2012.08. 05.

Napi olimpiai favorit - 2012-08-05

Napi olimpiai favorit - 2012-08-05

A mai napon úgy döntöttem, hogy mivel a tippmix kínálatban rengeteg olimpiai esemény van, ezért egy olimpiás Napi favorittal is megpróbálkozom.

 

BRAZÍLIA - ANGOLA
  Olimpia női kézilabda A csoport, 12:15  

A brazil lányok jól muzsikálnak eddig a női kézilabda torna A csoportjában, három győzelem és csak egy vereség áll a nevük mellett, az egyetlen vereségüket is csak a jó erőkből álló orosz lányoktól szenvedték el. Horvátország, Montenegró és Nagy-Britannia nem jelentett gondot.
Az angolai lányok az orosz, a horvát és a montenegrói lányoktól is simán kikaptak, csak a brit hölgyeket sikerült eddig elkapniuk, valószínű ez is marad az egyetlen sikerük. Sima brazil sikert várok Amoriméktól.

 

USA - OLASZORSZÁG
  Olimpia, női vízilabda negyeddöntő, 20:00  

A női vízilabdatornán befejeződtek a csoportküzedelmek, minenki továbbment, a kérdés csak az volt ki kivel találkozik a nyolc között. Az egyik aranyesélyes, az Egyesült Államok veretlen maradt a csoportjában, legyőzte a magyar és a kínai csapatot, míg a spanyol lányokkal döntetlent ért el.
A másik csoportból ellenfélként érkező Olaszország egy győzelemmel és két vereséggel vívta ki a harmadik helyet a csoportjában. Az egy győzelem a nem éppen a vízilabdájáról híres Nagy-Britannia ellen született meg, az ausztrál és az orosz hölgyektől a papírformának megfelelően kikaptak. A mérkőzés esélyese az USA-beli csajok.

 

NORVÉGIA - SPANYOLORSZÁG
  Olimpia női kézilabda B csoport, 20:30  

Mind a két csapat javuló tendenciát mutat a tornán, ugyanúgy állnak jelenleg, két győzelem, egy döntetlen és egy vereség áll a csapatok neve mellett. A norvégok a nyitányon alaulmaradtak a franciákkal szemben (23-24), majd legyőzték a svédeket (24-21), majd a jó erőkből álló Dél-Koreával ikszeltek (27-27), hogy aztán a legutóbbi összecsapásukon ismét győztesen hagyták el a pályát, Dániát verték 24-23-ra.
A spanyolok is vereséggel kezdtek, Dél-Korea néggyel verte őket (31-27), aztán játszottak egy gólszegény meccset a francia hölgyekkel (18-18), de megrázták magukat, és két győzelem jött az utolsó két meccsen, Dániát 24-21-re, a svédeket pedig 25-24-re sikerült legyőzni.

 

HORVÁTORSZÁG - TÖRÖKORSZÁG
  Olimpia, női kosárlabda A csoport, 21:00  

A női kosárlabdatorna csoportküzdelmei a mai napon befejeződnek, az A csoportban az a nagy kérdés, hogy ki végez a csoport második helyén és meccselhet a B csoport negyedikjével, Kanadával. A nagyobb sansz a 2. helyre a török hölgyeknek adódik meg, hiszen ők a verhető horvát lányokkal, míg a kínaiak az amerikai hölgyekkel játszanak. A török lányok erejét mutatja, hogy csak az amerikaiaktól kaptak eddig ki, míg a kínai hölgyek már elszenvedtek egy vereséget, éppen a törököktől, és ma nagy valószínűséggel begyűjtik a másodikat is és visszaszorulnak a 3. helyre, míg a török győzelem csoportezüstöt érhet.

 

Ssz. Mérkőzés Tipp Odds Fogadási
határidő
197 Brazília - Angola 29-26 Brazília 1,23 12:00
205 USA - Olaszország 9-6 USA 1,35 19:45
199 Norvégia - Spanyolország 20-25 Norvégia 1,38 20:15
195 Horvátország - Törökország 65-70 Törökország 1,35 20:45
      Eredő 3,09

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Vizilabda világából