Idén is osztályozón a Wolfsburg

2018. May. 17.
pletszo

Tavaly sikerült megkapaszkodnia a Bundesligában osztályozón keresztül a Wolfsburgnak, idén is erre a sorsa jutott a néhány éve még BL-résztvevő klub. Ezúttal a Holstein Kiel lesz az ellenfele, lássuk az esélyeket!

 

h i r d e t é s ▼

Wolfsburg – Kiel

  • Egy évvel ezelőtt a Braunschweig volt a farkasok ellenfele az osztályozón, akkor kettős győzelemmel menekültek meg Didaviék a kiesés elől. Az a szégyen érte a zöldeket, hogy megint plusz két mérkőzésre kényszerültek a kiesés elkerülése érdekében, mert nem voltak képesek három csapatot maguk mögött tudni a Bundesligában. A bajnokság hajrájában is sorra bukták el a meccseket, csak az utolsó fordulóban tudtak nyerni a sereghajtó Köln ellen, így megmenekültek az azonnali kieséstől. A játékoskerete alapján a Wolfsburgnak minimum a középmezőnyben kellett volna végeznie, de inkább Európa-liga indulást garantáló helyen. Didavi és Mehmedi sérülése ellenére is olyan támadókat tudnak felvonultatni, mint Origi, Arnold, vagy éppen Malli. Ilyen kvalitású játékosokkal nem lehet kérdés, hogy a másodosztályban harmadik helyen záró Holstein Kielt hazai pályán legyőzik. Sőt, az autógyáriaknak illene olyan előnyt kiharcolniuk, hogy a visszavágón már nem is legyen izgulnivalójuk. A Kiel ugyan jó formában zárta a bajnokságot, de ettől függetlenül a mai mérkőzés végeredménye kevéssé fog rajta múlni.

A Tippmixpro ajánlatából:

  • Wolfsburg – Kiel: 1x2: - Wolfsburg, odds: 1,88

 

Hozzászólások

Én gólváltásra tettem 1.9-es szorzóért. Igaz, hogy a másodosztályban, de mégiscsak a legtöbb gólt lőtte a Kiel. A Wolfsburg meg otthon csak begyötör legalább 1-et. :)

Hali! Nekem az az érzésem, hogy a Kiel nem fog gólt lőni. A Wolfsburg ki fogja védekezni. Az nagy előny lenne a Kielnek, ha gólt lőne. A múlt évben kerültek fel a harmadosztályból, nagyon nagy ugrás lenne nekik az élvonal . több cikkben is olvastam, hogy nagy ugrás lenne nekik az élvonal, szerintem simán átgázol rajtuk a Wolfsburg kapott gól nélkül.

Hali.Ez hasznos info.de lásd a Lipcse játékát. Majdnem minden stimel

Szerintem is jó lehet a gólváltás.
Esetleg a g/g hazai opció, jelenleg 4.15 oddson áll.

A bátor támadójátékot felvállaló vendégcsapat akár meglepetést is szerezhet,tulajdonképpen tét nélkül játszanak(nincs megfelelő stadion az 1 osztályra,az edző is távozik a Köln edzője lesz)igazából itt a hazaiaknak van veszteni valójuk. A g-g opció egy jó lehetőség 1.90-ért.

 

h i r d e t é s ▼