Pireuszban sem jön zavarba a horvát védelem?

2017. Nov. 12.
pletszo

Az odavágón 4-1-re nyertek a horvátok a görögök ellen Zágrábban, ezáltal vélhetően el is dőlt a továbbjutás kérdése, de ettől még egy remek mérkőzést vívhatnak egymás ellen a felek. A brazil bajnokság a hajrájához közeledik, a 2. helyen álló Gremio a Vitoriát fogadja. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

 

Görögország – Horvátország

  • A csütörtöki első mérkőzésen hamar előnybe kerültek a világbajnoki pótselejtező-mérkőzésen a horvátok, hiszen Modric a 13., míg a Milan csatára, Nikola Kalinic a 19. percben talált be. Sokratis góljával szépítettek a vendégek az első félóra végén, de három perccel később a másik milánói klub, az Inter támadója, Ivan Perisic is eredményes volt. A szünetet követően pedig a Hoffenheim csatára, Kramaric is beköszönt, ezzel talán végleg eldöntve a továbbjutás kérdését, ugyanis a Mitrolgouéknak erre már nem volt válasza. A visszavágón már biztosan nem fogják ennyire erőltetni a támadásokat déli szomszédaink, a görögök oldalán pedig nincsen olyan minőség, amely elég lenne a roppant képzett horvát védőkkel szemben.

  • Ebből következőleg véleményem szerint gond nélkül le fogják hozni egy döntetlen körüli eredménnyel a horvátok a mai meccset és 2 gólnál több nem fog esni. Vélhetően Dalic védekezőbb típusú játékosokat is be fog vetni, akik Zágrábban csak a kispadon kezdtek. A görögöknek nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen nem tudnak úgy játszani, hogy nekik kell kezdeményezniük, ők inkább az ellenfél játékának elrontásához értenek.

Gremio – Vitoria

  • A Gremio matematikailag még bajnok is lehet, hiszen 15 pontot szerezhet még és „csak” 11 pont a lemaradása a Corinthiansszal szemben. A reális céljuk viszont sokkal inkább a 2. hely megtartása lehet, hiszen mindössze egy ponttal vannak a Santos előtt és a 6. Botafogónak is csak hat egységgel van kevesebbje, mint nekik. A mai napon jó eséllyel közelebb kerülhetnek egy lépéssel a céljaikhoz, hiszen a 16. Vitoriát fogadják. A Gremio a legutóbbi két bajnokiját megnyerte, míg a Vitoria öt nyeretlenül megvívott találkozót követően győzött újra az előző fordulóban a Palmeiras ellen. Az elmúlt két egymás elleni bajnokijukat a Gremio nyerte, ráadásul idegenben, most hazai pályán még valószínűbb a sikere.

A Tippmixpro ajánlatából:

  • Görögország – Horvátország: Gólszám 2,5: - Kevesebb, mint 2,5, odds: 1,70
  • Gremio – Vitoria: (1x2): - Gremio, odds:  1,66

 

h i r d e t é s ▼