A D’Alembert fogadási módszer bemutatása

2016. Sep. 2.
webmester

Egy ma induló sorozatunkban a sportfogadási módszereket tekintjük át és igyekszünk összefoglalni ezeket közérthető módon. Ezek a módszerek és taktikák sokat segíthetnek azon fogadók számára, akik valamiféle rendszerben kívánnak játszani és profitot termelni. Ma a D’Alembert módszert mutatjuk be.

h i r d e t é s ▼

 

 

A taktika megteremtője és működése:

  • A d’Alembert-módszert a sportofgadásba a rulett világából emelték át. A névadója és az elv megteremtője egy XVIII. századi úriember, egy bizonyos Jean le Rond d’Alembert, világhírű matematikus, mérnök, fizikus és filozófus. D’Alembert állítása szerint a fej vagy írás sorozatban annak az esélye, hogy fej lesz, folyamatosan nő minden egyes alkalommal, amikor írás jön ki. Ez az alapelv egy az egyben átültethető a sportfogadásra is. Annál nagyobb az esélye annak, hogy nyerünk, ha előtte veszítettünk, és ez minden egyes veszteség után csak nő, és természetesen fordítva is igaz. A d’Alembert-féle törvény kimondja tehát, hogy az események sorozatát (a mi esetünkben a fogadások sorozata) hosszú távon figyelembe véve a nyerés és a bukás egyenlő valószínűséggel bír. Vagyis ha nyertünk, akkor csökkentenünk kell a tétet, amennyiben veszítettünk, növelnünk, mégpedig mindig egy-egy egységgel. Amennyiben egy egység a tét és az első körben nyerünk, természetesen nem csökkentjük nullára, hanem marad egy egység. Két egységes fogadásnál vereség esetén három egység lesz a tét, győzelem után pedig egy egység.

Jean le Rond d’Alembert, a módszer kifejlesztője

  • A következő folyamatábra egy 10 egységes bankrollról induló útvonal, minden, első három lépését mutatja be. Ezt az utat addig kell követnünk,amíg eljutunk a kívánt célig!

  • Természetesen, mint minden fogadási technika alkalmazásánál, nagyon fontos a bankrollunk körültekintő meghatározása, és SOHA nem szabad veszteség után elszállni és azonnali pénzvisszanyerésen gondolkodni! Ezen esetekben mindig bukás a vége. A D’Alembert fogadási módszer nagyon biztonságos, amennyiben pontosan követjük, akkor a büdzsénk balszerencsés esetben sem szenved olyan mértékű hirtelen veszteséget, mint a Martingale-módszer (tétduplázó) esetében. Az előre és körültekintően meghatározott bankroll mellett mindig legyen egy meghatározott célunk, és amennyiben elértük ezt, ismét kezdjük el az elejéről! És végül, de nem utolsósorban a megfogadott eseményeket is nagyon körültekintően kell kiválasztanunk, minden esetben tekintettel az erőviszonyokra, aktuális formára és a bukik által kiajánlott szorzókra is. Nyilván ez a bogarászás rengeteg időt és energiát elvesz, amit sajnos nem mindenki engedhet meg magának, de erre is van megoldás, hiszen a D’Alembert fogadási módszerre is alkalmazható, kiváló tippeket és remek szorzókat kaphattok pl. a Malájtipp oldalain is! 

Hozzászólások

Várom egy rovatban a vezetését hosszú távon!!!

Egyébként itt alacsony szorzókkal ez nem igazán megtérülős

Kedves eden, nem igazán értelek! Mi egy olyan cikksorozatot indítottunk ahol bemutatunk sokak által használt stratégiákat és aztán mindenki maga döntse el, hogy kipróbálja-e vagy sem, de mi nem preferáljuk vagy ajánljuk az egyiket sem. Csak bemutatjuk a mostani trendeket. Ezért kérlek ne várd, hogy vezessünk bármiféle táblázatot is.

Ne fáraszd magad Eden. Ha kimész az udvarra, és elmagyarázod a diófának, előbb megérti, hogy erre az oldalra nyerő tippekért jöttél és nem sci-fi órára.

 

h i r d e t é s ▼