Jégkorong: Dinamo Minszk-Ak Barsz

2017. Nov. 13.
bodicsek

Hétfőn néhány találkozóval folytatódik a KHL alapszakasza, ezek közül a fehérorosz-tatár csatát néztem ki, miután a hazaiaknak sok fáradt játékosuk lehet a nemzetközi szünet után. A rovat szakmai tartalmát a www.khl.hu weboldal szolgáltatja. Sok sikert mindenkinek!
 

h i r d e t é s ▼

Dinamo Minszk-Ak Barsz
Rendes játékidős Ak Barsz-győzelem - 2,00

  • A Dinamo Minszk-Ak Barsz találkozón jégre lépő játékosok közül a hazaiaknál szinte a teljes csapat részt vett a fehérororosz válogatottal a franciaországi EIHC-tornán, így 3 nap alatt 3 meccs került a lábakba, a vasárnap hazaút után pedig hétfőn már a kazanyiak ellen kell küzdeniük, míg elsőszámú kapusuk, Enroth a svéd válogatottban védett. A vendégeknél 6 játékos volt érintett a különböző válogatottakban. A minszkiek a Nyugati főcsoport 10. helyén állnak, míg a tatárok a Keleti főcsoport első helyéért harcolnak és egypontos hátrányban vannak a Barisz mögött. A meccsre a vendégek érkezhetnek kipihentebben, plusz még mellettük szól, hogy Garipov kapus nem kapott behívót a válogatottba, így frissen állhat csapata rendelkezésére.
  • Hasonlóan válogatott játékosok által bőven érintett találkozó a Slovan-Szalavat Julajev csata, ám azért nem azt választottam, mert a pozsonyiak (némileg meglepő módon) kevesebb játékost adtak a nemzeti csapatoknak, mint a baskírok, akiknek mindkét kapusuk külön volt a csapattól, de 1,85-ös szorzóért megkockáztatható a vendégsiker.

Hozzászólások

Sziasztok.
Mivel a mai napra nem talaltam tul jo meccseket igy kicsit tovabbmentem es a kovetkezo par napbol vettem ki meccseket
Angers - Bordeaux Merk. Gyoztes V 1.6
Pittsburg - Boston Merk. Gy H itt meg nem tudni az oddsot de en 1.4 max 1.5re saccolom
Turku - Assat 1.5 H
Lokomotiv Jaroszlav - Szocsi H 1.47
Linz - Klangenfurt 1.75 H

Az osszes meccset meccs gyoztesbe rakom azaz a hosszabbitas is beleszamit ha arra kerulne sor
Linz es a turku meccsen meg agyalok mert ugyis csak holnap adom fel de szerintem jo lehet hazaira mindketto

Mostanaban a leadott tippeknek eléggé szar a találati aránya pár éve nyomon követem de szerintem ilyen gyenge tippek mint az utóbbi 3-4 hónapban voltak az oldal fennállása óta nem voltak / szóismétlés. :D Tudom, hogy munka van mögötte meg nem kötelező megrakni ecetera ecetera, de javítson ki valaki ha tévednék. Elvégre ez egy tippszter oldal vagy mi. És az utóbbi időben nem valami fényes a statisztika már ha ti nem is vezetitek szivesen megosztom az elmúlt havi leadott tippek és sikerességük statisztikáját

hali! Várjuk!
Én ajánlom gcfc tippjeit önállóan tétemeléssel tenni. nagyon jól hozza a pénzt!

Nyilván olyan statisztikát vezetsz, amilyet csak akarsz és azzal osztod meg, aki fogékony rá. Kérdezd meg nyugodtan Bodicseket itt kommentben, hátha érdekli. Engem nem érdekel. Én tudom, hogy Bodicsek ért a hokihoz, tudom, hogy őszintén a legjobb tippeket keresi. Én már tudom, hogy ez sportfogadás, soha senki nem lesz állandóan magas százalékon. Nem vagyok kiváncsi a statisztikádra, ha akarnánk vezetni, megtennénk. 

Jó pár napig lejött Bodicsek tippje, mit ad Isten akkor akarod megosztani velünk a "húdeszar" statisztikát és próbálod meg befeketíteni a tippadókat, amikor éppen nem sikerül. Biztosan véletlen lehet! Mi rábízzuk az olvasókra, mindenki kövesse és hozza meg a saját verdiktjét. 

Javasolni pedig egyet tudok jó szívvel. Hozz jobb tippeket! Vezesd a kettőt együtt és ha tartósan jobb eredményt produkálsz, mint Bodicsek, akkor lehetne hiteles és kalapemelést-eredményező a lehúzó íársod. Bár elegáns akkor sem lenne, mert a  nagyság onnan ismerszik meg, hogy szerény az illető.

További sportfogadó-sikereket és jó egészséget kívánun!

Ja és kérlek privátban küldd el annak, aki kéri! Mi nem kérjük, ezért innen törlök minden olyan statisztikát, amit nem mi mérünk! 

Bocs érte.

Rendben ezen hozzáállással köszöntem, hogy itt lehettem. Vicc ami mostanság megy, mint a hisztis primadonnák... ha valamit nyilvánosan osztasz meg akkor viseld a kritikát is ne csak a dícséretet. Úgy látszik ez nem dívik errefelé

A cikkeket Bodicsek írja! Ha ő beleegyezik, akkor kirakhatod a statisztikáját. Vele kellene megbeszélned. 

Nem sértődtünk meg, csak leírtam a véleményünket, Nem kérjük a statisztikádat, mert rábíznánk mindent az olvasókra. Akik követik Bodicseket, azok kedvelik, mert helytálló gondolatai vannak. Napokig lejött szépen a tippje. A magyar-japén meccsen is jó gondolatokat írt, de a csapat nem volt eredményes a góllövésben. Hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet. Nincs ember, aki mindent előre lát! azt jósnak hívják, de ilyen nincs! Bodicsek ismeri a jégkorongot, naprakész és jól látja. Szeretik a cikkeit, akkor is, ha nem mindig jön be. A véleményed, pedig, hogy mennyire rossz, eltúlzó! 

Ha segítő a szándékod, akkor vele beszéld meg! Ha pedig csak lehúzni akarod a cikkírókat abból nem kérünk. Mi sem bántunk senkit, érthető ha nem szeretünk állandó támadó, lehúzó véleményeket olvasni. 

 

A kritikát viseljük, nem töröltem ki semmit! csak éppen megpróbálom megvédeni Bodicseket és a többieket is, mert még mindig eltúlzónak gondolom, amit írtál! És nem csak te vagy az egyedüli.

Ingyen próbálunk meg tényleg hozzáértő szakembereket megszólaltatni, jó tippeket hozni, nem kell tízezreket meg három-négyezreket fizetni havonta érte! És nehogy azt hidd, hogy a fizetős oldalaknak mindig bejön! mert nem! Nekik csinálsz statisztikát?

 

És a végére reagálva, fizetős oldalakra sosem mentem a többi, amit meg követek tippsterenkénti statisztikával/aaktuális formával rendelkezik. Innen jött az építő jellegű ötlet. Az meg hogy olyan statisztikát csinálok amilyet én akarok hát az nettó sértő... bárki visszakeresheti csak az elég hosszas dolog ezért gondoltam a statisztikára de ha itt valaki kritizál vagy esetlegesen nem tetszését fejezi ki megoldás helyett egyből letámadják, ami azért zavaró mert nem volt ez jellemző az oldaalra. És ezennel ezt a témát befejeztem

Ha figyelmesen elolvastad volna nem személyesen Bodicsekre gondoltam, hanem kompletten az oldal egészére... nem személyeskedtem. 3-4 éve követem az oldalt nem a levegőbe beszélek. Tisztelem a belerakott időt de tippster oldalakon az eredményesség a mérce az meg manapság nem épp fényes. A statisztika meg arra lenne jó rovatonként, hogy ha betéved egy új emberke rálátása legyen a sikerességi formára mielőtt pénzt áldoz egy tippre. Ez saját vélemény de lehet rosszul látom.

CSak most keveredtem ismét gép elé, azért nem válaszoltam. 
Én azt gondolom, hogy egy okosabban vislekedő sportfogadó az alapján dönt, amit tapasztal. Több igazán sikeres tippstert ismerek és mind így gondolkodik. Nem másnak hisz, hanem amit ő maga megtapasztal.
A másik pedig az a tény, hogy ez sportfogadás! Szerencse és sok minden más is fontos, nem csak a felkészültség. Bodicsek kiválóan ért a jégkoronghoz ,de ő sem jós. A szerencse forgandó, egyszer fent, egyszer lent és még sorolhatnánk. 

Nem állt szándékomban senkit megbántani, téged sem. Egészen egyszerűen abból van elegem és azt tartom igazságtalannak, hogy mindig akkor jönnek a kritikák, amikor éppen nem jön le a tipp! Amikor napokig jól lejön semmi. És igen rengeteg meló van benne. És máskor is lesz amikor elmegy. De összességében szerintem Bodicsek is a jók közé tartozik. De ezt minden egyes olvasó magának fogja eldönteni. 

Ha a statisztikádat ki szeretnéd rakni ezt Bodicsekkel kell megbeszélni! És nem mondtam véleményt a te statisztikádról, csupán annyit írtam, hogy csak azt rakjuk ki, amit mi mérünk. És mivel minden egzes tipp kint van és kint is marad bárki utána tud nézni. 

Részemről lezártnak tekintem ezt a vitát. TÉnyleg őszintén kívánok sok sikert a fogadásban és az élet minden más területén is!

Üdv

Teljesen egyetértek veled..
Ahogy valaki negatív véleményt formál (még ha kúlturált formában is teszi, ahogy te is), azonnal jön az ellentámadás..

Ez nem ellentámadás volt, hanem védekezés! Soha nem törölünk ki egyetlen negatív kritikát sem, ha normálisan volt megfogalmazva és nem volt bántó, sértő, vagy vulgáris! 

 

h i r d e t é s ▼