Play offra hajt a házigazda

2018. Jan. 12.
Halimexiko

A Sochaux szeretne legalább play offot érő helyen végezni, ehhez ma muszáj vernie a gyenge vendégét.

h i r d e t é s ▼

Sochaux-Quielly, Francia II., 20.00
Tipp: 1-es! (1.66-tippmixpro)

  • A 20. fordulót rendezik a francia másodosztályban. A Soxhaux a 8. helyen áll 30 ponttal, otthonában vegyes statisztikával: hat győzelem mellett háromszor kikaptak az "oroszlánok". A formájukban bízhatnak a sárgák, az óévet győzelemmel zárták le a bajnokságban, és az idei első tétmeccsen is remekeltek: 6-0-ra győzték le a kupában az Amiens-t. A keretben lényegi változás eddig nem történt a télen, friss sérült nincs, a házi gólkirály, Florian Martin csak csereként szállt be a hét végi találkozón.
  • A Quielly újoncként vágott bele a sorozatba, de eddig úgy tűnik, nwm tudja teljesíteni a célját, azaz a bennmaradást. A piros-sárgák szerény költségvetéssel működnek, és ez meg is látszik a teljesítményükön. A 19. helyen állnak 12 ponttal, kezdenek leszakadni a mezőnytől. Idegenben az egyik legrosszabb mérleg az övék (0-2-7), az elmúlt évet súlyos hazai vereséggel zárták (Brest, 1-4). Az állományban Duhamel, a rutinos, 34 éves csatár az egyik húzónév, a támadó már 8 gólt termelt.
  • A Sochaux egy sikerrel előzhet, és ezt az esélyt nem hagyja ki a hazai alakulat. A Quielly egyre reménytelenebb helyzetbe kerül, és ez ma sem fog változni.

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼