Lezárják, vagy lesz 7. meccs?

2018. Mar. 12.
bodicsek

Ma lezárul a párharc, vagy újra egymásnak feszülnek a csapatok?

h i r d e t é s ▼

Metallurg-Avtomobiliszt
rendes játékidős Metallurg-győzelem - 1,80

  • A magnyitogorszkiak 3-2-re vezetnek a párharcban, muszáj lezárniuk hazai jégen a csatát, különben kénytelenek lesznek idegenben megvívni a 7. mérkőzést.

 

  • A Metallurg Magnyitogorszk kétszeres bajnoka a KHL-nek, 2014-ben és 2016-ban hódították el a kupát, míg 2017-ben döntőztek. Az idei alapszakasz nem sikerült ideálisan nekik, csak az 5. helyen végeztek Keleten. Több kiemelkedő játékosuk is van: Szergej Mozjakin 2+5 pontja magáért beszél, akárcsak a pont per meccs átlagot hozó Jan Kovár 2+3 és Chris Lee 1+4 pontja. A kapuban az olimpiai bajnok Vaszilij Kosecskin 95,5%-a kiemelkedő.

 

  • Az Avtomobiliszt Jekatyerinburg jó szezont hozott, a Keleti-főcsoport 4. helyén zárta az alapszakaszt. A párharcban ketten emelkednek ki a csapatból: Anatolij Golisev és a kanadai Francis Paré egyaránt 2+1 ponttal áll. Eddigi két sikerüket a kapusuk hozta, a cseh Jakub Kovár 2,2-es kapott gólátlagához 92,3%-os védési hatékonyság párosul.

 

  • Változatos főcsoport-negyeddöntőt vívnak, felváltva nyertek: előbb a Magnyitka 3-2-re, aztán az Avto 2-1-re, ezután 3-1, 2-1, 4-1 lett a győztesnek, így a Metallurg most 3-2-es előnnyel utazhatott haza, ahol lezárhatja a csatát és 4-2-vel továbbjuthat.

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼