2013.11. 19.

Csúszós ajánlat - NHL #16 - 2013.11.19.

Csúszós ajánlat - NHL #16 - 2013.11.19.

Jégkorong Észak-Amerikából.

 

 

 

A Sabres idén szinte senki ellen nem esélyes. Sem otthon, sem idegenben. Moulson ide, Hodgson oda, a Buffalo bizony nem lesz előrébb a 15. helynél keleten. A kékeknek a Bruinsra is kell már fél szemmel figyelni, ezért lehet, hogy szoros lesz.

Tipp: St. Louis
Eredmény:
 

Mostanában nem jár csúcsra a montreali offense, ami az eredményekben is megmutatkozik. A Habs csak a hetedik keleten, ami az erős mezőny ellenére is alulmúlja az elvárásokat. A Wild szépen menetel, zsinórban négyszer szereztek két pontot, Zach Parise a többieknél is jobb formában van, az elmúlt nyolc meccsen kilenc pontot számlál. Azonban! A hazaiak kapujában Harding, a vendégekében Price áll majd, mindketten remek mutatókkal. Apró előnyt érzek a hazaiaknál jelen pillanatban, azonban maradjunk az undernél.

Tipp: 5.5 under
Eredmény:

Juj, juj és mégegyszer juj! A Detroit hat meccs óta nem tudott nyerni, ami az "atyaúristenmivanezekkel" kategóriába esik nálam. Ha a Nashville ellen nem törik meg ez a sorozat, akkor az már nagyon-nagyon csúnya lesz.

Tipp: Detroit -1.5
Eredmény:

A Florida legnagyobb ellenfelei a Buffalo és az Edmonton lehetnek. Az ő triumvirátusuk természetesen nem túl becses célért küzd, mindössze azért, hogy ne ők legyenek az idei szezon legrosszabb csapata. A Florida gyenge, a Vancouver erős közepes. Ezt hívják úgy, hogy handicap.

Tipp: Vancouver -1.5
Eredmény: 

A Tampa legnagyobb dudása kidőlt a csárdából. Jobbulást neki, minél előbb vissza a pályára! Azonban most az ő hiánya a segítségünkre lehet. Persze nélküle sem vaktyúk a Lightning, azért biztosan észreveszik majd, hogy hiányzik egy all-star támadó. Schrivens egymás után két shutoutot jegyzett, igaz két igazán impotens csapat ellen, de ez mitsem von le a shutout értékéből. A kapuban viszont nem ő, hanem Quick fog állni. Képességre jobb hálóőr, mint a cseréje, azonban a forma is nagyon sokat számít. Ezzel együtt kevés gólt várok, mert ha nagy adok-kapok lesz, akkor szerintem a Kingsnek semmi esélye nem lesz nyerni.

Tipp: 5.5 under
Eredmény:

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
caby402 2013-11-19 13:13:48
Végre együtt a két ász.

Segítsetek eldönteni, hogy a Boston az Vendég lesz, vagy X.

Gyanú: X

De mivel Boston a favorit itthon, így megy a vita.

Köszi előre is
janicsabi 2013-11-19 07:52:40
A Kings Buffalo elleni meccsének végjátékát, hosszabbítását és szétlövését pont láttam. Quick többször műtött háta úgy meghúzódott a hosszabbításra (a látvány alapján idegbecsípődés is lehetett akár), hogy alig bírt leevickélni a jégről. Scrivens beállt, védenivalója a 4 a 4 periódusban nem volt, a szétlövésnél 3 büntető fenyegette, az első simán gól, a másodiknál is mattolva volt, csak éppen a csatár vasra emelte (jól látszott, ha csak 2-3 centivel pontosabb, kétszer is befért volna a pakk), a harmadik lövés megint sima gól. Nincs még egy olyan sportág, ahol a büntetőnél a kapusnak jobb sansza van, mint a lövőnek, szóval Scrivens továbbra is Marlies-szint. ;-) Nagy kérdés, Quick mennyire 100-as. Remélem, hogy igen, mert nem szeretném, hogy idő előtt vissza kelljen vonulnia a ramaty állapotú hátgerince miatt. Nem elsősorban a Kings miatt remélem, hanem mert egészen kiváló sportembernek tartom. Számomra ő az igazi sztár Hollywood-ban. ;-)

további tippjeink a Hoki világából