Amerikai Arénák

2018. Feb. 13.
ToMMo

Sokak kérésére hoztunk létre egy újabb brainstorming-jellegű posztot, amelyben az amerikai major sportágak kapnak helyet. Ide lehet írni az NHL, NBA, NFL vagy akár MLB gondolatokat, de a főiskolai ligák is simán beleférnek. Aki szereti és érti is az amcsi sportokat, ossza meg velünk a gondolatait, információit, több szem többet lát! Sok sikert mindenkinek! Let's get ready to rumble!

 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok!

Egy gyors tipp mára ami nem más mint Boston meccsgyőztes opció.. Remélem nem járok úgy mint múltkor!

Jó játékot!

Hali! NHL Vegas G. hendivel megveri a szebb napokat látott Chichagot!

Sziasztok,

ma a VGK win + Boston win megy duóban.

E mellett apróbbal próbálkozok a VGK-nál egy win+4,5 overrel, illetve Penguins win, Boston win, VGK win, Preds win variációkkal.

Hali!
Az első tippedet átvettem, megtoltam én is a Bostonnal! Sok sikert!

Na akkor a Boszinak kötelező a győzelem! :) Ha nem nyernek, az csalás! :)

Pittsburg győzelméről mit gondoltok ?
aki tudja az jobban fejtse már ki előre köszönöm

Köszönöm szépen bár a Chicago elment 1 ponttal tehát csak az egyik tippem jött.

Ja, ne haragudj, én is tettem csak meccsgyőztesben, az zavart meg.

Sziasztok!

20466 H Toronto - Miami: Kevesebb, mint 207,5 (Pontszám 207,5) 1,70
20599 H Minnesota - Houston: Kevesebb, mint 222,5 (Pontszám 222,5) 1,80

A Toronto fogadja a playoff nyolcadik helyén álló Miami csapatát. A hazaiak vezetik jelenleg a keleti főcsoportot. Az elmúlt öt mérkőzésükből mindet megnyerték, ami azt tükrözi, hogy most a csapat igazán elemében van. A hazaiak főleg támadás orientáltak, de most a védekezésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A Miami köztudottan védekezés orientált, ami azt eredményezi, hogy meccsi javarészt 200 pont alatt tudja lejátszani. Ha így folytatják, a playoffból lassan kiesnek, így javítaniuk kell játékukon, ami számukra csak a védekezésben jöhet szóba. Szerintem a Miami nagyon hajtani fog a győzelemre.

A nyugati főcsoport negyedik helyezettje fogadja ugyanazon csoport második helyezettjét. Mindkét csapat támadó orientált, viszont az elmúlt időben mindkét csapat nagy hangsúlyt fektetett a védekezésre. A vendégek az elmúlt pár meccsükön bebizonyították ezt, hisz közel sem olyan sok pontos meccseket játszottak, mint az eddigiek. A vendégeknek nagyon fontos ez a meccs, mert a Golden State-tel az első helyért versengenek. Ha be akarják húzni ezt a meccset, akkor a védekezésre kell nagyobb hangsúlyt fektetni, mert a hazai csapatot nem lesz egyszerű túldobni.

Egyébként ha kicsit mindig feljebb/lejjebb vinnéd a határt, ugyan alacsonyabb odds lenne, de sokszor láttam már, hogy nehány ponton múlt, lehet, hogy 1.8 helyett csak 1.5, de ha azon múlik akkor szerintem megéri.
Csak jóindulat, természetesen úgy játszol, ahogy szeretnél.

Én nagyon örülök ezeknek a meglátásoknak és kifejezetten jó mert több szem többet lát alapon, lehet tanulni egymástól.
Még szezon elején próbálkoztam ezzel viszont 1,5- ös átlag oddsal sem tudtam hozni a 60%-nál jobb arányt. Ezért kockáztatok kicsit többet. Viszont annak is örülök, hogy legalább egy irányt tudtam adni fogadás szempontjából. Annak még inkább ha valaki az esetleges elégedettségének hangot ad.
Én is adnék egy tanácsot vagy inkább meglátást. Ha fogadsz egy meccs végkimenetelére akkor szokott olyan lehetőséget adni a tippmix hogy nem a mérkőzés győztesre fogadsz hanem adsz egy 0,5 pontos hendikeppet. Tehát ha mondjuk a Chicagora fogadsz akkor jobban jársz ha adsz a Chicagonak 0,5 pontos hendikeppet mert ha veletlen döntetlen lesz akkor te utána nyersz közvetlen. A hosszabításban meg simán kikapjat az adott csapat.
(Nem szokott mindig ilyen lehetőség lenni de ha van ugyan annyi oddsot ad rá mint a mérkőzés győztesre)

Szia,BIG33
Szeretném jelezni neked a +0,5 hendi gondolatod téves.
Én is így gondoltam mint TE,addig míg egyszer bekövetkezett
a döntetlen és" NEM NYERTES "szlogen fogadott a terminálnál.
A" tippmix"-re hivatkoztál a hsz-ban,de bizton állítom ott ez nem nyertes.
(ha csak a hosszabbításban az a csapat nyer kinek +0,5 adtál)

Köszönöm szépen a felvilágosítást. Sajnálom akkor ezt benéztem. Elnézést kérek mindenkitől.

 

h i r d e t é s ▼