Szocsiban zakatol a Lokomotiv?

2017. Dec. 6.
bodicsek

A jaroszlaviak száguldanak a KHL-ben, legutóbbi 4 meccsükön 19 gólt lőttek, miközben csak 5 gólt kaptak, ezért a kétszeres szorzót megéri a sikerük. A rovat szakmai tartalmát a www.khl.hu weboldal szolgáltatja. Sok sikert mindenkinek!

h i r d e t é s ▼

 

Szocsi - Lokomotiv Jaroszlavl
Rendes játékidős Lokomotiv-győzelem - 2,00

  • A Szocsi (15-3-5-14) a Nyugati főcsoport 8. helyén áll, nagy csatában állnak a Szeversztallal és a Szpartakkal a rájátszásért. Formájuk felemás, a Dinamo Moszkvát szombaton legyőzték, ám az Ak Barsz 3-1-re győzött otthonukban. A 91 szerzett találatuk közepes, ellenben a 101 kapott gól meglepően sok annak függvényében, hogy a rutinos Konsztantyin Barulin az egyik kapusuk.
  • A Lokomotiv Jaroszlavl (19-5-3-11) a 4. helyen áll Nyugaton, négymeccses győzelmi szériában van, előnye 5 pont az őt üldöző Torpedóval szemben. A 104 lőtt góljuk főleg a légiósaiknak (Kozun, Talbot, Kontiola) köszönhető, míg a 90 kapott góljuk kicsit sok, mivel elsőszámú kapusuk, Alekszej Murigin sérült.
  • November 15-én a Lokomotiv otthon túlórában 3-2-re legyűrte a Szocsit, most itt a lehetőség, hogy ugyanezt rendes játékidőben is megtegye.

Hozzászólások

X2ben is teljesen rednben van 

 

Szocsi - Lokomotív JaroszlavlDöntetlen vagy Lokomotív Jaroszlavl (Kétesély)

Odds: 1,31

Na én még jó hogy nem ezt a meccset raktam hanem a Nyefytehimik hazait.. Ez tényleg 3 esélyes meccs.

 

h i r d e t é s ▼