A hantik földjén is begyűjti a győzelmet az Avtomobiliszt?

2017. Dec. 7.
bodicsek

A jekatyerinburgiak hajtanak a rájátszásbeli pályaelőnyért, míg a hazaiak 11 meccse nyeretlenek és ligautolsók. Aki szeret izgulni a pénzéért, az megteheti, ugyanis a Sport 2 közvetíti a meccset! A rovat szakmai tartalmát a www.khl.hu weboldal szolgáltatja. Sok sikert mindenkinek!

h i r d e t é s ▼

 

Jugra-Avtomobiliszt
Rendes játékidős Avtomobiliszt-győzelem - 1,65

  • A Jugra Hanti-Manszijszk (3-7-5-24) a KHL utolsó helyén áll, 39 mérkőzésen 28 pontot gyűjtött, 11 meccse nyeretlenek, utoljára október 30-án győztek. A 64 lőtt góljuk a legkevesebb, ellenben a 122 kapott találat a legtöbb. Legutóbb a Ladát megizzasztották, de ők csak eggyel állnak előttük a tabellán, azt megelőzően 3-0-ra verte őket otthon a Traktor.
  • Az Avtomobiliszt Jekatyerinburg (18-3-6-11) jelenleg a Keleti-főcsoport 4. helyén található. Jó formában vannak, bár büntetőkkel kikaptak a 2. helyezett Avangardtól, előtte 5-0-ra verték a Szeversztalt, 4-2-re győztek a Szpartak ellen, valamint 5-1-re nyertek a Torpedo ellen. Gólarányuk kiváló, 112:87, főleg a lőtt gólok száma kiváló. 
  • Október 16-án csak hosszabbításban nyert 3-2-re az Avtomobiliszt, ám a két csapat formája között van annyi különbség, hogy a vendégek az egyértelmű esélyesek.

Hozzászólások

Hali! Ez a hanti már nagyon régen nyert!
Én most 1X-be teszem!
hali!

Cska Moszkva is jó lehet szerintem, nagy formàban vannak.
1,40 az odds meccsgyőztesre!

 

h i r d e t é s ▼