OTP Bank liga

A dicsőséges fehérvári győzelem után Budapestre utazott a Puskás Akadémia csapata, ahol küzdelmes és büntetőlapokkal tarkított meccsen vereséget szenvedtek a Honvéd csapatától. Ma pedig az az Újpest lesz az ellenfél, aki legutóbb pontot rabolt a bajnoki cím felé robogó Ferencvárostól! Két támadócsapat találkozik, mi másra számíthatnánk, mint a gólokra.

A Ferencváros szájából a 93. percben énekelte ki a három pontot érő sajtot Simon Krisztián, de azt meg kell hagyni, megérdemelte az Újpest az egyik pontot! Harcos, kőkemény meccs volt, a Lilák egy percig sem álltak be a Fradinak, mentek rendületlenül, jutalmuk pedig egy pont volt. Ma Debrecenben lépnek pályára a zöldek, ahogy mindenhol, itt is ők számítanak esélyesebbnek. De vajon le is jön a papírforma?

Két olyan csapat találkozik ma az OTB Bank liga harmadik tavaszi fordulójában, amely nemigen szokta megtölteni, az amúgy nagyon szép stadionját. Legutóbb Székesfehérváron, írd és mondd 2540 néző láthatta, ahogyan a kedvencek kikapnak a Diósgyőrtől, a Hungária Körúton pedig, az első tavaszi fordulóban 1381 fizetett szurkoló „őrjöngött” a Paksi FC ellen. A két alakulat viszont teli van kreatív, gólerős játékosokkal, így azt gondolom, a gólösszefoglalóban jó néhány találatot megcsodálhatunk. Remek tippet hoztam!

Nagyon jó érzés volt meghallgatni Radoki János első véleményeit a televízióban, a labdarúgásról alkotott filozófiáját, meglátni a hitet és a szakértelmet a szavai mögött. Azt mindenki tudja, hogy a tavaszi szezon első fordulójában a Puskás, nagy meglepetésre, 3-0-ra győzni tudott a Videoton otthonában! Ma Budapestre utaznak, a Honvéd lesz az ellenfél! Egy majdnem duplázó tippet hoztam!

A téli bajnoki szünetben a Ferencváros erősített a legjobban. Már az elején kijelentették, hogy már most a nyárra, a tavaszi nemzetközi kupára erősítettek. Érkezett hét ember, közülük három fiatal, aki elsősorban a jövő embere és három hazai szinten kifejezetten erős játékos, valamint egy szuperigazolás, amelyre még a ferencvárosi szurkolói oldalon is azt mondták, bokafosós deal volt. Hát Isael Barbosa árát a mértékadó Transfermarkt 2,8 millió euróra becsüli, ilyen értékes idegen légiós még sosem volt a magyar fociban. De vajon lesz-e csapat?

Szünet előtt az utolsó nagy derbit rendezik az NB1-ben, ahol az Euroligában hét pontot gyűjtött, de mégis kiesett MOL Vidi FC a tabella éllovasát a Ferencvárost fogadja. Természetesen még sok meccs van hátra, de azért mégis fontos meccs ez, hiszen csak a presztízs önmagában rengeteget jelent. Lássuk, mit tudunk kihozni a meccsből sportfogadási szempontból!

A Ferencváros és a Videoton jelenleg öt pont különbséggel áll az 1.és a 2. helyen. A mai fordulóban történhetnek változások, ugyanis a Zöldek Paksra utaznak, ahol mindig nagyon nehéz nyerni, a Vidi viszont a Honvédot fogadja! És a Honvéd hasonlóképpen 28 pontos, mint a fehérvári gárda! Két duplázó-feletti tippet hoztunk és kíváncsiak vagyunk a t Ti véleményetekre is. Lássuk!

Oldalak