Ismét megszórja ellenfelét a belga válogatott?

2017. Nov. 14.
pletszo

A mai napon valóságos meccsdömping lesz U21-es Eb-selejtezőket illetően. A címvédő németek az izraeliek otthonába látogatnak. A vb-re kijutott válogatottak zöme pedig egymás ellen játszik felkészülési mérkőzéseket: így tesz Belgium és Japán is. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

 

Belgium – Japán

  • Nem is kell hosszan ecsetelni, hogy mennyivel előrébb tart a belga a labdarúgás, mint a japán. Ha erre a párharcra a jövő évi világbajnokságon is sor kerül, akkor egyértelműen Hazard-ék lesznek a favoritok, ma viszont „csak” barátságos mérkőzést vívnak egymással a felek Brugge-ben, ahol Roberto Martínez célja az lesz, hogy minél több játékost kipróbáljon. Az eredmény ilyenkor sokkal kevésbé fontos, ezért nem javaslom, hogy végkimenetelre fogadjunk, sokkal inkább érdemes a gólok számára.

  • A védekezés biztosan nem lesz olyan feszes, mint egy tétmeccsen, ebből következőleg több idejük és terük lesz a támadóknak. A belgáknak pedig a legminimálisabb is elegendő ezekből a tényezőkből és akkor is betalálnak. Legutóbbi nyolc meccsükön mindig legalább két gólt szereztek, Japán ellen aligha adják alább. Hétvégén Mexikóval 3-3-at játszottak kissé tartalékos összeállításban és vélhetően ezúttal sem fog minden ászuk pályára lépni, de a sok gól így is garantáltnak tűnik.

U21 Izrael – U21 Németország

  • A németek egy meglepő vereségbe már beleszaladtak, hiszen a norvégoktól 3-1-re kikaptak. Ezen kívül a többi találkozójukat hozták, de így lépéshátrányban vannak az írekkel szemben, tehát Izrael ellen nincsen hibázási lehetőségük. Nem is valószínű, hogy nem tudja elhozni a három pontot idegenből az Eb-címvédő. A németeknél már a nyári Eb-n, amikor még az 1994-ben születettek is pályára léphettek, nagyon sok ’96-os, ’97-es futballista szerepelt. Sőt Brandt, Werner, Sané és Süle stabil felnőtt válogatott kerettagnak vallhatja magát és a Konföderációs Kupán is ott voltak. Az ő távollétükben is találni Bundesliga-szinten jegyzett és már-már rutinos labdarúgókat a keretben úgy, mint Öztunali, Kehrer, Baumgartl, Amiri vagy éppen a legnagyobb névnek számító dortmundi középpályás, Dahoud. Az izraelieknél nincsen nemzetközi szinten jegyzett labdarúgó és az ebből adódó hatalmas tudásbeli különbség ki fog domborodni a németek oldalán.

A Tippmixpro ajánlatából:

  • Belgium – Japán: Gólszám 2,5: - Több, mint 2,5 gól, odds: 1,40
  • U21 Izrael – U21 Németország: (1x2): - U21 Németország, odds: 1,37

 

h i r d e t é s ▼