Olasz, spanyol, francia, elemzések a latinos foci kedvelőinek

2017. Jan. 10.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!  

h i r d e t é s ▼

 

Sochaux - Monaco. Monaco (1X2) 1-2
Odds: 1,45
. A sikeres kupameccsük után a hercegség alakulata a ligakupában próbálkozhat, illetve menetelhet tovább. Nagyszerű az idei formája Jardim csapatának, ebben Falcao visszatérése is nagy szerepet játszik, s bár elképzelhető hogy a kolumbiai támadó ma valamennyi pihenőt kap, a vendégcsapat tartalékosan is esélyesebb. 
FH: 21:00 

Atl. Madrid - Las Palmas. Kevesebb, mint 1,5 (1. félidő - Gólszám 1,5) 2-3 (0:0, 2:3)
Odds: 1,50
. A kétgólos előny tudatában Simeone ráér ezen a mai meccsen egy takarékosabb taktikával pályára küldeni a fiait. Elég hosszú ez a szezon, hogy egy ilyen meccsen esetleg összeszedjenek egy fölösleges sérülést a kulcsemberek, így taktikus, óvatos játékra számítok tőlük, aminek az elsődleges célja az előny megtartása. 
FH: 21:15

Napoli - Spezia. Döntetlen (Hendikep 0:2) 3-1
Odds: 3,75
. Osztálykülönbség van a két csapat között, s ez most talán hatványozottan igaz. A Napoli fantasztikus formában várja ezt a kupatalálkozót. A ligúr együttes közben ráállt a gól nélküli döntetlenekre, az utolsó három bajnokijuk hozta ezt az eredményt, jól látszódik, hogy a védelmükre nagy hangsúlyt helyeznek. Ma is vélhetően a Del Col, Terzi, Valentini, Migliore hátsó négyessel kezdenek, míg a hazaiaknál több olyan játékos kap lehetőséget, akik a bajnokságban csak percekkel rendelkeznek, gondolok itt Maksimovicra, Maggióra, illetve Rogra. Jelenleg a két alakulat között alaphangon is megvan a kettő gól, ennél többre meg minek törjék magukat Sarriék.
FH: 21:00

Hozzászólások

Üdvözlet!
Kár a tegnapi szép napot rontani ilyen összecsapot tippekkel! Ez maga az álom és a vízió kategória...
Ez maszatolás...! :D

De a tisztesség megkívánja hogy sok sikert kívánjak hozzá.. hát sok sikert..!

Kösz az összecsapott tippekért! Ilyet minden nap idemaszatolhatsz!

 

h i r d e t é s ▼