Jégkorong tétemeléses stratégia három lépésben, újra!

2017. Aug. 24.
Barnamedve

Ez a cikk volt már itt a Tipplapon, de mivel azóta is gyakran előkerül a kommentek között (legutóbb tegnap), elővettük még egyszer. Egy olyan tétemeléses taktikát szeretnék bemutatni, amely nagyon jó eséllyel alkalmas arra, hogy egy játéknap alatt megduplázza a kezdő tétünket. A legfontosabb tény az, hogy ehhez a taktikához egyáltalán nem kell értenünk a jégkoronghoz! Ezúttal is a KHL-t venném alapul és követnénk egy kicsit az orosz jégkorong-bajnokságot vizsgálva azt, hogy ezzel a taktikával mennyire lehetünk nyereségesek.

h i r d e t é s ▼

  • A lényeg az, hogy az adott napon X téttel fogadunk az időrendben elsőként feltüntetett mérkőzésnél arra, hogy az első harmadban több mint 1,5 gól esik. Erre általában duplázó-körüli szorzókat adnak! Mindig időrendben kell haladni és mindig az elsőnek feltüntetett meccset válasszuk. Amennyiben lejön a tippünk, véget is ért az aznapi játék, egy duplázással lettünk gazdagabbak. De mindenképp meg kell várni az első harmad végét! Ha közben kezdődött el a második meccs, akkor arra nem fogadunk.
  • Amennyiben bukó, akkor az időrendben még el nem kezdődött, következő mérkőzés jön, a tét 2X, szintén az első harmad over 1,5 gól a fogadásunk. Figyelem egy időben kezdődő meccseken csak egyre fogadunk, mindig arra, amely előrébb van feltüntetve. Tehát, ha a második meccsen lejött a tippünk, akkor meg is van a kezdeti tétünk duplája, befejeztük a fogadást aznapra, ha nem, akkor következik a harmadik utolsó lépés.
  • Természetesen a logika marad, az időrendben harmadik meccs következik, első harmad over 1,5 gól. A tét 4X. Ha lejön, akkor megvan a duplánk az első tétet nézve, ha nem, nos, ha nem akkor buktunk 7X tétet, de ez az eset meglehetősen ritkán következik be! Próbáljuk ki együtt, működik-e a dolog.

KHL 2017-2018

1. játéknap 2017-08-22
Az első meccs 14:30-kor a Szibir Novoszibirszk volt, az eredmény 3-1 lett, nem volt gól az első félidőben. A második meccs 16:00-ás kezdettel (A 15:00-ást nem értük el, hiszen az első meccs első harmadának véget kell érnie!) a Szalavat UFA – Admiral Vlagyivosztok volt, az eredmény 3-1 szintén, de itt már volt találat az első játékrészben! A taktika nyert az első napon.

2. játéknap 2017-08-23
Az első meccs 16:00-kor kezdődött: Metallurg Magnyitogorszk – Avtomobiliszt Jekatyeringburg. Mivel az első harmadban már kapuba került a pakk, egy nyugodtabb napon vagyunk túl, második napon is nyert a stratégiánk.

3. játéknap 2017-08-24
14:30 Szibir Novoszibirszk – Dinamo Riga
15:30 Barisz Asztana – Szpartak Moszkva
18:00 AK Barsz Kazany - Kunlun

Hozzászólások

Hali! Igen, ott több a gól! Én az 1,5 gól alatt/harmad játszottam, az százalékban jobb, de az odds kisebb.
De abbahagytam, mert ott kellett figyelnem.

Tegnap este pont ezt a két bajnokságot írtam a Brainstormingba, be is másolom ide a hsz-t.

"Szia!

Érdemes lehet ezt játszani, mert a próbaidőszakban szépen hozott. 1,5 gól felettre legjobban a német, osztrák és talán még a szlovák liga a legalkalmasabb. (Legjobban a német és az EBEL). 1,5 alattra finneket a stílusból adódóan lehet pakolni és a KHL néhány csapatát pl. Amur, Traktor. Ezekben a ligákban csak akkor tettem 1,5 felettre, ha az előző meccsen nem volt meg egyik harmadban sem a 1,5 felett, tehát egy kört megspóroltam.
Ha indul az NHL ott is érdemes lehet a 1,5 feletti opciót választani, bár ott azért az éjszakai meccsek miatt kicsit kényelmetlenebb a dolog.
Figyelembe véve az arányokat, a kényelmet és az oddsokat a német bajnokságot érdemes a legjobban tolni, mert az első harmados oddsok 2,0-2,2 között mozognak és a másodikban sem lesznek túl alacsonyak (kb. 1,7-1-9)"

Még annyit ehhez, hogy én úgy csináltam a német és osztrák bajnokságban, hogy mindegyik meccset tettem az adott nap. Ha valamelyik meccs nem jött be, akkor mindkét csapat következő meccsén folytattam a tétemelést. Tegyük fel Wolfsburg - Kölni 0-1, és a 3. harmadot 8 egységgel raktam, akkor a következő meccsén a Wolfsburgot és a Kölnt is 8 egységgel kezdtem, mert az odds az első harmad miatt jobb volt. Arra viszont figyeltem, hogy a nyertes meccseken legalább 1 egység profit jöjjön, ha az első harmadban nem jött be a fogadás. A példát említve nem mindig ugyanakkora egységgel kezdtem bukó után a következőt, hanem ott is figyeltem hogy legalább az 1 egység meglegyen, ha bejön, így volt hogy csak 5-5 egységgel raktam a két csapat következő meccsét.

Szia Barnamedve!
Valamit nem értek. Bocsánat, írod, hogy 1,5 gól felett legyen a tipp, viszont a második napon " a Szalavat UFA – Admiral Vlagyivosztok volt, az eredmény 3-1 szintén, de itt már volt találat az első játékrészben" , igen volt, de csak egy gól volt és nem 1,5. Akkor ez a nap is bukta. Nézem az összes meccsek első harmadát, 3 meccsen lett 0-0 illetve 3 meccsen csak 1 gól esett. Akkor ez a nap is bukta.
Nem akarok okoskodni, csak megnéztem a meccseket.

Igazabol èn ahogy emlekszem, tavaly Barnamedve mikor elinditotta ezt, Khl-es tippeket irt es csak az 1.harmadra vonatkozolag..
Aztan persze hamar abbamaradt a dolog, mert ő mindenbe belekap, de sokàig nincs türelme vègigcsinàlni bàrmit is.. :)
Ez olyan, mint aki egy honapot nem bir ledolgozni, mondjuk hogy a viharba akar 40èvet?:)
De egyèbkent lehet persze ugy csinalni, hogy az 1.harmadra vonatkozolag csak a 1,5gol felett(tehat minimum 2gol)
De van olyan verzio is, hogy viszed tovabb hanemjött a minimum 2gol az 1.harmadban,a 2.jatekrèszre,ha ott sem jött a 3.jàtekreszre,ha ott sem, akkor egy ujabb meccsbe belekezdeni immàr 4.körben,amig nem jön.
Azè vakvilagba lövöldözni itt sem illdomos, èrdemes cèliranyosan adott csapatokra ràmenni.
A Khl annyira nem alkalmas erre, bar itt is vannak olyan csapatok, akik termelik a golokat, vagy előre vagy hàtulra. :)
Emlekszem mikor ez a projekt tavaly felmerült sok vèlemèny felmerült, èrdemes mes visszamenő èvekre golàtlagokat megnèzni.
Èn ezt a dolgot kóstolgattam, a nèmet meg az osztrak aranybànya erre a dologra, a szlovàk is jo, csak ott nem engedi ezt mar minden meccsre..
Svèd meg a cseh so-so, a finn elèg defenziv, golszegeny, ott inkabb az under iranyban èrdemes indulni, es a Khl-t is inkabb a defenzivebb bajnoksagokhoz sorolnam.
Bàr ott is egy Pètervar, Cska, Magnit, Omszk veri a gólokat. :)

Ja meg az Enè csel is jo ilyen szempontbol, okt.vègèn indul, csak ottand fent kellesz maradnia. :)

Az első nap biztosan nem nyerő így, mert a második fogadott meccs I. harmada 1:0 lett, a leírás szerint pedig over 1,5 a fogadási piac!

Igazatok van. Tavalyról én úgy emlékeztem, hogy over 0,5g a jó. Viszont így akkor nem lesz jó az egész. Akkor viszint ebben az esetben olyan ligát kell választani ahol több a gól, több a támadás

Este utánanézek és kijavítom. Az biztos, hogy a KHLben az over 1,5gól az első harmadra nem lesz jó

hali! Na ma is qurva eredmények vannak.Omszk-Cserepovec O:O, beszarás!

Sziasztok!

Tegnap jött a vitát X2! Még
a nem fogadtam de a 0-0 nem meglepő mert mindig van ilyen meccs! Igaz nem ilyen koràn de ez van. Elején csak nyugi szerintem! Jó jàtèkot!

Sziasztok! Én is "űzöm" ezt a stratégiát,de kicsit másképp. Megnézem a csapatok előző meccseit, és ha az első harmadban nem volt 2 gól,akkor tétemeléssel folytatom. Max. 5 meccsen belül be szokott jönni,de ez elég egzotikus esetekben van :)

Összessègèben èn ezt teljesen a "hazàrd" kategorianak tartom, de lehet vele probalkozni. :)
Szerintem jobb a meccselemzes, főleg ha hozzàèrtő emberek irnak ide, nem koklerek.
Akiknek a nevèvel ki van irva jègkorongmeg kosar rovat, pff. :(

Hát figyelj..2/2 jött ma :) a Kunlun és az Admiral meccseket raktam, ezeknél a csapatoknál már régen volt az első harmadban 2 gól. Nem állítom,hogy életbiztosítás,de lehet vele probalkozni. Igazából a német éa amerikai hoki meccseket szoktam rakni,de ugye az még nem kezdődött el..:)

Igazabol ez egy ilyen "alattomos gyilkos", lehet hogy 3hónapig is elvergődsz vele, csak egyszer üt be a dolog, de akkor nagyon. :(
Èn senkit nem akarok se rà, se le beszèlni róla, szerintem több èrtelme van az "èszelvű" elemzèseknek meg eselylatolgatasnak.
Bar szerencse faktor ott is jelen van.. :(

Nèmet, osztrak tuti erre amugy, nem nèztem az oddsokat, gondolom azert ott "nyomottabb" oddsok vannak. Pl első harmadra ha emlèkeim nem csalnak egyiknel sincs meg a 2-es odds...
2.-3.harmadra meg aztan 1,6-1,5..
Vègülis ezt is at lehet hidalni, csak akkor erősebben kell tètet emelni..

Németben 1,9-2,2 között megy első harmad. Második 1,7-1,85 között, harmadikra volt hogy 1,55 volt, de akkor úgy választottam tétet és jól alakult. Vagy lehet hazárdírozni, hogy egy 1-2 percet várni, így nagyobb az odds de ez igazából öngyilkosság szóval meg kell tenni a harmadikat az elején.
Osztráknál jártam úgy is, hogy csak 2,5 felettre lehetett tenni a 3. harmadot, ott kénytelen voltam várni, hátha nem lesz gól ezért is szerettem jobban a németet.

Igen, vègülis az 1.harmadokra kinàljàk a legmagasabb oddsokat, aztan ahogy megyünk bele egy adott meccsbe, annal alacsonyabb..
Erdemes azert vègignezni a tavalyi nèmet, osztrak statokat, szoval az a 2 bajnoksag nagyon jo erre, követtem az eredmènyeket. :)

 

h i r d e t é s ▼