Elrajtolt a Tipplap intelligens elemzőrendszere!

2018. Feb. 8.
Szerkesztő

Elkészült a Tipplap egy hosszú ideje húzódó fejlesztése. Szokták mondani, jó munkához, idő kell és ez az állítás most is megállja a helyét. A szóban forgó összetett szoftver egy saját fejlesztésű, intelligens elemző- és tippadó rendszer, tele statisztikai adatokkal, élő eredménykövetéssel és többek közt olyan hiányzólistával, amiért több európai cég súlyos pénzt kér el havonta. Lássuk a részleteket!

h i r d e t é s ▼

 

Mielőtt bárki szólna, igen tudjuk, hogy a jövőbe senki sem láthat, ahogyan azt is tudjuk, hogy csodák és varázsgömbök nincsenek. Viszont vannak információk, adatok, statisztika, táblázatok, amelyek böngészésével jelentősen közelebb kerülhetünk egy-egy labdarúgó-mérkőzés esélyeinek helyes megtippeléséhez. A program a várható kimenetelre és a gólokra fokuszál. Hogyan is teszi mindezt?

MŰKÖDÉSI ELV: 

Az elemzőrendszer a felső menüsorból a TIPPMIX KALKULÁTOR mellett található, STATISZTIKÁK feliratú gomb megnyomásával indul!

A rendszer többféle információból dolgozik:

  • A korábbi mérkőzések eredményeit és a meccsek statisztikáit használja. Mennyi volt a félidő, mennyi a végeredmény, mikor estek a gólok, kik a gólszerzők, stb. stb. Ráadásul régebbre visszanyúlva ismeri az adatokat és képes a formaingadozást is észlelni. Vagyis a prognózis központi eleme a pillanatnyi forma figyelembevétele.
  • A rendszer a csapatok kereteit és a játékosok értékét is monitorozza, valamint felhasználja a százalékos javaslatok létrehozásához!
  • Figyelembe veszi a legfrissebb hiányzólistákat, és ezeket nemcsak listázza és elérhetővé teszi a Tipplap-olvasóknak, hanem a tipp-előrejelzésbe is belekalkulálja!
  • És végül, de nem utolsósorban olyan apróságokra is ügyel, mint a hazai pálya előnye.

Vagyis, ha mindent összevetünk, többórás kutatás, keresés és összehasonlítgatás idejét spórolja meg nekünk. Természetesen a bundafaktort nem ismeri és nyilván nem tudja előre megmondani, hogy melyik pályán hány kiállítás és sérülés lesz, amelyek döntően befolyásolhatnak mérkőzéseket, ahogyan a játékvezetői balfogásokat sem látja előre. Viszont egy olyan alapot, mankót nyújt nekünk mindennapi fogadószelvényünk elkészítéséhez, amelyre - szerintünk - nagyon sokan vágytatok már velünk együtt.

FELÉPÍTÉS

Az elemzőrendszer a TiPPMIX KALKULÁTOR melletti gombbal indul, amelyre az van írva STATISZTIKÁK!

  • A nyitóoldalon két fül van. Jobbra a TIPPLAP LIVE SCORE-szolgáltatása, balra pedig az aktuális napi labdarúgó-mérkőzések vannak listázva, bajnokságonként jól elkülönítve.

  • Az első oszlopban a hazai, a másodikban a vendégcsapat nevei olvashatóak, mellette a kezdési idő, majd következnek a kimenetelek csak az első félidőre, valamint a teljes meccsre vonatkozóan. A diagram mellett a gólokra vonatkozó tipp látható (1,5 alatt, felett, illetve 2,5 alatt és felett), a legszélső oszlopban, ahol van, pedig a hiányzó játékosok listáját és információit lehet klikkelés után megtekinteni.

  • A tengerentúli mérkőzésekhez nincs sérültlista. Amennyiben a kurzort a diagramokra visszük, az adatok százalékos megjelenítését is láthatjuk. Amennyiben az összeállításra kattintunk, akkor a mérkőzés tengernyi statisztikai adata között olvashatunk, elsősorban itt is a kimenetelekre és a gólokra fókuszálva! De találunk eredményeket, táblázatot, pontos helyszínt, dátumokat, grafikonokat is.

  • A puding próbája az evés! Próbálgassátok, szemléljétek, kutassatok benne. Nem vakon kell követni a tippeket, hanem értő szemmel kell összerakni, összekombinálva a szorzókkal is. A rendszer átment egy alapos teszten, de természetesen, lehetnek még benne bugok. Ha hibát találtok, kérjük, jelezzétek nekünk a KAPCSOLATI oldalon, ahová a véleményeiteket, ötleteiteket is várjuk! Ha kérdés merül fel, megpróbálunk válaszolni mindenre. 

Sok szerencsét és nyereményt kíván a Tipplap szerkesztősége!

Hozzászólások

Nagyon jón, királyok vagytok! :)
Csupán érdeklődöm, a labdarúgás mellett tervezitek más sportágak bevezetését?

Köszönjük.

Ebben a programban biztosan nem lesz más sportág, de elgondolkodtunk rajta, hogy más sportághoz, lehetne-e írni hasonlót. Viszont ez nem most lesz. Elég sokáig dolgoztak ezen is. Egyszer majd...

A hiányzóknál mit jelent az MG oszlop? + 1 javaslat a hiányzók listájához: L1en ki mennyi gólt lőtt oszlop.

Na ezt ki is próbálom ,kíváncsi vagyok a hasznosíthatóságra:-)

Sziasztok!

Próbálgatom én is. Arra jutottam, hogy az oszlopok egy esélyt jelölnek! Ahol elég látványosan nagyobb a zöld, ott érdemes megnézni a szorzókat és az 1X-eket keresni. Természetesen az alsóbb osztályú vagy ismeretlenebb bajnokságok meccsei esetében lesz hasznos. 
Pár napja a program a Watford - Chelsea meccset stabil hazait mutatott! De az is igaz, hogy a Bayern vendégjátékán is a hazaiak esélyét jelölte jobbnak. Ott sima vendég lett. 

Próbálgatjuk, nézegetjük mi is, hogy a rendszer hogyan használható leghasznosabban! Amennyiben nektek is van meglátásotok, írjátok meg bátran. Mi is jelentkezünk majd cikkekkel, amelyekben a tesztelés eredmnényei lesznek. TIppekkel is. 

Srácok nem varázsgömb, nyilván lesz sok rossz előrejelzése is. Ez teljesen természes. De az adatok gyűlnek benne, és az idő elteltvével finomodik majd. 

Találjuk ki együtt, hogy a legoptimálisabb!

Hajrá-hajrá!

Sziasztok!
Nagyon jó dolognak tartom ezt és élnék is vele,sokat segítene,csak az az egy gondom van,hogy én mindig este állítom össze a másnapi szelvényemet.Ahogy láttam az oldalon csak az aktuális nap szerepel,ami nekem a feladás után csak megerősítés vagy lehangolás.Lehetne-e egy-két napra előre is jelezni a várható és leinformált dolgokat?Egyébként meg hajrá,veszteséges Zrt-t kívánok! :)

Szia

A hiányzólisták frissülése miatt sokkal aktuálisabb csak az aktuális napi megjelenések.

Próbálgatom, nézegetem, ehhez is hozzá kell szokni. Egyelőre ott vagyok fennakadva, hogy ahol a csapatok utolsó öt mérkőzése van ábrázolva (színes négyzetek), ott miért jobbról balra halad a felsorolás. Más weboldalon is találkoztam hasonlóval, és ott sem értettem. Magyar nyelven balról jobbra írunk és olvasunk, miért kell ebben az esetben jobbról balra haladni ? Még új a szoftver, lehet rajta módosítani.

Nem kell ezen részét módosítani, azért van így feltüntetve mert bal oldalt a legutóbbi meccs, és ahogy haladsz jobbra mindig azt megelőző mérkőzés. Ha ráhúzod a kurzort a dátumot is kidobja.

Igen a dátum megjelenik. És ? Ezen a táján a világnak balról jobbra írunk, olvasunk, nem pedig fordítva és erre hívtam fel a táblázatot összeállítók figyelmét. Én szeretem, ha a dolgok formailag is rendben vannak. Létezik weboldal, ahol az utolsó 5-6-10 mérkőzést hasonló módon ábrázolják,mint itt, de ott meghagyták a balról-jobbra irányt.

Jó kezdeményezés, de nyilvánvalóan nem új, sok statisztikai oldalt lehet találni.
Szvsz tekintsük béta verziónak.

Néhány észrevétel a teljesség igénye nélkül:
- hiányolom a végső tippet a kimenetelre, pl 1-es vagy 1X, vagy X2 stb
- akkor mi alapján is tippel? Írja utolsó 10 meccs, mindjárt alatta ott a 30 meccs. A BTS, FTS nél meg 20.
- A BTS-FTS kördiagram zavaros, nem derül ki, hogy jön ki a %, mit jelent a sárga? Középen 30 meccs, aztán meg pl 11/20 van.
- a hiányzók listája - ahol van - köszönő viszonyba sincs a valósággal, van ahol a fél csapatot hiányzónak írja, az Arsenálnál pl. sérült Olivier Giroud, aki már nem is a játékosuk. Amit megnéztem mind pontatlan volt.

Szóval kell még ezen dolgozni! Addig is, mint Pelikán et. is mondta: "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk"

Egy biztos meg kell szokni. De jónak tűnik. Konkrétan egy meccsre szeretnék most kitérni. Mert lehet nem értem az egészet. Ma lesz a Malaga-Atletico Madrid. Kérdezem itt most a Malagára 50% esélyt adnak? 23% x és27% csak az Atletico Mert akkor ezt tényleg nem értem mi alapján.

Én tegnap a Fiorentina-Juventus meccsnél nem értettem,hogy hozta ki a rendszer esélyesebbnek a Fiorentinát.

A kezdési időkhöz miért nem a magyarországi időnek megfelelő időpont van írva ?

Ez most komoly ,hogy a Toulouse-PSG meccsre a hazai győzelemnek van 60 százalék esélye ? Ne röhögtessetek már basszus ! Ki csinálta a rendszert ? Az aki a BKK online jegyvásárlási rendszerét ?

Kedves barátom, nem ugyanaz csinálta, ha ez megnyugtat. :-)  Megpróbáltunk olyan algoritmust írni ami figyelembe veszi azt, hogy mi lesz az adott csapat következő erőpróbája és ezt is bele kalkulálja. Nyilván ebben az esetben a PSG jövő heti madridi fellépése befolyásolhatta az eredményt, de dolgozunk a további finomításokon még. 

Én nem állítom,hogy nem nyerhet a Toulouse.Csak az a 60 százaléknyi esély bántotta nagyon a szemem.Mindent figyelembe véve ez nálam úgy nézett volna ki,hogy H:30 % D:30 V:40%. De azért nem elveendő dolog ez az elemző rendszer. Hajrá !

Ne haragudjatok, de mi alapján számol a program???
A Bologna elveri az Intert ma idegenben?
A Rennes a Lyont veri szintén idegenben?
60%-a az esélye, hogy a Furt megveri a Derzdát????
Szerintem ezt szedjétek le és gyúrjátok még

Mondjuk háromból két meccs jött. :) Szerintem meg meg kellene várni, hogy mi sül ki belőle. Elég sok bejön belőle, főleg félidőkre

Amiről tegnap már írtam:
A hiányzó játékosok listája - Huddersfield - 9 játékos az elemző rendszer szerint.

A valóság viszont az, hogy közölük pályára lép:
Christopher Schindler
Scott Malone
a padon ül
Danny Williams
Collin Quaner

Azt ne várjátok, hogy valaha is lesz olyan program,vagy kimutatás ami megmondja 100% -osan hogy ki fog nyerni. ez csak,útmutató,segitség. Próbáljátok a hasznos dolgokat kiszűrni belőle.Ha úgyis tudjátok hogy nyer a PSG akkor azt ne nézzétek. De vannak hasznos dolgok. Például a félidőket jó arányban eltalálják. Köszönöm.

Tegnap beleraktam a West Ham félidő x elmis vitte a szelomat., Meg ma hajnalban egy mexikói meccsnél is kuka lett a szelo..ugyanúgy félidő x

Ez nagyon jó lett! Félidei X-eket szépen hozta azokból a ligákból amiket követek!!! Köszi srácok nagyon jól sikerűlt!!!!

Szia!

Melyik bajnokságoknál érdemes nézni a félidei tippeket?

Hali!
végre időt szenteltem és átnéztem ezt az elemző rendszert.
Ne haragudjatok meg, de ez nem több, mint fikció!
Erre építeni sportfogadást nyílván nem lehet és sohasem lehet majd.
ott ahol 22 ember plusz a 4-6 játékvezető, meg a háttér-bundaüzletek-mozgatják a szálakat, na ott gép legyen a talpán, ha tutit ad.
Persze lesznek jó tippek, de itt a befektetett munka nem fog megtérülni.
Még egy egyéni sportban-tenisz-jobban el tudnám képzelni ezt,bár ott is nagyon mélyre kellene látni ám!
Persze támpontot adhat, semmi kétség, de készpénznek nem kell venni!
Ez nem bántó kritika akart lenni, csak észrevétel!

A gyerekbetegségek jönnek elő. Frissítjük a sérültesrendszert, a kiemelkedő csapatok súlyozását is jobban figyelembe veszi a rendszer majd. 
 

Ez egy statisztikai program, nem mesterésges intelligencia! Nem tippet ad, nem úgy kell használni, hanem esélyeket számol! És természetesen még bőven a teszt fázisban. Ezt is, ahogyan a TIpplap egészét, ezt sem kell elolvasni, akinek nem tetszik. És nem fikció, hanem statisztika és matematikai algoritmus. A Cikkben megírtam, hogy a nyilván a bundát, a játékvezetői hibákat, a nem várt sérüléseket nem látja nem is láthatja a rendszer. És nem akarunk fix tuti tippet adni, hanem egy esélyt szeretnénk, egy adatot, ami segítheti a tippválasztást. 
 

Azt gondolom,hogy én ezt a rendszert csak megerősítésként fogom használni az általam jónak vélt tippekhez. Ha egyeznek az elképzeléseink úgy bátrabban teszem majd meg a fogadást. Ha nem akkor elgondolkodom azon,hogy én tévedek vagy a rendszer téved inkább.

Amikor kialakítom a végleges tippeket, tudom, hogy milyen tényezőket ( statisztikai adatokat) vettem figyelembe. Ebben a rendszerben viszont nem látom, hogy a mérkőzések elemzése milyen adatokkal számol. Nem lehetne-e egy jövőbeni meccs kapcsán bemutatni, hogy abban a konkrét esetben milyen tényezőket vesz figyelembe a program. Talán az itt jelenlevők között is vannak, akik néhány jó ötlettel gazdagítanák a programot. Több szem többet lát !

Hali!
Értem Mackó, igazad van, csak a rovat címe nagyon becsapós!
Mit is jelent az intelligens szó! Ezt egy pedagógusnak tudni kellene.
A mesterséges intelligenciától pedig azért ez a program fényévekre van.
Ez is észrevétel, nem kötekedés.

Egy irányadó a dolog, nem kell annyira komolyan venni mint egyesek itt. Nekem személy szerint egy pár félidő x-et hozott már :))
Mondjuk a mai City BL meccsre nem tudom mit számolt a gépezet, én örülnék amúgy neki :DDDD

Én már azt hittem , hogy teljesen hülye vagyok és nem értem ezt az egészet. De akkor csak nem ha más is azt látja, hogy nem a City az esélyes. Mondjuk ez számomra felfoghatatlan. Akkor az irodák nem ismerik a statisztikákat, 8 feletti szorzókat adnak az itteni rendszer szerint esélyes csapatnak. LOL

Mivel sokan vannak akik nem mindent értenek teljesen. Szerintem jó lenne egy videós bemutatót csinálni. Egy két meccset végig vezetve rajta. Biztosan sokan örülnének neki.

Érdekesen néz ki, hogy a mai holland Eerste Divisie összes meccse szinte mindkét félidőben hazai győzelmet prognosztizál. Ami még érdekesebb, hogy ebben a ligában van az egyik legnagyobb 2,5 over arány, ennek ellenére az előrejelzéseknél itt éppen fordítva van. Vagy ennyire rosszul értelmezném a tippeket/statsztikákat?

Kissé fura ez a program. Mai napra pl. a meccsek kb. 99% hazai győzelmet jósol, a teljes játékidőre ..

Üdv Mindenkinek!
Olvastam az elöttem hozzászólásokat, és szinte mindben van igazság!
De!
Nincs "varázs"pálca!
Mindenki, saját, saját felelöségére használja, használhatja!
Szerintem, nagyon jó! Szuper!
Köszönet a fejlesztőnek, csapatának!
További jó munkát!
Szép napot, hetet, és sok szerencsét!
Üdvözlettel!

 

h i r d e t é s ▼