Lesz-e gólzápor Houstonban?

2017. Oct. 11.
pletszo

Egy korábbról elhalasztott mérkőzést pótolnak be az Egyesült Államokban magyar idő szerint ma éjszaka. A Sallói Dániellel felálló kupagyőztes Sporting Kansas City a Houston otthonába látogat és már csak azért is izgalmas mérkőzésre van kilátás, mert még egyik csapat sem biztosította a helyét a rájátszásban három mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt. 

h i r d e t é s ▼

 

Houston Dynamo - Sporting Kansas City

  • A Kansas lényegesen kedvezőbb helyzetből várhatja az alapszakasz hajráját, hiszen mindössze egyetlen pontra van ahhoz szüksége, hogy matematikailag is biztossá tegye részvételét a play-offban. Ezt akár a mai napon is megszerezheti a nyugati főcsoport ötödik helyén álló Houstonnal szemben. Sőt egy győzelemmel a Kansas City pontszámban utolérné az éllovas Vancouvert. A Houston mindössze egy ponttal áll a 7. Salt Lake előtt, tehát óriási veszélyben van a kiesést illetően. A Sporting egy nagy sikert már elkönyvelhetett ebben az idényben, ugyanis megnyerte a US Open Cupot és a New York elleni fináléban éppen a 21 éves magyar támadó, Sallói Dániel szerezte a kupagyőzelmet jelentő gólt. A bajnokságban is már több alkalommal eredményes volt a fiatal csatár, reméljük a mai napon a Houston hálóját is megzörgeti.

  • Az eddigi statisztikák alapján ugyanis jó esély mutatkozik egy sokgólos meccsre, hiszen a Houston rengeteg gólt lő és ezzel párhuzamosan kap is. Két körrel ezelőtt az LA Galaxyval játszottak 3-3-at, de a két csapat legutóbbi bajnokija is 3-3-mal zárult még tavaly. Ennek tükrében én afelé hajlok, hogy 2,5 gólnál több fog születni ezen a találkozón.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

h i r d e t é s ▼