Norvég, angol és német meccsek ma a csokorban (1,55 – 1,35 – 1,50)

2017. Aug. 12.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Remek lehetőségek vannak, érdemes velünk tartani! A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

 

Molde – Rosenborg
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,55

  • Rangadó Norvégiából, ahol a listavezető Rosenborg látogat a dobogó harmadik fokán tanyázó Moldéhoz, mely csapat hat meccse veretlen. Ugyanakkor a bajnokság zászlóshajósa is fantasztikus formában van, az utolsó öt bajnokijukból 13 pontot szereztek, nem mellesleg 18 lőtt góllal. Egészen elképesztő teljesítmény a részükről, s úgy néz ki, idén is hozzák a "kötelező" bajnoki címet majd. Ugyanúgy Solskjaer és Ingebrigtsen együttesében is mindenki játékra kész, így úgy néz ki, a legjobb kezdőket küldheti ki a szakvezetés.

FH:18:00

Cardiff - Aston Villa
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) - Odds: 1,35

  • Mindketten továbbmentek a ligakupából a hét közepén, míg a bajnokságot az élvonalból kieső Cardiff győzelemmel, az idén sokra hivatott Villa döntetlennel indította. Sokra hivatott, hisz sikerült a nyáron Bruce csapatát megerősíteni rutinos, illetve fiatal lendületes játékosokkal egyaránt, gondolok itt Terryre vagy Onomahra. Vélhetően mindkét csapat támadólag fog föllépni, ezért mindenképpen számítok gólokra ellentétben a bukikkal, akik meglehetősen gólszegény összecsapásra számítanak.

FH:16:00

Würzburg – Bremen
Bremen (1X2) - Odds: 1,50

  • Az előző szezonban nyújtott tavaszi hadjárata a Werdernek remek idei teljesítményt vetít előre. Igazoltak a nyáron egy svéd válogatott védőt, de a cseh válogatott kapus Pavlenka sem ígérkezik rossz üzletnek. Ugyanakkor Gnabry távozott, illetve a klublegenda Pizzarro sem kapott új szerződést. Nouri mesternek több hiányzóval is számolni kell ma, ami nehezítheti a 37 éves szakember dolgát, ám azt gondolom, így is össze tud majd olyan kezdőt rakni, amivel át tud lépni a harmadosztályú ellenfelén.

FH:20:45

Hozzászólások

Werder mostanában elég sűrűn elhullik az első körben a kupában.
Van benne rizikó bőven!

 

h i r d e t é s ▼