OTP Bank liga

A Ferencváros és a Videoton jelenleg öt pont különbséggel áll az 1.és a 2. helyen. A mai fordulóban történhetnek változások, ugyanis a Zöldek Paksra utaznak, ahol mindig nagyon nehéz nyerni, a Vidi viszont a Honvédot fogadja! És a Honvéd hasonlóképpen 28 pontos, mint a fehérvári gárda! Két duplázó-feletti tippet hoztunk és kíváncsiak vagyunk a t Ti véleményetekre is. Lássuk!

Mindeddig úgy böngészhettük az OPT Bank Liga tabelláját, hogy a MOL Vidi egy meccsel kevesebbet játszott. Természetesen mindenki tudja, hogy a magyar élvonalból kiemelkedik a két nagycsapat, amely közül a Ferencváros vezeti a pontvadászatot, az Európa Ligában brillírozó fehérváriak pedig 8 ponttal lemaradva a negyedik. Most hozhatnak három pontot a lemaradáson, mégpedig a vadonatúj Sóstói Stadionban.

A botladozó Diósgyőr a Ferencvárost fogadja az NB1-ben. Valahol olvastam a neten egy kommentet, amiben kifejti a labdarúgásért rajongó felhasználó, hogy Diósgyőrben két dolgot kellene megtartani, a stadiont és a szurkolótábort, minden mást az elejéről kellene újjáépíteni. Hát ez a szurkolótábor tölti ma meg a kétségkívül gyönyörű DVTK-stadiont, ahová a fradisták is egy teli vonattal érkeznek. Parázs meccsre hoztunk néhány tippet!

Oldalak