Simán nyernek a norvégok?

2018. May. 14.
bodicsek

Dél-Korea ma Norvégiávla meccsel a vébén. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

Dél-Korea - Norvégia
3:0-s hendikepes Norvégia-győzelem - 2,05

  • A koreaiaknak papíron még van esélyük, de gyakorlatilag a skandinávok egy többgólos sikerrel biztosíthatják be a bennmaradásukat.
  • Dél-Korea az A csoportos világbajnokságok modern történetének legrosszabb szereplését produkálja. Hat mérkőzésen 4 gólt lőttek és 45 gólt kaptak, azaz átlagban 6,5-szer kapitulál a védelmük. A mélypont számukra egy 15 éve nem látott vereség volt, 13-1-re kikaptak az USA-tól. Három játékosuk van, akinek egynél több pontja van: Dzsin Hui An, Brock Radunske és Kim Szang Vuk. Mint az látható, a honosított játékosaiknak nem megy a vb-n. Akárcsak a honosított kapusnak, a csapágyasra védetett Matt Daltonnak, aki 84%-on és 7,15-ös kapott gólátlagon van.
  • Norvégia az olimpiához képest gyengébb kerettel érkezett a vb-re. A tornát jól kezdték, előbb pontot szereztek Lettország ellen, aztán pedig túlórában legyűrték Németországot. Ezt követően négyszer kikaptak, de erős csapatok ellen: a finnek, a kanadaiak és az amerikaiak átgázoltak rajtuk, a dánokkal pedig nagyot csatáztak. A csapatban hárman állnak 3 ponttal, Mathis Olimb és Tobias Lindström, míg Andres Bastiansen és Ken André Olimb 2-2 gólt lőtt. Kapusaikon átgázoltak a nagyobb csapatok, Lars Haugen 81%-on, Henrik Haukeland 88,6%-on teljesít.
  • Idén már játszottak egy edzőmeccset, ahol Norvégia 5-1-re győzött. A vébén még élesebbek a norvégok, így legalább négygólos sikert várok a skandinávoktól.

 

h i r d e t é s ▼