszottak már, Garin még csak szettet sem tudott még nyerni De Minaur ellen. Ma is az ausztrál győzelmét várom! 1,17

A kettő együtt 1,86

tipp
J. Kubler - T.H. Fritz J. Kubler nyer legalább egy játszmát Igen 1.59
C. Garin - A. De Minaur A mérkőzés győztese A. De Minaur 1.17

1.86 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

J. Kubler - T.H. Fritz

2022. 07. 04. 15:45 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

C. Garin - A. De Minaur

2022. 07. 04. 12:00 | Wimbledon, férfi egyes Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
GABIBUSZ 2022-07-04 17:54:51
De sajnos Te még mindig itt okoskodsz mindenféle tipp nélkül!

további tippjeink a Tenisz világából