Három meccs három sportágból, avagy mire fogadjunk január 11-én?

2017. Jan. 11.
Leshat haGadol

Ma is három különböző eseményt néztem ki. Egy labdarúgó meccset választottam a francia Ligakupából, egy kosárlabda Bajnokok Ligája összecsapást, és végezetül egy teniszmeccset Ausztráliából. Sok sikert mindenkinek a mai válogatáshoz, a tippeket ma is a Tippmixpro ajánlatából szemezgettem, de megjátszható a papíros mixen is!

h i r d e t é s ▼

 

 

Paris SG - Metz
Gólszám 4,5

2017.01.11. 21:05

Kevesebb, mint 4,5

1,50  2-0

D. Thiem - G. Elias
Pontos végeredmény

2017.01.11. 10:40

D. Thiem 2:0

1,45 2-1 (6:7, 6:3, 7:5)

Cibona Zagreb - Juventus Utena
Hendikep 3,5

2017.01.11. 18:30

Cibona Zagreb +3,5

1,60 81-72 

  • A PSG a Ligakupa keretein belül fogadja a Metz csapatát. Nyilván senkinek sem kell bemutatni a két csapat közti különbséget, játékosokat sem fogok sorolni a PSG-ből, egyértelmű a szakadéknyi rés a két csapat között minden téren. Amiért mégis azt gondolom, hogy ma nem fogja izzé-porrá verni a Metzet a fővárosi csapat, az a tény, hogy a PSG hétvégén Rennes-be megy bajnokira. És a Rennes korántsem olyan rossz csapat, akik ellen magabiztosan lehozhatják a meccset. Márpedig a bajnokságban „csak” harmadik (hárommal vezet a Monaco és öttel a Nice) a párizsi csapat, és azt hiszem, nekik csakis a bajnoki cím lehet cél. Szóval itt ma pont annyit adnak ki magukból, amivel meglesz a biztos győzelem. Gólszámban gondolkodom, nem potyog négy találatnál több.
  • A sydney-i keménypályás viadal fontos állomás az Ausztrál Open előtt. Ráadásul immár 10 napja dübörög a szezon, illő lenne lassan-lassan felvenni az egyre jobb formákat. Thiem sokkal jobb játékos Eliasnál minden téren. Már kellő rutinnal is rendelkezik, fejben is nagyon erős, és minden ütésformája erős. Ő lehet pár éven belül, vagy akár idén is az egyik kiemelkedő teniszcsillag. Tavaly ugyan elfáradni látszott a szezon végére, akkor becsúszott már sok vereség, de most frissen, motiváltan elvileg simán vernie kellene Eliast. Akár 2-0-ra is. Ez a tippem.
  • A kosárlabda BL-ben két nagyjából kiegyenlített képességű csapat találkozik. Amiért a hazaiakat választottam kis hendis bebiztosítással, az a horvát - és általában a balkáni népekre jellemző - mentalitás. Nem ismernek vereséget, fejben általában erősebbek az északi népeknél. A szurkolóik pedig fantasztikusak! Azt gondolom simán is lejöhet a hazai győzelem, de próbálok biztosabbra menni, ezért a hendikepes lehetőséget választottam.

Hozzászólások

Bírom a zsíros oddsos tipped! Köszönöm és aaaaaazzzta-aaaaazzzta! A kosár tipp nagyon jó volt! :))))))))))))))))

 

h i r d e t é s ▼